46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44" Е, как пък изведнъж стана в тежко състояние държавата?"Ми ей така! КАТО СИ ПРОСПАЛ 10 години, а другите се радваха и правеха ЗОЛУМИ и ти се хвалеха пред очите по ТВ-то

45

Анонимен

преди 3 години

на 32 години съм програмист. Досега съм платил 130 хиляди лева в данъци на държавата ни. от както работя. Мисля,че има доста като мен в ИТ сферата, които работим за чуждестрани фирми. Ако не се крадяха мисля,че щеше да е по различно.

44

Анонимен

преди 3 години

И какво може да си купи човек с 50лв?

43

Анонимен

преди 3 години

Честит Рамазан Байрам на всички наши приятели мюсюлмани!

42

Анонимен

преди 3 години

Е, как пък изведнъж стана в тежко състояние държавата?

41

Истината

преди 3 години

Още дълго време ще плащаме за кражбите на хунтата.Тия излязоха от властта милионери и милиардери.Дано се намери някой,да им потърси сметка.

40

Анонимен

преди 3 години

Всичко е ок.Само един нов заем и сме шест.

39

Анонимен

преди 3 години

Що че правим?

38

Анонимен

преди 3 години

До ПетроваАми просто са значително по-умни от тебеб,ама ти и това не можеш да стоплиш!

37

КОКО

преди 3 години

До Анонимен 21Абе ти нормален ли си?По времето на Виденов аз работих за 8$ на месец а пенсиите бяха 3$. Сега така ли е ? Май се чудиш къде да отидеш на почивка това лято

36

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че няма. Нали за тях трябва да има.

35

!!Ю?

преди 3 години

Крокодилски сълзи на новите управници.Кога пък за ден-два разбрахте, че държавата е във финансова криза?

34

101

преди 3 години

До АнонименОсобено добре беше държавата по ЖанВиденово време. Заплата 2-3 долара на месец.

33

MaйMyнaтa

преди 3 години

Гласувалите эа промяна метежници, до сега виждаха пачки и кюлчета в чекмеджета, на снимки. А от сега нататък ще виждат на мaйкa си ***, на живо!!

32

Чичо

преди 3 години

Не знам дали знаете, но на времето още Ванга е казала: "Бойко ке биде цар 4-ри мандата!", та след два месеца - гответе се.

31

Анонимен

преди 3 години

Държавата е в тежко положение, защото герберите и Борисов опоскаха де що има.Добра е новината, че все пак, че пенсионерите ще получават добавката. Спешно трябва да се съкрати раздутата администрация, както и да се отложат някои плащания по обществени поръчки.В момента от ЕС има финансиране за последствията от пандемията извън планът за възстановяване., които също спешно трябва да бъдат включени. В бюджета има буфери и пари ще се намерят, ако се харчат разумно и има политическа воля!

30

Анонимен

преди 3 години

Вие знаете ли колко много означават 50 лв за пенсионерите с ниска пенсия? Съдя по родителите ми как се радват като малки деца на тях. ИТН и Дай България се направиха на ударени и заради тях мярката не се удължи. Добре, че служебното ще продължат да ги дават, но може би трябваше да се определи някакъв таван - откъде накъде максималните пенсии ще вземат помощи? Да не говорим, че тях ги получават основно военни, полицаи, съдии и прочие бивша държавна номенклатура с нулев принос в осигур. система.

29

Анонимен

преди 3 години

До СтранноИмаше според Борисов,който както всички се убедиха,не прави разлика между наколко милиона повече или по-малко.Имаше и според дедо Анани,който трепереше пред НС,когато трябваше да даде отчет за бюджета! Имаше само на думи,докато вчера не сдадоха постовете!

28

Анонимен

преди 3 години

Беше ясно че червените ще съсипят държавата но за 3 дни това е рекорд просто. Почнаха пак престъпления и убийства, сега ще сринат и банковата система и всичко ще рухне (За това ли гласуваха хората за слави и да??? Нямам думи (((

27

Анонимен

преди 3 години

След тежките сигнали, за неспособност на политическия елит да се разбере и състави що годе устойчиво правителство, няма бизнес, който да залага на ръстеж. Утре може да се окаже, че има нови кандидати с гръб в сектора му.Такива работи! Ако поне задържим горе долу нивата от миналата година, ще е успех. А пострадалите бизнеси от пандемията да планират малък ръст спрямо миналата година. И така няколко години напред ще е.