60

Mery

преди 13 години

Колега "Справедлив", преди около 4 месеца Ц.Ц. предложи при заплетени слу-чаи и разнобои м/у МВР и даден съд , делото да се разглежда от независим европейски съд, както и БГ граждани,недоволни от решения на БГ съд, да могат да изискват съд от европейска страна да разглежда казуса.Леле,като се вдигнаха висшите съдии - Л.Груев,Пенчев,членове на ВСС, Куцкова и т.н.: ние некадърни ли сме,не може чужд съд да гледа БГ дела,това е посегателство над суверени-тета!Ами хем сте некадърни,хем корумпирани!

59

желязко желев

преди 13 години

Г-н Цветанов.Чуите един от народа.От личен опит!На 14.07.2010 в Ловешкия съд имах дело за вещно вредителство чл216 като Обвиняем.Отложено е след 6месеца разследване.От разследващи полицаи.С две думи-проблема е в некъдърното МВР! А за награда по новия НПК му давате още правомощия.Личния ми опит говори-следствието трябва да е изцяло извън структурата на МВР!

58

СПРАВЕДЛИВ

преди 13 години

И преди съм го казвал.Защо ЕС магистрате да не правораздават.Нека видим разликата,пък и наште ще могат да се учат на практика и през това време да им се плаща достойно-като на чираци.

57

5225

преди 13 години

Съдиите работят по законите приети по времето на Ив. Костов и Петър Стоянов. Та зтова сме на тоя хал сега.

56

Анонимен

преди 13 години

Габи, Ц.Ц. Б.Б са точно за това на власт - да има врява и суматоха, и който си е плащал "членския внос" - ще се измъкне! Най-гнусния начин някои престъпник да се измъкне е да бъде съден и оправдан или да се размине с лека присъда (условна или да се окаже че си е излежал присъдата в следствения арест)

55

Анонимен

преди 13 години

Ами палатът на Бойко в Банкя, който не се посвени да огради половината Градски парк и да построи за себе си и ненаситната си половинка хибрид между Мол и Прогимназия? Ама за това няма да прочетете в нито един вестник, нито пък ще чуете от екрана на Бойковизията.

54

Gabi

преди 13 години

Много пъти съм казвала, и сега повтарям,че мин.М.Попова,Ц.Ц., Б.Б. и Цв.Цачева трябваше преди 2 месеца,когато съдебната с-*** се беше силно разклатила от непрекъснатите вести за продажни съдии, да използуват случая и оттегляйки доверието си от парламентарната квота съдии във ВСС, да го бламират и изберат нов състав,но те това не го направиха и сега се оплакват: случаите с Маргините, пуснатите бандити от Наглите,Раиф Мустафа,висшите съдии от ВАС са доказател-ство за това. Мин.Цветанов, на ход сте!

53

Анонимен

преди 13 години

Цецо, а твоите 6 апартамента и 2 вили, придобити само за година, кой да ги гледа ?

52

Gabi

преди 13 години

Смятам, че съдиите са абдикирали от своето основно задължение да правораз-дават въз основа на ЗАКОНА,МОРАЛА,ПРАВОТО, а използуват само своето вът-решно убеждение в зависимост от финикийските знаци насреща.Съдия, престъп-ил или заобиколил закона като тези от Приморско, може да го заобиколи още дестки и стотици пъти и на практика той не само че не съди справедливо, а е опасен за обществото.Това не можаха или не искат да го разберат съдиите от ВСС и гл.прокурор.Така им отърва!

51

George

преди 13 години

Когато се заговори за български висши съдии, имаш чувството,че се докосваш до нещо лигаво,хлъзгаво и гнусно,като дъждовниците например.Хванаха висши съ-дии с далавери за много хиляди лева в Приморско и Несебър,от ВСС се вдигнаха да ги защитават,но като видяха,че всички са против тях,млъкнаха като по коман-да и вече не се вястват никакви.След 1-2 месеца гл.прокурор Б.Велчев, А.Минго-ва и ВСС тихичко ще ги оправдаят - ами правили са далавери, лъгали са,но В РАМ-КИТЕ НА ЗАКОНА! Гнусна работа!

50

anon

преди 13 години

ne e li paradoks: po e evtino da se pusne 1 kradec ot apartament, otkolkoto da se hrani 3 meseca v zatvor i da mu se pravi teatyr v syda :))

49

Анонимен

преди 13 години

ЦВЕТАНОВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ! чЕНГЕТАТА ЗАПОЧНАХА ДА ВЛИЗАТ В ПЪТЯ ,АМА ТИЯ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ХИЧ НЕ ГИ Е ЕНЯ ...............

48

РОСЕН

преди 13 години

Битовата престъпност не се намалява чрез действията на полицията и на съдебната система Еденственото решение е да се даде законно право на гражданите да защитават собствеността си от посегателства на момента Видно е че държавните структури нито могат нито искат да вършат това си задължение Остава гражданите да поемат нещата в свои ръце и съм сигурен че престъпниците много ще се замислят преди да поосегнат на някого защото ще знаят прекрасно какво ги чака

47

Василев

преди 13 години

Цветанов не ми обеснявайте по-медийте , кой е абдикирал.Направете с Бойко така , че да имаме работеща правосъдна система.Само не ми вдигайте раменете като Костов когато беше на власт, че не може да се бърка в работата на независимата съдебна система.Това е непревземаета крепост на червените плазмодий вече 20 години.Една година никакъв напредък в правосъдната система,за какво отива трудът на хиляди полицаи напразно.Накрая искам да се изсера на всички червени следователи,прокурори и съдии в алчнат

46

Анонимен

преди 13 години

Цветанов, все пак ИМА задължителни процедури, които съдиите са ДЛЪЖНИ да спазват. И сега ГЕРБ има мнозинство в парламента и възможността да промени тези процедури. Знаем, че е по-удобно да плюеш вместо да си свършиш работата така, че да няма за какво да се плюе, но е по-редно да поработиш вместо да плюеш. А работата на съда НЕ Е да се занимава с битовите проблеми на хората. Това е работа на политиците. Съдът има друга работа, но вече и слепите видяха, че не знаеш каква е и как се върши.

45

по-големи тарикати о

преди 13 години

Собственикът на шест яки апартамента Цветанов към ВСС: -"Стига сте си гледали имотите!" Явно Цецо ще се пукне от завист, че ония са по-големи тарикати от него.

44

Г-н: Цветанов

преди 13 години

Г-н Министър, ако успеете да решите битовата престъпност, хората ще Ви благославят. Ефективни присъди за кражба в апартамент и на кола 10 г. мин. затвор, без право на обжалване, а също и гражданите да имат право на самообрана, включително с огнестрелно оръжие, ако хванат крадецът в дома им. Крадецът ще ми изнасили детето, убие жената, ще отнеме всичко, което обичам и вместо да си получи заслуженото трябва да го черпя с кафе, или ако реша да съм мъж, а не п***а, ще го излежавам доживот!!!

43

ДаНо

преди 13 години

Дон Цени Фифето пак ни баламосва тарикатски - най-добре ще бъде доц Цеци да си отиде един даскал в *** махали, и оттам да продължи борбата с *** престъпностТакива саможертви трябват за общото благо Цецко, това е днес положението, разчитаме само на теб и даскалските ти умения - ако ги имаш

42

Свидетел

преди 13 години

А най-абдикирала от "проблемите на хората, свързани с битовата престъпност" е българската Цветанова полиция. За един месец трима познати пострадаха от кражби. И според тримата, основното усилие на полицаите, които работели по всеки от случаите, било насочено към предотвратяване на образуването на досъдебно производство. С обяснения, че трябвало да се ходи да се търсят следи, пък сега нямало кой, щяло да се губи времето на пострадалите с разпити, и разни други такива одумвания. ***!

41

Истината

преди 13 години

Имат, гледат.