104

Срам ме е

преди 14 години

"Трябва да се търсят икономически решения, за да може процесите в БГ да намерят собствената си логика, без да се нуждаят от патериците на политическото моделиране - нещо трудно постижимо в страна, която е на път да изгуби и илюзиите си."Жалко за този народ обречен на нещастия и гибел.

103

тома неверни

преди 14 години

в цялата тази ченгейииница,думата ДЪРЖАВНОСТ звучи еретично и наивно.

102

Срам ме е

преди 14 години

Чувствам се омерзен и омърсен от цялата тази история. Виждам мръсотия, ***, бедни хора ровещи в ***, мъка изписана по лицата на хората и безнадеждност. За пореден път българското общество се оказа: "Плачещата върба на несбъднатите надежди". На фона на цялото това нещастие, политиците ни поднасят евтини и долнопробни ЗРЕЛИЩА, забравили за ХЛЯБЪТ.

101

СЛЕДА

преди 14 години

да се провери що за животно е това "Тъканна Банка Остеоцентър" и кой стои зад нея (СТР.14) /0888166668/ !!!!цитирам "Неустановеното лице изрязява учудване: Чак Август месец да тръгнат да събират данни! И защо те? След като могат да ги съберат ефективно други хора. На което Гамизов репликира: Е, не той."

100

Анонимен

преди 14 години

I a na bas, 4e towa e zadnata prashka koiato Sergo, ili Nu pOgodi kakto mu kazwat drugarite e podgotvil za Bobo, Kosta i Caro. 4etoh material4eto-napravo si e 4estna milicionesrka dume napisana nekada na Florida po ikindia, do kato sa se sti4ali kapkite po 4ashata s led i grozdova... are are are .. az neviarvam Bobyra i Cwety da se hvanat tolkoz lesno s tea 4estni sini o4i, muzika li4i, tralala tralala zvy4i, ***. Sergo bie po to4ki 6 otdel na kmetstwoto.ski CSKA i LEVSKI kak prodavat ma4owe

99

Следва ->

преди 14 години

Това не е обикновена разписка за ток, два месеца никой не знае къде е, Станишев не го е върнал, във ДАНС трябва да знаят това, нали?Навсякъде има хора, които трябва да знаят, че този документ го няма, как пък два месеца никой не се интересува от това, че секретен доклад го няма ? И , о изненада - един съвестен гражданин се появява, дава го на Борисов, той пък от свая страна разваля спокойствието на журналистките.После пък Цветанка говори на четири очи със Гамизов.Я, доклад!И днес -о небеса, о ангели неземни - Kamchia, "неуловимия" през едни китайски проксита, по думите на "опитни" компютърни специалисти го качва на х'американския сървър на forshared. И го четат 40000 души. Айде моля ви се, гледал съм ги тези филми, има ги много в ДЦ+ и по торенти

98

истински е!

преди 14 години

както вече написах - мислете с главите си и анализирайте. вярно, трябва да се понапъне човек, но обикновено има ефект! проверката е висша форма на доверие - стара максима...

97

Следва ->

преди 14 години

Човече, не съм ченге, просто не им вярвам, това е. Нямам ли право на мнение ?Лошото е, че всички ви правят на балъци, за съжаление.

96

истински е!

преди 14 години

още едно доказателство, че е истински - ченгетата никога не спят... бас държа, че до утре сутрин на всяко мнение тук и по другите форуми ще виси по някое от ваш'те контра-мнения. и за ваше сведение, което най-вероятно ви е известно вече прекалено добре, не може да се премахне подобен документ от подобни сървъри в Щатите, да не говорим че местата където се намира в момента доклада са 100-ици и би било наистина безсмислено. Карате ме да се смея, за това наистина ви бива!

95

Rosen

преди 14 години

Ха-ха-ха! Като гледам как "индикират" незнание на български език (такава дума не съществува в речника), все повече ме човърка една мисъл - и с тях и без тях(ДАНС, правителство, мафиотски структури) - все тая. "Индикират" самоизяждане от глупост и невежество :))))

94

Следва ->

преди 14 години

Щом е истински, досега да бяха го махнали от американския сървър, ама не е , така че ......... И всичко много се връзва със разговора на Гамизов в неделя на "На четири очи" по Нова .

93

истински е!

преди 14 години

мислете с главите си - ако беше фалшив нямаше да изгубят време и мастило за цели 27 страници, а в 7-8 щяха да сбият най-основното. не на последно място - всичко перфектно се връзва по дати, а ГСМ разговорите могат да се проверят, както и НОМЕРАТА на мобилните телефони. по-скоро започвайте да дълбаете в Дакси и Апис за повече инфо относно споменатите герои и съдружниците им...

92

Следва ->

преди 14 години

Че и нашите приятели от днес.бг гордо са изтипосали снимка със принтираната първа страничка на "секретния" доклад, абе филма е пълен, няма кво да се заблуждаваме.

91

Солд

преди 14 години

Сайтът е базиран в САЩ. Как ще ги махнат? Изтече си...

90

Следва ->

преди 14 години

Не ви ли се струва, че малко съмнителна тази работа със "секретния" доклад ? Досега да бяха премахнали всякакви връзки към оня сайт със сканираните лисчета, а то кво стана - изтипосани всички на няколко новинарски сайта . Ей това балъците, дето им се вързаха на мероприятието, няма да се свършат скоро, напротив, ще се увеличават.Секретно нещо, пък ще го оставят да бъде прегледано 36000 пъти до момента ?Някой пак не си е дообмислил работата.....

89

bonev

преди 14 години

mai e izli6no daje i da si tarkam klaviatyrata, to e qsno NQMA NIKOI SVESTEN AMA NIKOI v TAQ DARJAVICA, ezak 4e hodih da glasyvam

88

SAPATA

преди 14 години

Странни страници има в нета. Гамизов е изплашил доста хора. Според мен прилича на превантивен удар. Мирише ми на "активно мероприятие".

87

Gonzo

преди 14 години

За да се решат едните проблеми трябва да се започне най отгоре.Правителството и службите за сигурност,МВР,съд и прокоратура.Ако не се оправят нещата там,очаквайте ояли се и корумпирани хора да направят нещо за обикновенният човек някой друг път.

86

Andreshko

преди 14 години

Kazvat,che politsaite sa bavnozagriavashti peotani.Tri mesetsa,otkakto e priel vlastta i se e podpisal,che e poluchil vsichki dokumenti ot predshestvenika si i sega lipsva sekreten doklad,zashto predi tri mesetsa ne vidia tova???A da li lipsva samo edin doklad?

85

Летят доклади и лaйн

преди 14 години

Абе дружина верна и зговорна, престаате ли си акo Сергo сега скo4и и изкара видеo кoмпрoмат как предва на Бoбo еднo ДВД с инфoрмаця за некакви пoжарникари oт Банкя и го пита- абе ти нали не си пoжарникар oт Банкя, дoрдетo oткриват заритите дупки пo булевард Сливница. Сега Сергo ще нанесе ударът с брoнебoините патрoни, декламирайки oткъси oт сериалният филм "навсеки милиметър". Ей заради тези кoмпрoмати нещем да си праим партия, и да пoбеждавам на парламентните избoри-шo пoсле катo завихрим ***-oпцята след мен акo дoиде Геoрги Грахов, като след Серго дойде Бобо Бобъра и земът да ДАНС-увай с Танчето Донината ама убаа, таз кака бъъъ. Или пъ ДАНС-увай с Яне Я-не-оф. Мъ и тоз нашиот Роберт ДеНеро е тоз Янито бъ, с тъз пъпка на бъзътъъъ, дет си почерихььь преди да се показвъъъ ф тилифисоръъъъ.Мирррно. Да излеза ДАНСувай с меня и да флиезе ПСУвай оняъъъ.-ха кой казъ тез слова? Ха дие? Понай дие. амчи и ти си идинн шпиониннн-алооо ти чуешли ко ти каем- ПАСУВАЙ с ония!!