134

до 129

преди 13 години

Ти наивен ли си или ти изнася да се правиш на незнаещ и неразбиращ.Връщат хора без работа, вредящи на обществото.Те и тук са си такива, за това са там.Нали?

133

Анонимен

преди 13 години

***, ходи да подквасваш морето и после на бегом във Франция.

132

120

преди 13 години

Абе *** то това с децата и на нас ни идва отраки - лесно се правят, ама трудно се ранят. А на мен ми писна да хрантутя *** напаст, да и осигурявам безплатен ток, вода, дърва за отопление, да им плащам лечението, да им осигурявам безплатен транспорт и още куп социални придобивки. А отгоре на всичко да търпя да ме крадат. Аман от хрантутници. Да се направи общоевропейска конференция и да се вземе решение всички *** да бъдат изселени я в Индия, я на Северния полюс все ми е тая стига да са възможно най-далече.

131

11

преди 13 години

И защо сте ми сложили минуси!!???Да не би сарко да прави реклама на БГ!!!???Брей *** народ

130

123

преди 13 години

Българската социална и правораздавателна система след около 50г.ще направят от България едно голямо столепиново.Една Сомалия на балканите.Запада активно помага,нямам представа защо!

129

Чинги

преди 13 години

Те неграмотните роми са интересен елемент от българското съществуване.Грамотните ги взимат на работа и живеят сравнително добре.А табора, катуна, "лагеруващите" са истински номади в прекият смисъл на думата.Нали знаете значението на думата номад?

128

Калеко

преди 13 години

Сарко, правиш голяма грешка, като се лишаваш от качествения *** матри'ял!Дръж си ги във Франция и ще ти признаем, че вършиш огромна услуга на нас българите.Нали така братя българи?

127

Анонимен

преди 13 години

Абе сесилия го ритна а на нея баба и е румънска *** и сега си отмъщава,ама на сесилия мноо и пука

126

Анонимен

преди 13 години

Ей това връщането на *** си е голям автогол, отново европейските политици показаха що за кухи *** са. Като представят връщането на *** като доброволен акт и без да са ги хванали в престъпление, няма как *** да бъдат спрени да се върнат обратно в западна европа без да имат черен печат в паспортите си. *** пак са на кирия взеха еврата, върнаха се безплатно да видят родата и другия месец хайде "франция здравей!*** идва!"

125

do 109

преди 13 години

Да ги покани, но едва ли знаят френски език .И този е един правозащитник.

124

Island

преди 13 години

ПРАВОЗАЩИТНИ организации и НЕЗАКОННИ ромски лагера във Франция.

123

InLine

преди 13 години

***, ***, аслъ сте невежи. Стой си в държавата България, щото ще вземат да ви различават от българите, тогава Франция ще я видиш през крив макарон.Ще взем да спретнем и ние един анклав в манговата държава да ревем за помощи и че сме малцинство, тогава ще трябва да бачкате. Кофти.

122

СВЯТ

преди 13 години

СЕГА САРКОЗИ . СЛЕДВАЩИТЕ МЕСЕЦИ. ИТАЛИЯ.АВСТРИЯ.ГЕРМАНИЯ И ДРУГИТЕ НАПАТАЛИ

121

11

преди 13 години

Много ми пука за сарко и фалиралата му арабска държава.Можеше да ни върне тия 40 *** дез дори и медиите да разберат,ама целта му е да унижи БГ пред света.Френския посланик да напусне БГ

120

циганин

преди 13 години

Ние *** сме си харесали Пловдив и Пазарджик да си направим *** държава. тук климата е добър. Вода колко искаш копаш на 3метра и вода. Ще направим този район калифорния на Балканите.

119

ож

преди 13 години

ей *** ти не вижда6 ли че ние ва глидаме *** такав ако ви забутаме в някой край на българия да си оправяте държавата откаде ще вземате помощи -тогаз ще видиш каде расте найлона така че само трябва да се радваш че още ни смучете

118

33

преди 13 години

абе знаете ли кво ми хрумна,тоя цар на *** като е такова газе,да направи една държава на ромите и да се махат от всички страни,защото те са плъзнали навсякъде,как още не са заживели и на Марс!!!!!!!!

117

циганин

преди 13 години

*** бъргари , в съвременния свят нещата не се война изтребване изгонване, А с любов и правене на деца. Ама откъде от вас любов българите. Българина най-мрази българите. И си е *** генетична заложба май от рода Дуло ще да е.

116

кк

преди 13 години

вместо да плащам данъци да помощи на *** трябва *** за най малкото нарушение в затвора дет ще му дават 200-лева помощи с тез пари да го гледат в затвора там поне деца няма да прави че да взема и още след това-замислете се в парламента за това

115

Анонимен

преди 13 години

Точно така: Саркози си ни връща българи нелегално имигрирали във франция. Прав е човека, закона е на негова страна. Какво сега, като са "роми",трябва специално отношение към тях ли? Те са преди всичко българи колкото и да не ни харесва.