72

Анонимен

преди 1 година

хахахаха жендърите яко се пенят срещу Путин, това означава, че той е на прав път

71

Анонимен

преди 1 година

ох родна русофилска мъка :)

70

до 92

преди 1 година

Запада си го премести от единия в другия :)

69

Анонимен

преди 1 година

Тая статия е писана от третополов генераст чийто мокри сънища за безкрайна Бяла линия не са се сбъднали

68

Анонимен

преди 1 година

Путин с всеки нов ход затъва повече и повече. Проблема е, че губи в Украйна и то сериозно. Явно той или някой от съветниците му са решили , че ако ги анексират като Крим ше им се размине ама този път не е Крим и обстоятелствата са съвсем други.

67

Анонимен

преди 1 година

Запада е много ядосан! Путин им каза истината и ги разобличи! САЩ са терористи които вече и до удари върху енергийната инфраструктура на Европа прибягват!

66

Анонимен

преди 1 година

79- ДА НА 18 СЕПТЕМВРИ 1939Г ОБЯВЯВАТ ЧЕ ГЕРМАНИЯ И РУСИЯ ИМАТ ОБЩА ГРАНИЦА ТЪЙ КАТО ПОЛША ВЕЧЕ Е ПОДЕЛЕНА И НЕ СЪЩЕСТВУВА, ИЗБИВАТ ЦВЕТА НА ПОЛСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ А ПОСЛЕ В ОБЩ ГРОБ В КАТИН.

65

Евала

преди 1 година

И за какво й са на Русия тези 4 региона? Малко ли й е територията? Ама там живеят рускоговорящи, ще кажат русоробите у нас. По тази логика утре джуджето диктатор ще поиска да анексира цялото ни Черноморие, защото имало 300000 руски имота и руснаците у нас били направили референдум за присъединяване към Русия! Може, нали и без това у нас е фрашкано с предатели и руски агенти!

64

Алекс

преди 1 година

Докато Путин изнася реч,украинският капан в Лиман щракна.Руската групировка е обкръжена.

63

Анонимен

преди 1 година

Путин е бил таксиджия през 90те години, преди да бъде посочен за приемник на Елцин.

62

до 56

преди 1 година

По време на студената война кой знае колко руска газ не е пристигал в Западна Германия и пак са били водеща евроейска икономика т.ч. не ги мисли германците ,тогава СССР дори не са могли да си произведат тръби за износ на газ

61

Мирише на ройтерс

преди 1 година

Така ще кажат за Путин! Я сложете дедо Издън за сравнение! Фъфли като Алцхаймер! (Интересно как говори Бойко та му се кефехте доскоро?)

60

До 79

преди 1 година

Ти чели какво изобщо каза да Дрезден?? Айде първо слушай речта а не наизест да говориш глепости!

59

Историк

преди 1 година

Речите на Путин ще имат точно толкова влияние върху хода на войната, колкото речите на Хитлер са имали върху хода на ВСВ :))))

58

Анонимен

преди 1 година

Каза доста истини за Запада в речта. Не е прието да се говори така директно. Западът не очакваше чак толкова остра атака. САЩ и Англия са в паника. Ако не реагират - лощо за тяхното реноме, ако реагират - отиваме към ядрена война. Сравниха го и с Хитлер, ама не помага. Според мен отиваме към ядрена война. Никой не може да си позволи да се предаде и да отстъпи.

57

Анонимен

преди 1 година

Сега яко ще го напада западната пропаганда щом е говорил против смяната на полове и западните "ценности". На западняците не им пука за Украйна, но жендърството е свещенно за тях

56

Анонимен

преди 1 година

56- А ДА НЕ БИ ГЕРМАНИЯ ДА НЕ Е ПЛАЩАЛА, ДА НЕ БИ ДА НЯМА ЕВРОПЕЙСКА БОРСА КЪДЕТО СЕ ТЪРГУВАТ РАЗЛИЧНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ДЕРЕВАТИ- НАРИЧА СЕ ЕНЕРГИЙНА БОРСА. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕВРОТО ОТ ГЕРМАНИЯ РУСКИТЕ МИЛИОНЕРИ СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ И МНОГО ОТ ТЯХ ПАДНАХА ПО СТЪЛБИТЕ ИЛИ ПУШЕХА ЦИГАРИ НЕВНИМАТЕЛНО

55

до 76

преди 1 година

Толкова силна реч, че обвини САЩ и Англия за бомбандировките над Германия втората световна :) за малко да изкара и Хитлер жертва ама те нали си бяха дружки по него време :)

54

до 73

преди 1 година

Украинците не са спирали да взимат нови територии след референдумите :) На никой не му пука за това шоу :) само на вас душевно болни pycoпитеци :)

53

Анонимен

преди 1 година

Байдън и ко могат само да мечтаят за такава силна реч! Те не могат да си спомнят сакво да кажат да не говорим за един час да говорят!