37

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимен 16Незнам какво е имало, но управляващата партия се казваше Българска КОМУНИСТИЧЕСКА партия(БКП). Имаше Диктатура на пролетариата./Пролетарий от всечки страни съединявайте се/ бе на първа страница на вестник Работническо дело- орган на БКП.

36

Верно ли

преди 4 години

Извънредните полети не стигат за желаещите да се върнат в Бг.Пристанище Варна моли за разбиране,защото не може да поеме тия 1000 кораба със завръщащи се.БДЖ продаде за 5 години напред билетите....Абе тоя що не ги пие тия хапчета...Бягай народе,че тия ще затворят границите да не бяга раята...

35

marquise

преди 4 години

Стига глупости! Терминал 2 Ви очаква с еднопосочен билет.Това е по-печелившо и сигурно решение от бившата Национална лотария на г-н Васил Божков.

34

Анонимен

преди 4 години

А Борислава и Ема кога се връщат?

33

Професор

преди 4 години

Голям Българин, родолюбец и патриот! Поклон пред делото на Генерал Борисов! Само Герб мачкай комунистите!

32

Анонимен

преди 4 години

Ръст има само инфлацията и смъртността, но тези тревожни и неудобни теми не се коментират от властта.

31

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Има капитализъм в Бг, но е капитализъм по български - див, уродлив и хищнически.А социализмът ни беше руски, а руснаците ни държаха изкъсо да го изпълняваме.

30

Димитър

преди 4 години

Демоните на ИЗ изплзяха от дупките.Пишете демони. Искайте индексация на заплатите си, защото с тази девалвираща рубла и изпреварващи доходи в България, с тези подаяния от ИЗ постовете Ви отразяват действителното ви социално положение.Ето и Лафка затвори и лагера край Камчия не може да си плаща и ще бъде върнат на България.

29

Анонимен

преди 4 години

Ако не си ГЕРБаджия в тази страна, бъдеще нямаш

28

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Растат на Боко от Банкя,сметките в...оффшорки и харчовете за...подръжка на армията от бокови Калинки,на народен гръб.Друго което...расте,са любоффта...народна,но в обратна прогресия и връщащите се от чужбина,за...летен отпуск.

27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко има поне трима като проф.Иво Христов,може и да се отлепим от дъното.Да се влагат пари не в плочки и стиропор,а в образованието.На 100 % съм съгласен с това,което тази сутрин каза при Г.Любенов.А умни деца имаме.Показаха 14 годишен младеж от с.Барутин,който в момента учи в математическата в Пловдив и има награди в ай ти специалността.Нито Боре,нито лаещата Нинова могат да му стъпят на малкия прст.Хора,замесени в далаверите на миналото нямат място в бъдещето.

26

Анонимен

преди 4 години

Няма ли психиатри,които да озаптят този патологичен лъжец?

25

До 23

преди 4 години

Ти нали не искаш да ни хлъзнеш пак да изберем църньо Костов и неговата шайка?

24

Анонимен

преди 4 години

Да му дадат истинските статистики да прочете преди да фантазира. Всеки ден по една или няколко герберски глупости!

23

еее

преди 4 години

тоя подпухнал *** е способен и на черното бяло да каже . къф е тоя народ дето още му се вързва - толко ли са лоши алтернативите на ББ ...ай Корнеля я мани голяма каша и там ...нема ли хора бе!?

22

Анонимен

преди 4 години

"Социализма ви остави собствени жилища.Уродливия капитализъм ви оставя препълнени гробищни паркове !"СоциализмЪТ ви е оставил панелки, които си мислите, че ще ползвате още 3 поколения. Да, да, ама... Не! Капитализъм не е имало в България, защото няма как да го направиш с пребоядисани в синьо комунисти. Сега поне можете да се движите свободно.

21

Анонимен

преди 4 години

Мистър лъжа...

20

Анонимен

преди 4 години

"Последваха кризите, до които бяхме докарани от същата комунистическа партия"Същата тая партия, дето й беше член Бойко Борисов и охранител на лидера й. Същата партия, дето Бойко доста време не искаше да се откаже от членството и партийната си книжка. Направи го едва когато се появи възможността да замени партийното членство с мутренски бизнес.

19

Анонимен

преди 4 години

Расте, ама друг път...

18

Анонимен

преди 4 години

От Барселона ли се връщат?