104

Stalin111

преди 13 години

Президентът е стожер на държавността ,той ще измете Б.Б и компания от властта.

103

tulski

преди 13 години

Първанката се мъчи да се прави на мъж, ама Бойко ще го оправи.

102

Elena

преди 13 години

Ами да си уволни секретарите, които не са му докладвали навреме, ама не по хубаво е да плюе

101

yann

преди 13 години

Спец, я кажи кой е тоя български продукт?Аз пиша името на продукта на съответния език, а не като теб, английско съкращение на кирилица. Твои колеги, също толкова остри, бяха написали на един от изходите на магистрала Хемус - IZHOD, мислиш ли, че чужденците разбират за какво става на въпрос? А, ***?Толкоз за без пари. Стига аванта.

100

Анонимен

преди 13 години

Абе Първанов и ти и Аню сте един дол дренки, но лошото е че ако трябва да избирам ще се спра на теб.

99

лелее

преди 13 години

Този Гоце няма ли да ни освободи вече от присъствието си..

98

vini

преди 13 години

Г-н Първанов вървете си не сте желан от българите само от комунистите.Нека си починим от вашата некадърност.

97

Начев до 106

преди 13 години

Аню не е Аньо ! Мой колега беше наказан за това , че е изписал името на Аню с "ьо". Самият Аню е убеден , че АнЮ е по добре от АнЬО. Но аз мисля, че името Аню олицитворява напълно неговата същност.

96

БГА БАЛКАН за 1 лев

преди 13 години

Невежеството е динамична силаБез значение кой е президент кой министър кой МАТРИАЛКостутуцията е върховен закон и трябва да се спазва!Иначе няма държава!НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАЙТЕ!ВЕРВАЙТЕ ми!

95

yann

преди 13 години

103:Анонимка, що не направиш услуга на държавата и обществото и не се запилееш някъде деле-е-е-че, далече?Не разбираш нито от правопис, нито от компютри, нито от политика. Между другото, ти в пубертета ли си или още не си влязъл? Кажи ***, не се стеснявай.

94

itrihame, dano tuk

преди 13 години

парадоксите на един пожарникар:Зар Дървояд ги направи Генерал.Преди изборите хунвейбините на Генералът нарекоха Станисхев СерГей.Комсомолците от БСП отговорих чевръсто: от СерГеи на ГейНерал.Герелът рече че чичо Йосич бил бързомокро поръчал килърите да му сменели памперсът .Комсомолците само това чакаха: рекоха и отсекоха "От ГейНерал та на ГейАнал.Генерал = ГейАнал! Азис издирва телефона за да се кацел на маркуча-тъпотии. Комунистически извращения са това. Бойко е горд че е пожарникар. Комунистите че е гей, таман си мислиме че и двамата са кауша единиат ще е левият гей на Султан Тиган другият десният гей. Ахмак Тиган се уреди с два милиона и два гея. Господи Боже а сега.иначе като си имаме посланник в София от САЩ защо Бойко прескача посланникът и не му предаде на него документите за Медузите от Чрният Кос и Уриниралите Онанирали. па посланникот е тук да представлява държаватя САЩ. Защо Боце прескача човеко? Посланникот усилено учи български, даже е чут да казва при вечрно посещение на Цъталина на некакв по спортни *** и футболна топка под мишница да иде да му варди колата...излиза че Борисов ама никога не е инструктиран от тоз посланник по въпросът за съдилищата и затова Боце и Цеце са пращат декюметъте чааак в усето.от което следва че или Боце незачите тоз посланник или че Посланникът наистина е одил по малките цасове извън посолството.аз лично невярвам на нито една теза. аз съм ***, гупак и ***. аз обичам да си пием ракията, да гледам новините и да си пишем глупостите.Народе, това с киларите ще го преживееме, ама със загубата на Шкумбата това на Бойко нема да му го простим. да остави нас тука бедните кратуни без Шкумба в ръцете на Трифонов си е чиста проба народно предателство и молим така да се кае, баш наи супер главният прокурор да погне до дупка Боце, Цеце и Никето Извъншеният престъпник за злоупотреба с културата на нашият народ бе.Ето как Комунистите изнесоха културното наследство на нацията в Чикаго. Нямаме Шкумба вече. Плачи народе.

93

Анонимен

преди 13 години

Грешиш. Аньо Ангелов въобще не се отличава от другите министри

92

кирилов

преди 13 години

Господин Ангелов, мисля че е време да подадете оставка,след толкова издънки и кланяне на американците,АМАН ОТ ПРОДАЖНИЦИ>

91

Начев

преди 13 години

Моето име е Иван Начев. Кадрови офицер съм. Подал съм рапорт за пенсиониране. На 50 години съм. Чувствам се свободен. Това ми дава възможност да препоръчам на участниците в този форум следното: Изобщо не си губете времето да обсъждате Аню Ангелов. Тези които го познават веднага ще се съгласят с мен. Той беше един от най простите офицери в армията. Сега не мисля , че е най умният измежду министрите. Впрочем, вие го виждате и чувате. Нищо повече.

90

Деян Бороджийски

преди 13 години

Жал ми е като чета коментарите. За едно нещо се съгласявам с вожда Б.Б. "лошият материал". Рая сме били и ако продължаваме така, такава ще си останем. Когато един държавен глава се изправи и цитирайки каже на един шапкар, че не познава конституцията на Р.Б. трябва да се замислим защо имаме министър/три непознаващи основният закон на нашата държава. А отностно коментари от рода 79 Gocev "Гоце, да ми ядеш 10 см. от гомното. " моля погледнете второто изречение!

89

yann

преди 13 години

100:Как се пише, може да видиш в речника или ако нямаш под ръка - във Word, ако имаш проверка на правописа. И тогава давай акъл. Излагаш се ;-)/не за първи път/бтв е телевизия, а ако искаш да кажеш нещо може да използваш български, не псевдо английски и да се правиш на интелектуалец, *** :)

88

Петров

преди 13 години

Пролължение:И въпреки, че не съм гласувал за нито един от тях, Първанов е моя президент, пък Бойко е моя министър-председател! Длъжен съм да ги приема! Това е ДЕМОКРАЦИЯТА!

87

Петров

преди 13 години

Иванов, аз човекът Гоце въобще не го познавам! Не познавам и човекът Бойко! Може и двамата да страхотни хора, може да са най големите ***! Но това няма значение в случая! Единият е президент, другия е премиер! За да се случи това, сме гласували всички ние, българските избиратели! Проявявайки неуважение към някой от тах, ние проявяваме неуважение към самите себе си, към собствения си избор! Не зависимо, че аз примерно, не съм гласувал нито за единия, нито за другия!

86

yann

преди 13 години

Като те гледам колко грамотно пишеш, надали може да издържаш и котка, пък какво остава за цели мнозинства.

85

До 91

преди 13 години

Те понеже герберите не ги избраха същите + среднообразовани ***, харесващи хвалещи се мутри