38

Нане

преди 3 години

По простовато от чукчите....Е само герберасткото ***... Изобщо не прае връзка с кораба майка...2 пръста челце, без грам мозък...Като вожда им...

37

Активист на БСП

преди 3 години

Мачкай Радев ГЕРБерските престъпници !!! Психичноболният от Банкя да отива в затвора !!!

36

Калеко Алеко

преди 3 години

Скандално е че подобни скандали се натрапват на обществото без каквато и да е проверка само на базата на предположения..сакандално беше и да определяш представители на правителството и българските институции като мафиоти и мутри без дори да си внесъл конкретни обвинения в съдът и прокуратурата..скандално е да уволняваш шефове на служби и институции при положение че служебното ти правителство не е избрано с избори от народа и е само за 2 месеца,скандална е и военната диктатура която ни натрапваш

35

Анонимен

преди 3 години

До Българин 41Ние троловете е по-правилно

34

Радев...

преди 3 години

Ами те службите това им е работата,да следят криминалният контингенг и когатосе окаже ,че те имат връзка с политици. .ама вие кого подслушвате??? Политици или криминален конгингент??

33

Анонимен

преди 3 години

Тоя и Орешарски вкара отново в правителството,да ги съветва как се краде

32

ПроСоТо

преди 3 години

До НанеТо не че не му се иска на Румен Решетников да натика хората които не го харесват по лагери..Ох, колко му се иска... И да бъде на трибуната и да приема поздрави от манифестиращи хора му се иска...И да стигне годините на управление на Тодор Яшаров Живков му се иска... Обаче, ядец!:)))

31

Анонимен

преди 3 години

a na signalite za narushitelite ot semeistvoto na rumen radev nikakav otvet i nikakva prozrachnost ot pensioner pilota...mite kolko broiki sms napisa za policiata i komunisticheskia club v haskovo i za pizzariata v sofia?

30

негоден

преди 3 години

Румен ще си изяде шапката че баджанака предаде четата. Трябва да се плаща втори път пак за същото ... А който плаща иска резултат.В същото време хората имаха време да видят кой кой е . . . Абе ще му заседне пружината на гърлото.

29

Глупости

преди 3 години

РУМЕН БСП-ТО ПАК СЕ ИЗКАЗА.

28

Анонимен

преди 3 години

слушах интервюто му на улицата..... на единствения въпрос за подслушването не отговори и не каза нищо конкретно подкрепено с факти и доказателства ....както винаги мистър Ни щото.

27

РАДЕВ НЕДОРАЗУМЕНИЕ

преди 3 години

И ако излезе че не е вярно, кво ПРАЙМ, другарю Радев....като БАРЦЕЛОНА и шкафчето

26

Та шо рече?

преди 3 години

Бла-бла!И мисирките дори нищо не разбраха и май не повярваха!

25

от мандрата

преди 3 години

другаря фигурант отново неподготвен . знаел е за божков , милиони , и всекакви престъпления , а не реагирал .

24

Анонимен

преди 3 години

Това па много важен.....вика:В ефир ли сме?....се едно не знаем че пак. Ще каже НИЩО

23

РАДЕВ НЕДОРАЗУМЕНИЕ

преди 3 години

ПЪРВО ПРОВЕРИ, ПОСЛЕ ДАВАЙ АКЪЛ....

22

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме, от сайта как се грижат за неграмотните гербери. Първо забраниха около 90% от богатството на българския език, после преминаването на нов ред, а накрая ще премахнат и препинателните знази, заедно с главтите букви и интервала. Жалко, че не е видео чат, защото те се разбират най-добре със звуци и жестове

21

Анонимен

преди 3 години

До НанеОсвен от централата на цоциалистите, може и от Пасольството да получиш някой лев. Дерзай, товарищ!!!

20

Чебурашка

преди 3 години

Всъщност какво се е случи? Седесарят-комунист Атанас Атанасов пуска за пореден път "новината", че се подслушвани политици. Кърсердарят Бойко Рашков се включва в милиционерската постановка и потвърждава думите на гномо. Янев, служебния на Негово президентско величество Радев служебен премиер казва, че чул от медиите за подслушването и, че то е много лошо нещо. И така вече трети ден куца, кьораво и сакато говори за подслушването като нещо, което е факт. След 11 юли ще се окаже, че няма такова!

19

Нане

преди 3 години

Аз не знам, що Ви чека Пилота, та не Ви прибере на едно по добро място с ол инклузив...герберастки айдуци...