73

Негърска държава-САЩ

преди 13 години

Какъв патриотизъм в *** държава с 500г история през която не са спрели да воюват и избиват невинни хора под всякакви предлози.Това е Америка.Но няма да я бъде ище дълго така.

72

Ходете си в Турция

преди 13 години

Турските фесове почнаха да пишат,не ви ли прави впечатление как се обидиха и веднага налазиха?Тея дето плюят по Русия,това са ТУРЦИИИИ долни ***,никой в България и никой в Турция това сте вие.Колкото и да плюете Русия,ние пак няма да се захласваме по *** Америка.Вън от България турци,тук е за българите,ходете си в Турция като не се чуствате българи

71

Господин Зет

преди 13 години

Ми то има ли такива - умориха ги наред с другите възрасни хора със студуване, гладуване и липса на медицински грижи.

70

Баба Ванга

преди 13 години

Баба Ванга една свята българка,в която никой не смее да се усъмни е казала:"Курск ще потъне" тогава още нямаше дори такава подводница,а само един град на име Курск,след време направиха подводница и тя потъна.Тя е казала "СССР ще се разпадне" така и стана.Брежнев ще живее дълго,така и стана.Хитлер ще загуби войната,така и стана.44-я президенет на САЩ ще бъде черен,това преди 20 години го е казала,така стана.Косите му бързо ще побелеят,това пак преди 20г,сега е факт побелява.САЩ ще рухне...

69

Гошко

преди 13 години

Може да не ви харесва, но е факт. Използвали са Славка Севрюкова - една велика ясновидка, за която Ванга е говорила с голямо уважение, само за "държавни цели" и едва след смъртта й са издадени 3 тома с нейни пресказания.

68

Рустуран

преди 13 години

Русия има 25% ислямско население, което след 20 г ще е над 50%. Пак искаш да си брат с ***. 500 години не ти ли стигнаха?

67

Анонимен

преди 13 години

Той говори за редовите комунденца-рустутутки, с промити мозъчета

66

Турски фесовеВънОтБг

преди 13 години

Турци стига петнихте името на България и Русия.Ние сме братски народи,славянски народи.И нямаме нищо общо с Турция или *** от Америка.Барак и Хилари Клинтън казаха съвсем наскоро "Ние сме приятели с Турция от десетилетия и ще продължаваме да бъдем приятели".Турски фесове,не може да ни настроите против Русия,която толкова мразите ;)

65

Господин Зет

преди 13 години

Тато, ти не си в час! Какви гладни комунденца, бе!!! Ние получихме куфари с пари и си поделихме и сенчестата икономика, и държавата и имаме имоти за милиони в чужбина, не плащаме данъци, осигуровки и не подлежим на наказателна отговорност))) Анадъмо??

64

Рустуран

преди 13 години

Стига лъга рустутутко - Русия, Иран и Турция ще изграждат бъдеща държава която се казва Рустуран. Търси малко в гугъл за рустуран за да ти стане ясно на тъпата, рустутутска тиква колко си заблуден относно бъдещата помощ дето щяла да дойде от русия. Да не забравяме че Русия създаде ДПС, чрез Андрей Карлович Луканов - голема помощ - няма що.

63

Много турци има тук

преди 13 години

Великата българка,каквато вие турски фесове нямате Баба Ванга е казала,вървете с Русия,ако искате да сте добре.Русия може да ви спаси за втори път от турците.Така че вие *** не може да ни промиете мозъците.Ако някой плюе по Русия то това са турските *** във форума,а те са много за съжаление,помнете го и не им се хващайте на акъла.

62

Анонимен

преди 13 години

Учителят Дънов е живял и творил на цигулка в САЩ, поинтересувайте се и той какво е казал - нищо. Ако не, заповядайте на паневритмия с бели дрехи с дълги ръкави, които да могат да се връзват около тялото и ще разберете може би дори и вие. Честит юли, успех!

61

СРАНДЖАТА

преди 13 години

Аз съм комунист и какво от това?

60

Гошко

преди 13 години

Да, а в томовете с предсказанията на Славка Севрюкова пише и по-страшни неща: че Бъгария ще бъде само от Дунав до Стара Планина. Преди няколко години точно така била изобразена в някакви географски карти, издадени в САЩ.

59

Анонимен

преди 13 години

Русия строи АЕЦ, където ги поканят!!!!!!!! Турция си е дупе и *** със САЩ, прочети малко международна политика и тогава пласирай манипулации

58

САЩ и ТурцияПриятели

преди 13 години

Турция и Америка от години за приятели,фесчетата не ни подлъгвайте и не ни настройвате против Русия.Ние си знаем колко ги мразите,*** такива.И Клинтън и Барак казаха,че те от десетилетия са приятели САЩ и Турция и ще продължават да са приятели.

57

хахаха

преди 13 години

Русия и Турция са дупе и ***. Виж кой строи АЕЦ-ите на Турция. В момента тече една топла руско-турска дружба. Има да чакаш русия да ни спаси. Койй лъжеш, а?

56

тато

преди 13 години

Гладни комундинца - ще чакате цоциализъма да ви нахрани, така както пукат сега американците."Цоциализма е недоносче" - не ви ли го каза Тато?

55

САЩ ще се срине

преди 13 години

Стига с тоя Нострадамус,не че не уважавам личноста му,но се поинтересувайте от Баба Ванга.Сляпата баба,която нито пари е искала нито нищо,а години наред е лекувала хората,идвали от цял свят при нея.Никой не смее да каже нищо против нея в нито една медия,в нито един вестник не смеят да успорят или да се усъмнят в нея,по цял свят я уважават.От сега ви казвам,освен че преди 20г предсказа,че сегашния президент ще е черен,каза и че ще има война,ноември-октомври почва,като в началото ще са конфликтите

54

Лещански

преди 13 години

Казал го е Нострадамус, ако според теб е от БКП - имаш сериозен проблем.