18

Анонимен

преди 3 години

Независимта им история започва през 1991 година, айде от нас да мине от 1944 година ражбата на Тито и Сталин.

17

Тангра

преди 3 години

Да, ще влязат в ЕС като македонци, говорещи македонски език, но само ако признаят фактите, а именно: - македонската идентичност е формирана след Втората световна война.- езикът, който говорят (могат да го наричат както искат), произхожда от българския език.

16

Анонимен

преди 3 години

Не и за сметка на българските история и език, вето!

15

Друго очаквате ли

преди 3 години

Сръбските мекерета сред "макетата" са си заложили цялата политическа кариера на тези фантасмагории, които там се набиват насила в главите вече 5-6 поколения. И някой от небето да слезе, не може да ги накара да признаят истината. Единственият им изход е да продължат да разпалват омраза към България, защото другият изход е в историческата кофа за отпадъци. Където всъщност им е мястото.

14

Шляхтиц

преди 3 години

Ще влезете в ЕС като СЕВЕРНИ МАКЕДОНЦИ, ГОВОРЕЩИ СЕВЕРНО МАКЕДОНСКИ ЕЗИК......

13

SS

преди 3 години

ще влезнат, ама друг път! И хамеркнанците нема да им помогнат, ако ще цялата си смотаняшка държава БЮРМ, или не знам както се наричат сега, да им я дадат за база до база.

12

Анонимен

преди 3 години

САЩ вече са решили да приемат Македония в ЕС и България нищо не може да направи. Колкото повече България се репчи, толкова по-голямо ще бъде унижението, защото ща направи това което САЩ са решили.

11

СС

преди 3 години

Всички си правят ДНК тест от Македония и се сравнява с ДНК на българите ако има разлика тогава влизате като Македонци ако няма влизате като западна България и българи за езика няма какво да се спори, български диалект...

10

1

преди 3 години

Никой не ги е карал да се отказват от "идентичността, езикът и културата" си. Българските претенции са македонците да не си измислят какъв е произхода на въпросните. Явно Заев говори така за да трупа активи пред Запада с нови фалшиви обвинения към България.>Проф. Ангел Димитров: "Непрекъснато се внушава, че някой поставя под съмнение идентичността и езика на гражданите на РСМ, това изобщо не е вярно, ако има забележки, то те са за пътя на формирането на нацията"

9

Анонимен

преди 3 години

Съгласен. Но учебниците ви по история ще почват преди 70 години и няма да крадете историята на съседни страни. Сделка?

8

сс

преди 3 години

Ае пускайте ги, после ще проклинат що са влезли в тоз ЕС ама ще е късно, да видят тогава какъв ще го ядът.....

7

Анонимен

преди 3 години

Този е изключително нагъл и не знам на какво или на кого разчита. Мога да заявя че те няма да влязат като македонци а още по - малко с македонски език. Такъв език просто няма. да си го набият най - после в простите глави. Ако разчитат на Германия нека Германия си помисли на кого иска да разчита повече - на истината или на тези смешници. Заев се оказа едно изключително подло същество. нямам какво повече да кажа. не че съм очаквала друго.

6

Анонимен

преди 3 години

Вурви ще има ли и да си носим ли бело?

5

Анонимен

преди 3 години

Ще влезете като северно македонци, които говорят на северно македонски диалект

4

Анонимен

преди 3 години

Така ли а ти питал ли си някой

3

Никаква

преди 3 години

отстъпка на тези същества!!!

2

Наско

преди 3 години

Може ли да пия една сладко мляко днеска да пия.

1

Да

преди 3 години

Да се прекръстят на Западна България и ги пускаме