16

Ето това е Герб

преди 13 години

За това, че Бойко е мутра има факти все пак. Иначе за неспирното говорене сме чували вече. Слушаме го 18 месеца. Но знай, че никой не може да промени миналото си и то ще го преследва винаги. Още повече когато е кално, като това на любимия ти Премиер. Аз не искам мутра да ми е Премиер. Всеки нормален човек знае кой създаде мутрите и групировките. Ако не си разбрал, толкова по-зле за теб. Създадоха ги същите тези, срещу които днес, вече облечен в държава власт, мутрата Бойко Борисов уж се бори но за жалост най-вече по страниците и екраните на услужливите медии. Да живеят милиционерските клипчета. Аз преди 20 години скачах по площадите с още стотици хиляди хора не за това, да ме управлява и представлява човекът, завършил Развъдника за милиционери в Симеоново, човекът охранявал националните предатели Тодор Живков и Сиемон Сакскобурготски, човекът, творение на Генералите от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Като толкова те радва това, радвай си се, но не обиждай трезвомислещите българи и тези с достойнство, което на вас ченгетета, явно ви е непознато.

15

възмутен

преди 13 години

Срам за страната и за нас като нация с такива управляващи! Оставка!

14

Анонимен

преди 13 години

Тиквата говори ангро!

13

Анонимен

преди 13 години

Тотална излагация и в България и в чужбина!

12

лили

преди 13 години

БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!С ТЕБ СМЕ!!!!!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 13 години

.... и много ***! Чудех се даже дали да не го напиша ***..... :-)))

10

Анонимен

преди 13 години

ОТВРАТ СИ!

9

Азъ

преди 13 години

Ще продължаваме да усвояваме пари от еврофондовете"-------------------------------------------------------------------------------------А нещо за нас,народа де,ще има ли?

8

................

преди 13 години

На снимката: един от мутантите.

7

нашата глупост

преди 13 години

Борисов: Записите на РЗС са реклама за нас, за нашата глупост и за нашата политическа нечистоплътност!

6

верващия

преди 13 години

ВЕРВАМЕ ТИ СЛЪНЦЕ!

5

Анонимен

преди 13 години

БРАВО БОЙКО ,С МАЛКО ДУМИ ,НО НА МЯСТО ,НАРОДА Е С ТЕБ

4

Анонимен

преди 13 години

Борисов, ти си беше и си остана ТИКВА.

3

Иван

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най богатите хора на България.През 1977г. кандидатства в школата на МВР Симеоново, факултет Държавна сигурност, но е приет в Противопожарна охрана.През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност.Участва в управлението на фирмите:Ипон-1 с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); Ипон-2 ; Ипон-Агенция за сигурност и охрана; Интербулпред; Тео Интернационал АД с Румен Николов Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; Джи Би травъл къмпъни, свързана със СИК; Прахайм ООД; Будоинвест; Цебра ООД; Ти Би Ай; Химтекс АД и т.н. .

2

Анонимен

преди 13 години

Борисов не откри нередности в поведението на Искра Фидосова и Менда Стоянова и бе категоричен, че действията им не са лобизъм."Къде е проблемът? Да забраним на народните представители да говорят и питат ли?, запита премиерът.Просто няма място за коментар .....

1

Ето това е Герб

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !