89

Ужас

преди 11 години

По-нагъл политик няма!

88

Анонимен

преди 11 години

VCHERA VSICKI KLUBOVE NA GERB V SOFIA BYAHA OTVORENI DO KUSNO. ZA6TO LI??????/ SLUCHAYNO LI E?????

87

jeliasko

преди 11 години

1. Оставка и разпускане на парламент и правителство2. Служебен кабинет назначен от Президента3. Обществена дискусия за промяна на Конституция - право на глас, отзоваване... 4. ВНС за промяна на приетите от т. 3 промени5. Почваме на чистоКое му е сложното?

86

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

на власт. Тия мафиоти искат да крадат и убиват. В затвора хулиганите, мятащи камъни.

85

владетеля

преди 11 години

ДОКОГА ЩЕ ИМА ТАКЪВ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.ЗАД ТЕЗИ ПРОТЕСТИ НЕ СТОИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, И НЕКА ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ ДА СЕ ЗАСРАМЯТ,ЗАЩОТО СА МНОГО ГРОЗНИ,КОГАТО ИЗЛЯЗАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ.ЗА МЕН ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ СА ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ НАРОД.

84

Петров

преди 11 години

Вие имате само една истина - вашата!Но вече трябва да разберете ,че има и друга истина!И колкото по-рано я разберете - толкова по-добре за вас и България!

83

Анонимен

преди 11 години

Явно са се поуплашили. Те се надяваха кучетата да си лаят мирно, а керванът да си върви 4 години. Е, явно няма да стане... ние не сме *** овце в крайна сметка! Показаха, че без бой не става, и с лъжите си и някакви дребни подаяния (предимно за ***) се опитват да ни залъжат, ама ние пък показахме, че не сме толкова *** и кротки, за каквито ни вземат!

82

Стефанов-29

преди 11 години

"Според Станишев едва ли актуализацията на бюджета е била истинската причина за радикализирането на протестите вчера. По негови думи повечето протестиращи едва ли знаят точно за какво става дума." Не г-н Станишев, много добре знаем за какво става дума, и колкото по-скоро и Вие разберете какво става, толкова по-добре за Вас. Престанете да правите хората на ***, ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕТЕ СТАВА ПРОБЛЕМ!

81

БГ

преди 11 години

*** - Станишев Мая Манолова Атанас Мерджанов

80

Цветан

преди 11 години

До -+ Не са неясни. Искат ПРОМЯНА В ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС. Ти не я ли искаш? Или така ти е добре.

79

Сотир

преди 11 години

а и още нещо :) Ако нови избори ще родят същия резултат, къде са червените социолози да ни убеждават ? Или резултатите са толкова зле за бсп, че даже Райчев и Кънчо не могат да ги натаманят в приличен вид ? :)

78

11

преди 11 години

Толкова неграмотност на едно място може да се види само в коментарите ви. Не може да си неграмотен и да плюеш другите!!!

77

-+

преди 11 години

Дали знаят за какво става дума? Ами не знаят. Повтарят се едни и същи мантри: "оставка" и "трябва да си ходят" и като ги попиташ какво ще се случи после, нямат идея. Като им кажеш, че очевидно ще има избори по същите правила, които доведоха сегашното управление и сегашния Парламент и започват да вдигат рамене. Т.е. едни иначе интелигентни хора предприемат самоубийствени за обществото ни, безотговорни действия с неясна цел и още по-неясна визия какво ще се случва после.Това е напълно деструктивно

76

Кейн

преди 11 години

И аз това се питам? Ден преди обсъждане на актуализацията на бюджета за първи път ескалира непрежение в протестите. Кой ли има интерес от това в деня, в който ще се приема актуализацията на бюджета, вниманието на цялата общественост и медии да е насочено към инцидентите снощи, а не към дискусиите в народното събрание.

75

краси

преди 11 години

Тоя нищо май не разбира, като не разбира да си ходи, а трагичното - не разбира и това, че колкото повече остава това правителство толкова повече негативи трупа БСП и после ще се чуди що е загубил изборите. Ако Бойко беше стоял на власт до 40 ден на зимните протести на изборите щеше да е с доста по слаб резултат

74

Анонимен

преди 11 години

според мен протестите трябва да се насочат в друга посокаподобряване качеството и стандарта на живот,реални работни места и инвестициитова да падне правителството какво ще стане?ще дойде ББ на влас + коалиция с някой си от тия пак и пак същата работаа това с заема за един милярд е смешнопознат който е смятал ддс то за година влезнало в хазната и каза че е около 36 милярдаза акцизи митници данъци да не говорим

73

Анонимен

преди 11 години

Не г-н Съсел, полицията е насъскана без причина. На хората им писна 40 дни да си правите оглушки.Хвърляйте оставките и да отиваме на избори!

72

незнаен

преди 11 години

нов вот ще възпроизведе статуквото ама друг път, що не опиташ бе хамстер измамен и мазен па да видим, гарантирам ти един голям шут по червения ти *** та чак Доган ще го заболи ***!!!

71

gogo2113

преди 11 години

нагъл,нагъл,нагъл......Сега от днес протестите ще са още по многобройни тъпчо тъпоумен

70

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг, моля да спрете да "отсичате" във всяко трето изречение на статиите си. Малко е досадно.