44

Анонимен

преди 13 години

до43 Браво ето един съвестен който следи и за правописа.От мен имаш "+"

43

Анонимен

преди 13 години

До no. 40 - минусът ти от мен е само, защото си неграмотен

42

Анонимен

преди 13 години

Е за какво са ни автобуси след като ще имаме евтини таксита? Хем нови работни места, хем по удобно! То и сега се практикува между Варна и златните, такситата да се правят на маршрутки.

41

анонимен

преди 13 години

за курортите деректни абтобуси а пук до селата който има кола да си ходи който не да си хване такси ще му излезе по евтино ха,ха

40

Анонимен

преди 13 години

Герберите нещо са си отпуснали ,хей на работа сте ,я ускорете чекане на миноси на критикарите.

39

Анонимен

преди 13 години

"Според него пределната цена на такситата няма да доведе до поскъпване на услугата, даже напротив. Министърът очаква с въвеждането на тавана БРОЯТ на таксиметровите компании да се увеличи значително."Това дали няма да създаде предпоставка за ПЪТНИ инциденти след като многото рейсове по неговите думи я създават .

38

м..да

преди 13 години

Не е нормално по едно направление да се движат 10 автобуса с 10 пътници. Това създава и предпоставка за пътни инциденти. , коментира Александър Цветков.Пък много са си загрижили за безопасността на движението.То бива да ни правят на *** а толкоз ни бива .А пък дали не сме наистина *** след като ги избрахме да ни управляват ?

37

реалист

преди 13 години

Абе другарю Цветков, я си кажи кой гербаджия сте решили да оправяте сега с тия промени? Какво поскъпване бе, вие ще направите така, че хората от малките градове за да стигнат някъде трябва да сменят по 10 автобуса! Че кой нормален ще ги ползва тогава при пълната липса на информация какво става по другите гари? Това е пълна гербаджийска тъпотия! Май искате всички да пътуваме с коли и влакове, ако това е целта, на пръв път сте

36

Анонимен

преди 13 години

"...а целта е да се избегнат разминавания..." - това пък какво значи? След като искат да избегнат разминавания (каквото и да имат предвид под разминавания), значи целят наличие на разминавания. Може ли превод?

35

Анонимен

преди 13 години

Аре млъкни бе специалист.

34

Анонимен

преди 13 години

куротри са само местата на които депутатите от ГЕРБ имат хотели и да тях ще има директен превоз, даже ще има и спирка точно пред хотелите.

33

бивши фенки

преди 13 години

градчетата на морето /изкл. Варна и Бургас/ курорти ли са, или ще има допълнителна листа с такива, и ще следим кога ще започне сезонът за да имаме връзка със столицата и това ако не е връщане в средновековието...

32

Анонимен

преди 13 години

Честито на всички избрали ГЕРБ! Могат да си признаят, че са точно толкова умни колкото съратниците им които са избрали! Аз от колко десетилетия разправям, че в България няма политика и политици, че всички са един дол дренки и играят театър за пред хората, ама още има балъци вярващи, че някой ще дойде да ги ОПРАВИ, вместо да се вземат в ръце и да работят!

31

Анонимен

преди 13 години

То половината време в София е стоене в задръстване оправете пътищата и направете така че да няма задръствания и няма да има катастрофи и прочие. Половината ми билет отива в плащане на газта в задръстване. Това е проблема, а не това което са го измислили

30

лицемерници!

преди 13 години

В очите ни гледат, плюят ни и ни убеждават, че дъжд вали.

29

Читател

преди 13 години

Тоя що не даде пресконференция за своите "подвизи", описани в Стандарт" преди няколко дни, а ни занимава с поредните си изцепки?

28

Ох Майкооо

преди 13 години

Аз съм от малък град с население от 10хил. и всеки ден пътувам до София на работа. Ако го направат това ще трябва да губа още 1 час от деня си в седене по автогарите. Ужасно!!!!

27

Анонимен

преди 13 години

на тебе не, ама на него няма да останат само с шампанско и хайвер фирмите които сега лобират.

26

жалка история

преди 13 години

Сега какво висене по автогарите ще стане, през зимата, не ми се мисли, а той тръгнал да ме убеждава, че ще се подобри услугата, ...може би като се метна на рейся за софето ще ми сервират шампонско с черен хайвер

25

Анонимен

преди 13 години

вече истински съжалявам че гласувах за такива нещастници