22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 България има по висок БВП на човек от населението от пРосия, ако махнем частта от техния БВП заета от природните им ресусрси, тъй че ЯВНО България може да произвежда повече от руските просяци.

21

До 24

преди 2 години

Произвеждали сме и коли и самолети,но колхозниците са ни забранили,развириш ли.Да въртят манивелата сега.

20

Анонимен

преди 2 години

До Еми нямат и пирони.. "Всяка седмица Путин отговаря на граждани в пряк ефир. Пита го един мужик, в магазина купувам китайски пирони, защо нямаме наши? Неловко мълчание от джуджето и директно следващия въпрос." А въпросът има толкова лесен отговор: защото Русия няма залежи от пирони. :)))))))

19

ПАК ЩЕ ХОДЯ В КОМИ

преди 2 години

ЩЕ ГИ ПУСНАТ ЛИ В НАШИЯ КОРЕКОМ?

18

Еми нямат и пирони..

преди 2 години

Всяка седмица Путин отговаря на граждани в пряк ефир. Пита го един мужик, в магазина купувам китайски пирони, защо нямаме наши? Неловко мълчание от джуджето и директно следващия въпрос...

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 Защото има и други начини да изкарваш пари освен да мародерстваш и да крадеш. Знам, на русофилите ви е трудно да си го представите.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Ами, карай го и ти.

15

Анонимен

преди 2 години

На моя дядо москвича още си му стои, на 87 г. ама все още го пали и кара

14

С ЕКСТРА - МАНИВЕЛА.

преди 2 години

АУУ, ПОСЛЕДНИЯ ПИСЪК НА ТЕХНИКАТА?

13

хахаха

преди 2 години

Не щастници! Тези нямат фабрика за гвоздеи, ще правят коли. И то какви! Пълни бок луци! На товарищ копейкин ще кажа - Мерси за такава перспектива!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Редовния въпрос на човек, който нищо не може: да пита някого защо не е направил нещо, което не му е работа. Какво стана, нали русанците бяха голямата работа?

11

jeep forward control

преди 2 години

Знам какво могат руснаците, да мародерстват и крадат! Я напиши в гугъл "Jeep forward control m678" и ми кажи какво виждаш? А? Позната ли ти е картинката? Модел от 1957 е, 65 години са това и към днешна дата още се произвежда в пРоZZия.

10

до 17

преди 2 години

За да го посрещне Копейкин с цветя,хляб и сол как за какво?!После Копейкин премиер!Не виждаш ли какво става в Парламента бе образ?!Сигурно пак ще им се предлагаме да им станем република на новия СССР.

9

Анонимен

преди 2 години

До ТВ "Новите" Лади са автомобили с технология от 80те. Вече е известно, че новите "Москвичи" ще са китайски коли, внесени барабар с колелата в багажника, само ще им слагат колелата в Раша, ще закачат емблемата и толкова. Това е единственото, което могат рашките - но вместо да крадат (щото и като откраднеш трябва да могат да го копират, а те не могат), направо се предават в китайски ръце. Това направи "великия" касапин. Щеше да гарантира "самодостатъчността" на Русия. :)

8

Анонимен

преди 2 години

Е това си го знаем.След танковете ще дойдат Волгите и ще чакаме по 10 годинки за един Москвич.Това ни чака ако дойде Путин!

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 "С каквото си проектират." Ми, те с нищо не си "проектират". Руснаците не са измислили нищо в областта. Даже това на снимката е крадено от Опел.

6

ТВ

преди 2 години

А ще имат ли ABS, електрически огледала и въздушни възглавници? Щото новите Лада си нямат :D

5

...

преди 2 години

И това не е руско(съветско) освен имената...като всичко останало

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 А с какво ще произвеждат по-модерни от тези? Я разсей "пропагандата". :))))

3

Анонимен

преди 2 години

Ще се възродят не само марките ами и моделите. Руснаците не могат нищо ново да проектират и произведат...