71

MURDOC

преди 14 години

Дами и господа , избиратели на ГЕРБ виждате ли как решават проблемите си вашите избранници , ти им викаш: "Помощ,помогнете " а те "Нямаш нужда от помощ ,а от ново управлениние". Да му причернеее направо на човек .Утре сигурно ако ние тръгнем на протест пак ще кажат "Не ви трябват повече пари ,а нов хомот с който да ви вържим" .

70

чобанин

преди 14 години

Благодарение на Дянков академиите в Грузия и Украйна вече не съществуват, наред е БАН.

69

До 67

преди 14 години

Оборудването в модерните лабораториина твиоте познати - не знам ти доколкои си запознат с научната дейност! :) - е придобито за сметка на държавата - тя е ГАРАНТА ЗА ТОВА ОБОРУДВАНЕ! ЗАЩОТО БАН НЕ Е ЧАСТНА СТРУКТУРА!!!!!!!!! Аскетизма, интроертността, рационализма и упоритостта са типични не само за един учен, но за всеки посветил се на работата си, която е по важа от парите! те са необходим и, но трябва да са заслужени!!!!!!!!!!! Птичка пролет не прави!!!!!!!!!!!!!

68

Манов

преди 14 години

Имам приятели, на които им е отказано да ползват под наем суперкомпютъра на БАН за разработване на техен проект. Ако някой ми даде основателна причина за това, ще застана зад тях, но съм сигурен че няма такава. БАН трябва да същесствува, но не с тези хрантутници, като изключим (5% кадърни кадри там, както българския екип, който работеше по адронният колайдър.)

67

До 65

преди 14 години

защо не покажеш твоя снимка? Да видим твоята зелена кратуна?

66

Анонимен

преди 14 години

1. Така е.2. Което не се предоставя от българската държава. ЦЯЛОТО модерно оборудване в лабораторията на института, където са моите познати, е придобито от тяхната амбиция да участват в грантове и ЕС проекти.3. Консумативите не са безплатни!4. Инстинските учени също така не са индийски аскети, че да преживяват от фотосинтеза.

65

До 46

преди 14 години

Това, което казва 62 е вярно!!!!!!!!! осведоми се!!!!!!!!!! както и за ходене на рабгора в събота до обяд под формата на "доброзорен" труд - т.е. без заплащане, без осигуиряване, но с печалба за собственика! Тоа е частният сектор, където с еработи, и всеки лев е честно спечелен - с работа, А НЕ С ЛОКАНЕ НА КАФЕТА КАКТО МАСТИТИ АКАДЕМИЦИ НА ПО 80 ГОДИНИ, ВСЕ ОЩЕ НА РАБОТА!!!!!!!!!!!!!!!

64

чавка

преди 14 години

Човека от снимката показва колко му е мозъка в голямата тиква.

63

Анонимен

преди 14 години

Няма и да чуеш! Нищо, че вече е факт за познатите ми в БАН (нямам сведения как е положението в другите институти).

62

До 54

преди 14 години

С правене на чушкопеци и домати не, но с хибриди - да! Което също не е беда! Бедата е, че наука се прави! 1. Практически, а не с архачиен опит! 2. С модерно оборудване, което трябва да се изпшолзва, а не да събира прах! 3. С всеотдайност, даже когато си без приходи, но имаш вяра! 4. Истинският учен е този, който не знае под каква заплата се разписва, защото не го интересуват разни ставки, стаж, отчисления и т.н.! И не знае, че БАН има почивн станции, защото не ги изпозлва!!!!!!!!!!!!!!

61

Dan до 61

преди 14 години

Не не съм чул!

60

Анонимен

преди 14 години

За насилствено взимане на всеки петък в неплатен отпуск, водещ до ефективно намаляне на заплатите с едно 20% чувал ли си?

59

p.djuf

преди 14 години

Някой друг беше казал обущарите/кундурджиите по нашенски/ да не се занимават с други неща освен с обувки/кундури/.А те взели и мнение за БАН да дават.

58

Анонимен

преди 14 години

Тия от БАН са виновни. Заради тях за малко да фалира държавата. Пък и срам нямат и още дишат и се обаждат. Я ги арестувайте.

57

Анонимен

преди 14 години

Всъщност си доста далече от истината. Нямам нищо общо с БАН, просто ме дразнят "некомпетентни" мнения само и само да се защити "партията" и премиера "Слънце" (ББатман), независимо каква нова глупост са измислили.

56

P.djuf

преди 14 години

До 53.Гуд бай, каубой!Така доволен ли си?

55

Анонимен

преди 14 години

БАН СА ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ.

54

Dan до 46

преди 14 години

Предполага ,че си чул за 1 000 000 лева раздадени премии, така, че не вярвам да са останали без поощрение като са спечелили проекти в ЕС и САЩ, нали? Това е нормалното работиш печелиш,а не да ходиш на работа за заплата и да се чудиш какъв по-извратен начин на правене на сутрешното кафе да измислиш ,в епруветка с филтърна хартия и подходяща реакция...

53

Анонимник

преди 14 години

Съжалявам, че трябва да ти разбия представите, мой човек, но науката не се занимава с производство на чушки и домати.

52

До 49

преди 14 години

ная говедарите няма наистина какво да им се обяснява! Само че - чат-пат в тази нещастна Държава се намират и образовани хора - с Университетско образование, че и с по няколко! А ти като не си говдар - научи с еда не използваш чуждици! освен "Чао" има и Довиждане! А защо не използваш = Досвидания"???????!!!!!!!!!!!!!!!