6

Славчо

преди 14 години

баси, кой сложи по 10 минуса на първите 2 поста, само докато си напиша моя под номер-4 ??????????????????????????????????

5

Тоя Красьо е добър с

преди 14 години

Тоя Красьо е добър символ за кривосъдната ни система ... прокурори, съдии ... ходят с тоги ... мого важни и неподкупни ..., а ето кой стои зад тях - един селянин от плевенско, женен за чалгарка. Докато не изпукат тошовите магистрати (над 40 годишните) няма да се оправим. Тези хора са генетично увредени от комунизъм, (мърсота, далавера, злоупотреба) ... за тази болест лек няма.

4

Славчо

преди 14 години

да така ще излезе, кучетата си лаят, а керванът си върви - а народът подскача и ръкопляска при всяка поява на ББ, но на ББ му е през оная работа. Важното е че сега като пуснат парите от Европа, СИ-Банк ще се замогне с още 80 млн, а пък хората - ми те да затягат колана и да видят как там ще си погасяват кредите ...

3

Павлин

преди 14 години

и наказанието какво ще бъде точно - другарско мъмрене

2

Стар кадия

преди 14 години

Грешка!САМО 18 ще бъдат санкционирани. "Наказани" е твърде силно казано.За останалите, барабар с Красьо - укоризнено размахване на пръст с усмивка под мустак и другарско намигване.Толкоз!Всичко е заметено, керванът си продължава както си знае, а набедените за "общество" ще се дърлят по "екзистенциалния" за тях въпрос за депутатското кюфте.

1

дражко

преди 14 години

Правилно!!!