82

?

преди 13 години

През 1956 г. БКП национализира пенсионните фондове и го вкара в бюджета.Това се наложи от факта, че соц.икономиката/т.едържавно-плановата/не можеше да генерира печалби и съответно не можеше да се самоиздържа!Следващия външен изт.на финансиране на губещата соц.ик. бе реекспорта на евтин руски петрол и пласирането на произв.на промишл.на руския пазар/щото друг не ги искаше/.Последния изтбяха външните заеми.Накрая соца фалира!Та заради 56-та пенсиите сега са малки!Щото пенс.ф.се пълни столети

81

Спокоен

преди 13 години

Единствения разумен ход в момента е - спиране на плащане за всякакви видове осигуровки. Предстои кошмарен хаос. А това е единствения път да минимализирате загубите си. Разбира се, ако сте държавни служители тома няма как да стане, но пък и вие не плащате от джоба си тези пари. Правилото остава в сила.

80

Нов морал

преди 13 години

Метафората е стилистично средство в реториката, сравняващо привидно несвързани термини. Няма нов или стар морал! Има само морал! Ти няма как да го знаеш! А мъката всеки си я знае и не се хвали с нея, а я преодолява! Но това е четиво за грамотни и интелигентни хора! Виждам, че природата не те е дарила с интелект, а образованието никакво го няма! Като не ти харесва - не чети! Като не разбираш - не коментирай! Засегнато самолюбие деманстрирай на семейството си! Форума не е дом за благородни девици!

79

Спонги

преди 13 години

Какво ли още трябва да се случи за да разберат дясно ориентираните избиратели, че ГЕРБ и АТАКА са леви партии. Психолозите от бившето ДС си вършат работата перфектно. Ако имаха морал, щяха да насочат професионализма си към борба с престъпността. Жалко за България.

78

Атамана

преди 13 години

Жив *** да не се оставя...Всичко да се сече на място!!!Шашкиии-вън!!!!!

77

о даааа

преди 13 години

Ще гласувам срещу тез *** с пет ръце ако мога.

76

До гладните бедни

преди 13 години

до59. Щото си гледал *** през ключалката, като малък, а това се отразява зле, на детската психика. Ако това го можеш, пробвай се в ДПС. Желая ти успех, а майка ми е починала когато съм бил на 3 , а сега съм на 54.

75

до 78 от Нели

преди 13 години

срещу стринка ми Гюра срещу тези който мъчат народа не четеш ли

74

хм...

преди 13 години

Ей ти си мноо грамотен бе от далеч си личи.Ей отворко мноо ти знае балалайката в нета *** искам да те видя очи в очи да ти обясня кои са нискоинтелигентни и кои пенсионери са комунисти.След ,,разговора ни,, ще ти се наложи да посетиш спешна помощ да видиш там как ща обслужат с 50% намелен бюджет.

73

На далавера

преди 13 години

Ахахаааа :-))) Готино ми е, защото съм от тези които не са ги изработили :-) Нямам пенсионни вноски :-))) Ще ми национализират ... топките на мене :-)))

72

?

преди 13 години

Протест, но срещу кого?

71

Анонимен

преди 13 години

За Бойко с + против -Старт сега

70

На изборите

преди 13 години

Виждали ли сте пожарникар да гори?На изборите ще видите...

69

до 67

преди 13 години

ти ли новия морал бе брус ти виждал ли си мъка бе

68

Пламен

преди 13 години

Някой ще обясни ли на пенсионерите/комунистите/нискограмотните, че никой няма да им вземе парите и да си ги зарови в задния двор, а напротив, ще им гарантира това, което са си изработили?!

67

до 61

преди 13 години

това е много сложен автор за него

66

Тарикат

преди 13 години

Тати винаги ме е учил `Възможно най малко взаимоотношения с държавата, за да имаш възможно най малко главоболия". Нито пенсия искам, нито нищо. Ама и нищо не давам.

65

Нели

преди 13 години

НИКОЙ В СОФИЯ НЕ ВИЖДА СЪЛЗИТЕ И ГЛАДА НА ПЕНСИОНЕРА, КАК БРОЙ СТОТИНКИТЕ ЗА ХЛЯБА И ГЛЕДА С ВЛАЖЕН ПОГЛЕД ГМО ЛУКАНКАТА НА ВИТРИНАТА А ДОКАТО ГЛЕДА ВИТРИНАТА МИНАВА ПОРЕДНИЯ ДЖИП ЗА 100000ЕВРА С ПОРЕДНАТА *** В НЕГО, ТОЧНО В ТОЗИ ДЖИП СА И ПАРИТЕ МУ КОЙТО Е ВНАСЯЛ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ПЕНСИЯ, ВСЕКИ Е ОТВОРИЛ АЛЧНИ ОЧИ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ , ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ И НЕ МУ ПУКА ЗА НИКОЙ аз излизам на пратест вие ако искате излизайте народа умирааа

64

hhh

преди 13 години

tolkova grubo upravlenie ne sim vijdal da mrazi6 naroda si tova e ujas

63

Балък

преди 13 години

Бойко се утвърди като най- върлият комунист от всички премиери на прехода. Да му е честито червеното знаме, което развява от 1,5 г. насам. Балъците, които гласуваха за него скоро ще се осъзнаят и ще се псуват наум за кофтия избор, който са направили.