62

Нов морал

преди 13 години

Я стига бе сини ***! Кому *** крепяхте досега! Едва ли не света вода ненапита! Утре и Атака ще викат, че са били против! Смешници!

61

Охранител

преди 13 години

В РБългария полиция така и не се създаде? Прочетете в Google що е това полиция, и ше разберете, че няма държава, в която да го има точно това, но нашата е на светлинни години дори и от това, което другите правят....

60

до 64

преди 13 години

Той вече го е налал смока!

59

до 46

преди 13 години

Ша та гони смок с едно око......

58

ъъъъъ...

преди 13 години

И на кого му пука на кого вярваш?***!

57

Д1

преди 13 години

За кой ли път се убеждавам, че мнозинството от подръжниците на едноглавата ламя са неграмотни.

56

Философ

преди 13 години

Държавата от всякъде те цака, а иска да бъдеш коректен данъкоплатец. Бате Бойко да прочете Жан Жак Русо, а не само Винету, за да му стане ясно какво значи Обществен договор, иначе е много лесно, когато си на власт да разпределяш народните пари както ти хрумне и както ти е кеф.

55

до 46

преди 13 години

А в тоя форум палчото си ти.Птросто герберче си ти от далече си личиш.Аре у лево ***!

54

Анонимен

преди 13 години

Аналния тъпкач на ***, що?

53

Анонимен

преди 13 години

Разбира се,че е прав,в случая!Няма "полицейщина",има милиционерщина!Аз уважавам изключително професията на полицая,но към милиционерите изпитвам само отвращение!

52

И АЗ ВЯРВАМ

преди 13 години

ВЯРВАМ НА БОИКО БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ,НАИ МАЛКО ВЯРВАМ НА КОСТОВ.ОЩЕ ПО- НЕ ВЯРВАМ НА СЕР-ГЕИЧО,А ОЩЕ ПО НЕ ВЯРВАМ НА КОБУРГА-800 МИРИЗЛИВИ ЕКСКРЕМЕНТИ,А ХЕПТЕН НЕ ВЯРВАМ НА ДОГАНОГЛУ-ЧОРБАДИ-БАШ ХИДРОЛОГОГЛУ,А НАИ -НАИ И ПО НАИ И ХЕПТЕН,ХЕПТЕН НЕ ВЯРВАМ НА ГОЦЕ- СЕДЕФ- ФЕСЛИЯТА,БАШ АРАТЛИК НА СЯЛАТА КОАЛИСИЯ И ХЕПТЕН АРАТЛИК И БУБА МЕДИ ДОГАНОВ. АМАНАКОДУМУ.

51

Д1

преди 13 години

До 51 Боленците са малка главичка в гащите на едноглавата ламя.

50

45 годишен

преди 13 години

А добро утро бре. Имам трудов стаж 2 или 3 години. Преди 89-та, каквото е било. Една стотинка не съм платил на тази територия, която се нарича държава за последните 20 години. Просто бях наясно накъде отиват нещата. Не се оплаквам. Не съм богаташ, но пък старините са ми осигурени. Въпрос на личен избор е. Който иска - нека си плаща вноските. Не е престъпно. Въпрос на елементарни сметки.

49

Анонимен

преди 13 години

Пролетта се стягайте за протести няма да отстъпваме вижте в Атина какво правят а колко со по добре и по богати от нас

48

Бай село

преди 13 години

Какво мисляха ,а какво стана.Кой вече ще вярва в такива некадърници.Непипайте на хората труда за каква национализация говорите,това е поредната глупост която ще направите.Вие сте гадове .Не е редно това което вършите ***.

47

ДПС до 46

преди 13 години

Газът ти не е на МУСАЛЛАх,пробвай

46

Анонимен

преди 13 години

Ламята е двуглава,сидероидите са втората глава!

45

Д2

преди 13 години

Д1, защото цял живот са драпали да станат комунисти и накрая като станали и дошла 1989-та и те пак на опашката, този път за имане, така че сега отмъщават наред

44

Д1

преди 13 години

При триглавата ламя гафовете не бяха толкоз на често както е при едноглавата ламя.

43

Охранител

преди 13 години

Според Цветанов в РБългаия няма ПОЛИЦЕЙЩИНА....! Тоя продължава да сънува "Демокрация", че си и вярва...и се опитва и на нас да го втълпи...една лъжа повторена 1000 пъти може и да стане истина...ха да видим, толкова ли е *** народа...