201

Анонимен

преди 13 години

Ама много си болен...

200

Анонимен

преди 13 години

Руснаци, червени мръсни комунисти, осъкатиха ни и физически и духовно, промиха ни мозъците.

199

Анонимен

преди 13 години

U.S. West Coast Refineries Start Taking Russian Oil, WSJ Says.

198

Говедарин

преди 13 години

Епа Р.Овч. да каже защо плащаме по-скъпо от немците и анадолците? Беше се надул като кърлеж кога водеха преговори с Русия а сега трае...Мръсни душици червени...

197

:)

преди 13 години

Ммм даааааа негативно ни настройваха към турците години на ред..... Близо 500 ако си спомням добре. :))) Много ти е къса паметта бе момче, зъбен данък за тебе, че да си спомниш.

196

Анонимен

преди 13 години

Ахмете, това ти ли се бе?

195

Анонимен

преди 13 години

Слава Богу, че извратените руснаци вече няма да имат място при нас. "Братушките", не ни трябва тяхната помощ. аи няма значение как се казва човека, а какъв е той. Руснаците в много отношения са нива под турците. години наред ние сме били настройвани негативно срещу турците, а положително към мръниците, айде баста.

194

Анонимен

преди 13 години

Каза ви се в прав текст, Южен поток струва 28 МИЛИАРДА долара! Това са колосални пари, проекта няма никаква икономическа обосновка. Проекта имаше смисъл като политически инструмент за изнудване на Европа, но сега руската държава няма излишни пари за такива скъпи играчки. Затова се измъкват под прикритието на Бойковите увъртания.

193

Анонимен

преди 13 години

Не искам всеки пиян да може да ме сгази безнаказано.Не искам да има телефонни измамници.Не искам да фаршифицират нотариалния ми акт и да продадат жилището ми.Не искам да има хора да ровят в буклука.Не искам да има корупция.Има още много "не искам"... то май само това ни остана ,да изреждаме какво не искаме ,а не това което наистина искаме :(

192

Анонимен

преди 13 години

Ооо мога и аз да продължа какво не искам:Не искам да развъждам *** и да плащам разходите им.Не искам да гледам новини на турски по българската национална телевизия.Не искам да има гей паради. Не е това начина!Не искам доктора да ни ми дава направление и да няма лекарства.Не искам просяци на всеки ъгъл.Не искам глутници безпризорни кучета по улиците.Не искам да плащам за парно ,ток и вода повече отколкото получавам.Не искам детето ми да ходи на училище и да се връща необразовано .

191

Анонимен

преди 13 години

Абе, аз не видях нещо "Чао, Москва". Като гледаме главно "Здравствуйте братушки". А па на тях им дреме за това ще има ли нефтопровод от тук или не. Май такова им е и отношението към "Южен поток" и АЕЦ.Те много - много не се натискат.Защото прекрасно знаят: всички бла,бла, диверсификация, бла, бла, просто не могат да се случат.Няма от къде, няма как и не може да стане на поносими цени.Така , че "здравствуйте братушки"!!!!!!!!!!!!!!!!

190

T

преди 13 години

страната ни плаща 259 долара за 1000 кубически метра газ, а за сравнение Германия плаща по 150 долара, Турция по 155 долара, и то за газ, транзитиран през българска територия.Я кажете каде са интересите на Бг:?

189

Анонимен

преди 13 години

С една дума Москва ни каза от вас нищо не зависи .Като не ви харесва намерете си друга газ и нефт.Сега разбраха ли всички ,че Москва ни най малко ги е еня за нас.При тези *** коита ни управляват май това ни се пада.

188

агент

преди 13 години

Защо газът става по-евтин, щом напусне България и влезе в Турция?", казва Борисов...............................................................Защото руснаците обичат повече турците - как защо. Нали затова родения в Москва, Андрей Карлович Луканов създаде ДПС.

187

Анонимен

преди 13 години

И този проект си има цена, но като му дойде времето, както казваше Един! Малко търпение се иска и той ще стане, защо се притеснявате толкова? До ф.п.: и аз го искам! Само не си написал, че искаш безплатни памперси и смукалки на клечка, но ако толкова настояваш и това може да се уреди.

186

Татко Карло

преди 13 години

Евала! Най-сетне нещо смислено!

185

ф.п.

преди 13 години

аз съм на село драги ми смехурко.отдавна напуснах супер-мега гетото наречено София.

184

Анонимен

преди 13 години

Тогава грабвай мотиката и обратно на село. Там няма да има централи и т.н

183

ф.п.

преди 13 години

Оцелявам въпреки държавата. Обичам България и живеят тук, но:Не искам петролопроводи и атомни централи. Не искам молове на всяко кръстовище.Не искам 5 звездни хотели и спа центрове във всяко село.Не искам България да е център на алкохолния и пенсионен туризъм за Европа.Не искам да плащам данъци и да няма 100 метра хубаво шосе в страната.Не искам депутати да ядат кюфтета от 59 стотинки, а децата ни да нямат място в детските градини.Не искам всички млади българи да заминават в чужбина.

182

Бургас

преди 13 години

Добре де ББ прави ли разлика м/у добиване и пренос на петрол? Не знам къде ги видяха тези 10 млр. приходи от туризъм, но е факт, че БЧ - морие, никой читав българин не посещава, бетонираха го, плувахме в ***, искат ти безумни цени. Откакто не виждах дъното на Р. залив, спрях да ходя на море в БГ - 92г. Референдумът ви е незаконен, не събрахте квота и трябваше да е национален. В същото време без пари пак ви пренасят петрол, да говорите, че в Б-с има природа, е да кажете, че С-я има диаманти?