492

svoboda

преди 14 години

dokato na Bai Ganio se dava vlast taka shte e v tazi strana darjava ot robi i poslushkovci

491

ПАК ОТ МИТКО

преди 14 години

НЯМА НИКАКВО ПОКРИТИЕ! В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ МОЖЕ ДА ИЗПАДНЕ ВСЕКИ,КОЙТО ЗАЕМА ТОЗИ ПОСТ... СТАТУТА НА НАШАТА ПРЕЗИДЕНТСКА ИНСТИТУЦИЯ Е ПОДОБЕН НА ГЕРМАНСКИЯ - ЧИСТО ПРЕДСТАВИТЕЛЕН,НО ИНАЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ СЕ ОПИТВА ДА СЕ ИЗЯВИ КАТО АМЕРИКАНСКИЯ,ИЛИ ФРЕНСКИЯ СИ КОЛЕГИ - ТАМ ПОЧТИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ РЪЦЕ.ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДНЕШНИ БЪЛГАРСКИ АБСУРДИ!!!!!

490

ЛОВЕЦ НАМАЛКИ СЪРНИ

преди 14 години

ДО АНДРЕШКО;НЕ ДАСИ ТРЪГНЕ ,А ДА ПОТЕГЛИ КЪМ ЦЕНТАЛНИЯ СОФИИСКИ ЗАТВОР.

489

МИТКО

преди 14 години

СПОРЕД МОЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ,СТАТУТЪТ НА БГ-ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЛИ КАТЕГОРИЧНО ПРОМЕНЕН,ИЛИ ЦЯЛАТА ИНСТИТУЦИЯ ЗАКРИТА.ТОЙ(ПРЕЗИДЕНТЪТ) СЕ ИЗБИРА ОТ ЦЕЛИЯ НАРОД В ДИРЕКТНИ,МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ,А ВСЪЩНОСТ.... ИМА ЕДИНСТВЕНО ПРЕДСТАВИТЕЛНИ ФУНКЦИИ!! Т.Е.- ПРЕЗИДЕНТЪТ В БЪЛГАРИЯ НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ!! ТОВА ГО ПРАВИ ТВЪРДЕ ОПАСЕН - НЕПРЕКЪСНАТИТЕ ОЦЕНКИ,ПОУЧЕНИЯ И НАПЪТСТВИЯ,КОИТО ДАВА,МУ ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ И БАЩА НА НАЦИЯТА,КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТОВА

488

CHOK BUIK SIK

преди 14 години

ОБАРКАЛ СИ РЕИСА ПИЧ, ТРЯБВАЛО ДА НАПИШЕШ ДОГАН В ПАНДЕЛАТА

487

Андрешко

преди 14 години

тоз на снимката трябва да си тръгне със срам (импийчмънт) !!!

486

осман ага

преди 14 години

Доган президент

485

Анонимен

преди 14 години

СЛАВИ ПРЕЗИДЕНТ

484

Анонимен

преди 14 години

ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ, ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ. ТОЙ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ: СЪЗДАДЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, 4 ГОДИНИ НЕ ОБЕЛИ ДУМА ЗА НАГЛОТО РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ ТЯХ И БЛИЗКИТЕ ДО НЕГО "БИЗНЕСМЕНИ". ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА ИМОТНИТЕ И ФИНАНСИТЕ НА ПЪРВАНОВ И СЕМЕЙСТВОТО МУ, ЗА ПЕРИОДА ДОКАТО Е БИЛ ПРЕЗИДЕНТ И ДА СЕ УСТАНОВИ, ДАЛИ НЕ СА ПРИДОБИТИ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН.

483

Анонимен

преди 14 години

///// /// /// /// //// /////// /////// /// /// /// //// //////////// /////// /// /// /// //// ////// /////// /// /// /// //// //////////// /////// /// /// //////

482

Анонимен

преди 14 години

Националната асоциация на българския бизнес ще подготви протест на 15 март, ако не бъде премахнато последното указание на Агенцията по приходите, определящо как да се осигуряват собствениците на фирми, заяви, председателят на асоциацията Светлозар Николов. "Така се получава, че управителите на дружествата дори и да нямат сключен договор за управление и контрол, трябва да се осигуряват на най-високите осигурителни прагове, които са между 500 и 1 200 лева и в същото време трябва да се осигуряват, ако осъществят някаква допълнителна дейност, също на минималния праг - около 420 лева. Т. е., става една обща сума за около 1 200 лева. Това указание тотално ще съсипе малките и средни фирмички, които едва оцеляват в тази криза. Именно затова ние сме решили и изпратихме становище до Симеон Дянков, с което искаме незабавно мнение на това указание 24007 от 25 февруари. В противен случай подготвяме в момента организирането на протест на 15 март," обясни Николов, цитиран от БНР.

481

Анонимен

преди 14 години

Належащо е да имаме нов президент!!!всички комунисти трябва да сдадат държавните постове и да си останат в пълна опозиция ........ако искаме България да тръгне напред!

480

анонимен

преди 14 години

Задължително е да имаме нов президент!!! И то по-скоро!

479

Българин

преди 14 години

Възможно ли е скоро да имаме нов президент? - Да, дори много хора се надяват да стане по-скоро!

478

до 524

преди 14 години

Дори е прието със задна дата от януари.

477

аз

преди 14 години

пардон, искаха:)

476

аз

преди 14 години

и аз неразбрах. Обаче помня че предния път когато някои говориха за импийчмънт се бяха оплели и го изкаха по несъществуващ член. Този път дали ще гледат по-внимателно?:)

475

Чичо Живко

преди 14 години

Първанов не заслужава да бъде президент на България.България заслужава Първанов като президент.

474

Пешо

преди 14 години

Възможно е скоро да имаме друг финансов министър, защото тоя се нааqа

473

Анонимен

преди 14 години

Вие прочетохте ли че Дянков и НАП ще искат собствениците на фирми да се осигуряват на 1200 лв месечно без значение колко взимат и ако имат няколко фирми трябва да плащат за всяка поотделно и да се осигуряват до 2000 лв месечно? Това знаете ли какво означава? Означава фалит на малките фирми и пращане на техните работници на улицата! Никое правителство до сега не си е позволявало такъв пладнешки обир!