160

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново не казва Бойко. Хората отдавна видяха терора на мутрата РадеФ и хунтата му от служебния кабинет.

159

Анонимен

преди 2 години

164 "Мирно протестиращите хора", хвърлиха молотовки и бомбички, тухли, срещу полицаи и сградата на парламента. Във Франция например, щяха са ги спускат от бой, в Германия, Испания, също.

158

Анонимен

преди 2 години

Браво Бойко мутрочалгарите се напикават само като те видят

157

Анонимен

преди 2 години

Мирише ми на командировка в Централния софийски затвор

156

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ вече са минало - НДСВ-2

155

Асан

преди 2 години

Искаме Тиквата при бай Ставри

154

джипко-Бибитко

преди 2 години

Има човек в кабинета/проект/, който назнайвал 12 езика...нооо джипка не може да кара,защото не може да стига *** на газта и спирачката...

153

Анонимен

преди 2 години

Вотът е манипулиран в полза на ИТН, на много места, с помощта на МВР-то на Рашков. Всичко тече по зададен сценарий, в който Слави и марионетките, от евентуалния му кабинет, са употребени от мракобесните служби ДС/Решетников, които чалгарят от Учинсол, върна във властта. Бившите соц. Страни в ЕС, отдавна ги изхвърлиха от държавни постове, Слави ги върна.

152

Анонимен

преди 2 години

Другарю Борисов от Банкя, млъкни веднъж завинаги в българските медии. Как не те е срам да говориш за терор след събитията през миналата 2020 г. пред мястото ти на работа тогава. Кой изпрати мъоръжени полицаи срещу мирно протестиращите хора ? Да не би да бяха извънземните или някой от другите партии ? С насилие власт не се удържа, особено в България. А и страна като нашата не се управлява както си мислехте ти и другаря ти Тжодор Живков. С репресии се стига само до Централния Софийски.

151

Анонимен

преди 2 години

На предищните избори в чужбина са гласували повече хора от тези избори, със стотици секции повече, кой плаща тоя разход?

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 "А бе, вие нормални ли сте, вените няма ли да си режете? Севернокорейци ли сте, какви сте!!!" Човека на който отговоряш е анти-герб, ако не си го разбрал. Просто живота му е никакъв и има нужда от такива игрички ...

149

маус

преди 2 години

Прекрасен образ на тотално объркан загубил представа човек.Всички други са грешни и всички са му виновни.тцтцтц този няма достойнство на мъжага да приеме и се покрие от провала на собственните си действия довели го до тук.Всички наши западни партниори оттеглиха доверие от него и деликатно по цивилизационен начин му го казаха че не става след като ние първо му намеквахме като на слаб.оу.мен от улиците месеци наред.А той от страх че ще влезе в панделата не иска да здава

148

Анонимен

преди 2 години

Правителството ще се командва не от Николай Василев а от НС. Там ще си проличи кой стои зад Слави. На ГЕРБ и Лойко не може да се вярва и много лъжат и ще стоят зад ИТН а после ще ги свалят , за да се върне Лойко Винету..

147

Анонимен

преди 2 години

Тоя дедо от Мадрид направи един бивш старши лейтенант от пожарната направо генерал.Помниш ли? Та после "дедо" си отиде, ама остана "дедовия "охранител и как се охрани за тия години, как се охрани!!!

146

ГЕРБ

преди 2 години

Борисов е истинския лидер на България.Народа направи грешка и ще си плати!

145

Анонимен

преди 2 години

Важно е тия в БГ да излязат да гласуват. Ама и това не правят.Все някой друг им виновен,тия 5000 в сащ че отишли да гласуват,а 4 млн в БГ не са се мръднали.Дълг е на всеки български гражданин, независимо от етнос, възраст, пол и прочие, да гласува, където и да е по света.По-големия проблем е че не гласуват. Нито в БГ, нито в чужбина. Едва 1/5 отива до изборните секции. И това не е добре. И определено това е проблем, а не мижавите бройки гласували. Колко са за Сащ? За 5000 ли говорим? Айде да не ставаме смешни че нещо определят тези 5000.

144

До 113

преди 2 години

ГЕРБ има около 200000 гласа по-малко от 04.04.и с 14 депутата по-малко.Процентът е почти същият заради по-ниската избирателна активност.Според социолозите от тези 200000 около 150 Хил. не са гласували сега,а 50 Хил са гласували за други партии.

143

Анонимен

преди 2 години

До тиква "Всички му се смеят а той си вярва" Кои са тия "всички"? Гласоподавателите на ИТН, Маямата, Българско лято и Бойкикев ли? ХАХАХАХАХАХХАХА

142

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за Борисов,защото при неговото управление ми се подобри живота и вдигнах стандарта.Без да съм съпричастен с европроекти,администрация и политика.Работя на едно и също място 20години.Ако ИТН продължат и ускорят темпа на развитие ще гласувам за тях.Ще видим...Не вярвам на компромати и общи манипулативни глупости !

141

Анонимен

преди 2 години

Затова на президентските избори Борисов ще води битката с Радев.