55

NIKO11111

преди 11 години

До 58Само не разбрах, какъв си ти по националност, криеш ли и защо?А пък ако си българин е изключително грозно да обиждаш собствения си народ и недостойно бих споменал.Нашият народ в различни исторически периоди е бил по- беден отколкото досега, но поне народностния ни дух е бил на много по- голяма висота.Разбира се и аз не се гордея от това, че сме бедни, но това пък не ни дава право да мразим народа си и да го унижаваме самите ние и да го правим роб по психика и допълнително.

54

от 61

преди 11 години

Не разбирам защо ми набивате минуси като минах, за да вляза в метростанция Сердика и наистина видях, че има по - малко от хиляда човека пред МС. Вие очевидно не сте там, за да знаете по - добре или и вие сте минали през района?

53

Анонимен

преди 11 години

интересно ми е как има и хора с костюми на шествието ?????????????

52

tonist

преди 11 години

До ===Колежката на околовръстното ли отиде ?

51

Анонимен

преди 11 години

приключи патардията, вдигнаха малко държавни разходи, за сметка на бизнеса и борда, и стадото кротна, ще се видим след 4 години

50

промени няма!

преди 11 години

Тия на протестите си крещят на воля, а промени няма!

49

Анонимен

преди 11 години

След тия, кои?А?Точно така. Нямате грам идея. Ама е топло и след работа айде на протест, щото за ресторант няма парички.После след 3-4 месеца, пак ще е за протест, ама няма да е толкова забвано.И тия и ония, като ги изберете, куфарчетата ще дойдат и ще ги купят.Пък кучетата нека си лаят. Нали са на каишка!!!!!

48

Кобра

преди 11 години

С кръв сме я взели, с кръв ще я дадем!ОСТАВКА! Марин Райков - министър-председател!

47

Анонимен

преди 11 години

КАЗВА СЕ СКАНДИРАТ , А НЕ КРЕЩЯТ ***

46

Анонимен

преди 11 години

Кви хиляди като преди 30 - 40 минути минах от там, нямаше и хиляда. Вече ми намирисва на спекулации с тия протести. А по принцип имаше избори, нали бутнахте предишното правителство. Сега искате да бутате и това и пак няколко милиона, за да си изберете същите за стотен път. Безсмислена история, но както беше казал един "матрялът е лош".

45

void

преди 11 години

От прасе месо и от комунист оставка се вземат само С ДРАНЕ ...

44

До гусин ТАО

преди 11 години

Туризъм Алпинизъм Ориентиране- заработваш ли друже, заработваш ли?!

43

до NIKO11111

преди 11 години

Видяхме я колко ще пребъде България. С население от 5 милиона, от които половината *** и турци. 1300 години мъки и зор. Историята - 2 робства общо 700 години, предателства и упадък. Сбирщина от завист, злоба и ***. 23 години преход - 2 милиона емигрирали, нито един наказан крадец, най-болното население в Европа. Да, ходете да протестирате ! Сменете едните крадци с другите. И пак скачайте както скачаха ония *** през 1990-та с "45 години стигат, времето е наше." *** бантускотци !

42

Анонимен

преди 11 години

хахахах , който мисли ,че анархията ще направи нещо е или заблуден или интересчия .........

41

damata

преди 11 години

До Анонимен 38 .... и най-големите ***! И за да не бъда голословна ще се обоснова.Питам, чии интереси защитавате бре, маскари?Не вашите, а тези на богатите дето ви насъскват едни срещу други и ви делят на наши и ваши и вие търчите като *** по площадите, а не вземете да ги изметете всичките !

40

неПлатен протестиращ

преди 11 години

Орешарски, Пламене, Моля те бъди безотговорен. Подай оставка

39

Анонимен

преди 11 години

Бабичките от НФСБ- Кръъгом на село!

38

NIKO11111

преди 11 години

До 43Ами ние като сме българчета, ти откъде знаеш български и като го знаеш за какъв се имаш всъщност? Покажи си предателското лице, защото имам чувство, че си от тези български граждани, които не се чувстват българи, но живеят определено на наш гръб и дори гледат да ни изгонят от собствената ни страна, защото се мислят вече за много силни.България ще пребъде и няма да стане притежание на друг, нито народа, нито земята ни, защото сме и най- стария народ на света и можем да оцеляваме всякак.

37

Анонимен

преди 11 години

Забелязвам, че сайтът в момента е пълен само с червени драскачи, докато нормалните хора са навън да отстояват правата си. Пожелавам ви, дами и господа платежна ***, тия пари, които сте взели, за да пишете глупости и да настройвате собствените си братя и сестри, да ги да дадете за лекарства..

36

Анонимен

преди 11 години

Без кръв *** нямат махане,това да не ви е ГЕРБ,тия са умрели за власт!