121

za 125

преди 13 години

DA si 4uval 4e e po bogat ot Bil Gaits i 4e nikoga e niamal biznes na negovo ime, smesko ? Po- dale4 eot KGB i metastazite i.........

120

kk

преди 13 години

Като започнеш от Франция,Германия да не ти изброявам всички развити Европейски страни,тук всички обичат Путин!Но най-много си обичат Родината!Ако излезе някой да критикува Президента или Премиера,никой не го арестува!Медиите поместват всичко.Имат си и предавания,чрез които осмиват властта.Я се опитай това да го направиш в Бг.На светлинни години сме от Европейските държави!Но има и друга разлика,която ме кара да се срамувам,че съм българин:здравеопазване,образование.Знаеш ли къде сме ние...?

119

za 104

преди 13 години

A da ne bi da e bogata i silna?

118

kk

преди 13 години

Оооо,изобщо не ме учудвате с "Директора"!!!За кой какво ли не бихте измислили за да защитите пробитата си теза!

117

Анонимен

преди 13 години

пред Русия сите са равни, като пред Винкело

116

Селтик

преди 13 години

Айде стига бе , ама вие вярно ли Русия я обичате повече от България. А кога мръзнахте зимата? България беше най-потърпевша, без алтернатива и окото не им мигна на руснаците. Айде повече да сме Българи и след това всичко останало.

115

za 118

преди 13 години

za tebe ne e sigurno.........mnogo internacionalisti4eski plam ima v pisaniata ti............

114

kk

преди 13 години

Не става въпрос дали обичаме Русия!Естествено,че преди Русия обичаме България,но най-мразим да ни се меси в политиката някой като Уорлик!Така вместо да изпише вежди,той извади очи!Цялата злоба на българина събрана тук е защото преди и "предадени",сме компенсирани с икономически напредък.А сега "продадени" сме обречени на глад!ПРО,ГМО,Шистов газ....без армия,платени бoйци,участващи в мисии,които не носят нищо добро на страната ни!В същото време "химн" за МВР!Да живее Народната милиция!

113

za 110

преди 13 години

Da be..... ti vervash li si.......i bez ruska gaz Evropa shte ia byde, no bez Evropa Rusia e zakysala

112

Mango

преди 13 години

"Стойността на газопровода се оценява на 20 милиарда евро"...Дами и гопода, я да се запитаме тази колосална инвестиция с колко нули се пише!В момента Газпром е глобален играч,здраво стъпил и присъстващ и на американския пазар.Никoй не хвърля такава сума на вятъра, да строи вятърни мелници!Играта шах е стратегическа и братушките я владеят до съвършенство.Или се признаваш за МАТ, или в противен случай пешките(като тез двамата на снимката) се жертват първи,докато се потигнате целта МАТ на противника. Така че, всичкото бла,бла и тра- ла- ла е предназначено, само за вътрешна консумация!

111

za 113

преди 13 години

A zashto ne Rumen Ov4i?

110

Nasko

преди 13 години

За пореден път не Руснаците о Комунистите в Русия/считай Путин/ доказват, че са партия от Рекетьори.!Господин Борисов, създайте алтернативни тръби с Турция и Гърция и има го НАЧУКАЙТЕ - знаете как!Те да не си мислят че сме още в СИВ???Да го правят през Румъния, където трябва да изграждат цяла НОВА мрежа за транзит, за да вложат повече пари, от колкото ще изкарат с наличната им МАЛКО газ вече!Не отстъпвайте 50г ни стигат зависимост от Комунисти - рекетьори и терористи!!

109

kk

преди 13 години

Глупости!И при нас газа пристига евтин.Питайте приятелите на Бойко защо до крайният потребител цената му скача 200%!

108

ANI

преди 13 години

всички трябва да си платят за д а СТИГНЕ ГОРИВО ДО ГЕРМАНИЯ!

107

kk

преди 13 години

На Русия най-добърият стратегичесли партнъор в Европа е Германия!И това не е за да не умрат от глад руснаците,а за да има Германия икономика!

106

kk

преди 13 години

До 10 години,Европеиски съюз няма да има,както и НАТО ще се разформирова!!!За това,САЩ направиха договора с Мексико и Канада!

105

Кабули

преди 13 години

Уважаеми генноатрофирали и изпразнени мозъчно българи, българки и българчета, вие, дето продължавате да се насирате, щом Русия пръдне, крайно време е да си зададете въпроса: Аз Русия ли обичам или България мразя?

104

Анонимен

преди 13 години

Ха сега прочетете и малко даниите на Росстат. Продължителност на живота мъже-60, жени 64 години. Тоест, умираш преди да се пенсионираш, което е супер защото отпадат грижите около пенсионните фондове

103

Mango

преди 13 години

Борисов и Тадич, дружно ще запеят...Аз съм кукла на конци!

102

Анонимен

преди 13 години

На *** много им се ще Руси да е бедна и слаба. Впрочем това са хора които не мислят и не знаят какво искат. Иската да злобеят и толкова - алкохолишко поведение. Познавам няколко неудачника, които много мразят всичко руско, просто защото трябва и те да имат позиция и са чули че може така.