59

Анонимен

преди 13 години

И кой бе вили, кой има по голям потенциал да поеме властта а?Айде кажи?

58

Анонимен

преди 13 години

Никога повече крадливата партиа БСП

57

Сулю

преди 13 години

По плямпането

56

Иванов

преди 13 години

Става ясно че и новите са същите като предишните. Най-малкия показателен пример е продължаващите далавери, нито един осъден и нехаиството към народа- ето че все пак ще ни въведат неправомерни такси електромер и т.н Всичко си е по-старому -Големите си ловуват а маклите се обричат на смърт. Яд ме е че гласувах за тия Гербаджии които са същите гадове както троината калиция.

55

чичо

преди 13 години

горе на снимката..................ТРИ РАДИ МАМО ТРИ РАДИ...И ТРИТЕ ПУ..И ЗАСПАЛИ

54

д-р Ставрев

преди 13 години

Серж е травестит с цайси

53

Анонимен

преди 13 години

Не забравяйте и Цонев, Масларова, пировете на Румен Петков с Галеви, скандалите със свалянето на Корнелия, розовите беемвета, хонорар на Доган,корупцията и заменките, Баневи и унищожаването на черноморието ...Когато забравим тези неща ще направим пак същата грешка и ще гласуваме за тях.Те са си същите, не са се променили, вижте ги на снимката!

52

Анонимен

преди 13 години

ДОНЧОУУУУУУУУУУУУУРАБОТНИЦИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ СЕ БОРЯТ ДА ИМАТ ГОДИШНИ ОТПУСКИ И ДА ГИ ПОЛЗВАТ-там в нормалните държави това е ПРАВОТУК СЕ БОРЯТ ЗА ПРАВОТО ОТПУСКИТЕ ДА НЕ СЕ ПОЛЗВАТПРИКРИТ СТРЕМЕЖ НА СРЕДНИЯ ЕШАЛОН ДЪРЖ.СЛУЖИТЕЛИ ДА ОСТАНАТ НА СЛУЖБА ПРИ СМЯНА НА ВЛАСТИ ЗАСТРАХОВКА ОТ УВАЛНЕНИЕ!ДАЖЕ И ПРОФСЪЮЗИТЕ ПРОДАЖНИЦИ СКОЧИХА ДА ЗАЩИТАВАТ ПРАВОТО ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕНИКЪДЕ НЯМА ТАКОВА ИЗКРИВЯВАНЕ НА ПРАВАТААЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА 20 години СЕГА ИСКАТ РЕДПЛАЧЕТЕ

51

Анонимен

преди 13 години

Ще ви бием всеки ден. Ще се противопоставяме на вашите безобразия. А ако не можете да промените нещата, ще си ходите. ------------------------------------------------------------СерГей си прави дъвка с приказките на Бойко към него, "повторението е майка на затъпяването"... СерГей, или дишаш пръцканото от Бойко, щото все там се вреш.....

50

Анонимен

преди 13 години

Другари,Назначавам ви за милионери!А.Луканов

49

Ей...

преди 13 години

...пак недоразбрал. Хората като не им е изгоден бизнеса, ще си хванат чукалата и ще си продават петрола другаде. А ти ще живееш в '90-те с прескъпия бензин или изобщо при липсата на такъв. Сладур! А и разлика сегашни-предишни управляващи НИКОГА не е имало, миличък! Както и между буржоазия и комунизъм (едни и същи, макар и в сянка си останаха и тогава!). Блаженни са вярващите като теб. Затова и БГ е на тва дередже... Дерзай!

48

вили

преди 13 години

Бойко капитулира. Лъснаха червените *** на другарите - гробари. Народа не е глух и сляп да не може да предцени липсата на потенциал на Правителството. Само с пъчене,закани и заплахи ще помним ББ и ГРОБ. Няма да изпролетее това калпаво некадърно правителство. Голям цирк. За едно беше прав Станишев когато ги посрещна в Министерския съвет 2009 г със "Здравейте циркаджий!!" Сякаш ги прокле и предрече цялата тази простотия на която сме свидетели. МВР шпионаж,скандали,кадруване,фалшиви дипломи пр.

47

>>>

преди 13 години

Разясни, моля, кое демократично право ти беше спазено през последните 20 години? Ще ти подскажа: да плащаш данъци, да съществуваш на ръба на мизерията и да си мълчиш.

46

Анонимен

преди 13 години

За 11% гласове ли ще се бие,те бабите с промитите мозъци така или иначе си гласуват за него......ми не знам какво толкова се пени тия дни.....а тоя червен сайт особено добро място му дава.....

45

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

БРАВО НА ГЕРБ,БОЙКО,ЦЕЦО,ДЯНКОВ И НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО....НЕКА СИ РЕВАТ МАФИОТИТЕ ОТ БСП-ИСТИНСКИЯ ИМ РЕВ ЩЕ Е СЛЕД ИЗБОРИТЕ

44

сержант

преди 13 години

*** и съсела ако немогат да се гръмнат да заповядат при нас ние ще го направим

43

бездействие

преди 13 години

Депутатите ни отново в действие! Великолепно! Но по какво да различавам действията на депутатите от тяхното бездействие?

42

Анонимен

преди 13 години

Когато БКП/БСП не е на власт - основното и занимание е подривна дейност, политически тероризъм и партизанщина. Когато БКП/БСП е на власт - основното и занимание е крадене, далавери, концлагери и изпращане на полицията да бие и пребива миньори, учители, пенсионери, "непослушни" депутати и евродепутати. Медиите са под тотален контрол, а непослушните журналисти ги млатят с чукове. Това е БКП/БСП...

41

wiktor

преди 13 години

Тройната коалиция съсипа България! Не забравяйте простотиите на царя, Доган, Р. Петков, Р. Овчаров, Емел Етем, Дончева, Станишев, Калфин, Първанов и останалата ***. Правителството на ГЕРБ е оазис, в сравнение с тия ***!

40

Анонимен

преди 13 години

И тия и ония са маскари, беше казал един. Важното че им плащаме и ги търпим. Хората са си платили и сега трябва да избият паричките, че да остане и някоя стотинка и за тях, иначе защо са търкали столовете в парламенто.