39

преди 15 години

Ти още малко ще кажеш, че дмитриевич и неговата пасмина са леви политици! Хубаво, уважавам мнението ти, но, човече, аз съм с леви възгледи и ненавиждам така наречената БСП. Какви социалисти са тези крадливи мухльовци? Социализмът отрича частната собственост, взема от богатите и дава на бедните, крепи се на семейството... Кое от тия неща виждаш да изповядват и проповядват ***? Те са болшевики, не социалисти, нито комунисти. Те са болшевишки крадливи и лъжливи ***... а част от тях са и сексуално ненормални.И, Куку, станишевич не е руснак. Той е хохол. Надявам се да разбереш.Повтарям - така наречената БСП в момента се ръководи от болшевики и капиталисти. Вълк в овча кожа. Даже Костов е по-ляв от тях.

38

kyky

преди 15 години

обичам, когато едничкото дръгливо магаре в стадото коне се обади, че е мнозинство :))та какво каза, бил си в мнозинство ли? я си изпощи първо въшките, научи се да мислиш преди да пишеш, и да броиш до 3 преди да изръскаш някоя преписана от *** или костомолчетата глупост, и може и човек да станеш някога.....пък ако слушкаш, може и до странджата да те заведа, да видиш какво значи природа, а не само дървеното в главата си, (барабар с короядите), да поназнайваш...

37

преди 15 години

ГОСПОДИ КОЛКО ХОРА БЕЗ РАБОТА!? Дай му на *** с клюки да се занимава .......за работа не го търси.

36

Baba ti Popadiq

преди 15 години

Ti si edna vmirisana ov4a komunisti4eka .Apogovedo.Jivotno i komunist ne mogat da mislqt.Tova ne go kazvam samo az no i mnogo u4eni kato men.Kogo hranish be tartei mirizliv?Komunisti4eskite mekereta znaqt samo da kradat .Nishto polezno ne sa storili na naciqta ni.Matnite da te otnesat v Perlovskata reka ibql svqt da ne vidish!!!!!!!

35

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Газовата криза имаше и положителен ефект - помогна на достахора да проумеят истината.Срутиха се пясъчни кули,химери,миражи и илюзии - такива слепци като "куку" са вече единици...

34

преди 15 години

ти вероятно си харесваш коментарите..хахаха, препрочиташ ли си ги :)))))))

33

преди 15 години

Гнидке червена, къде изчезна, липсваха ми безумните ти постове :))

32

kyky

преди 15 години

както винаги бетонните глави се занимават с личността ми, а не с коментариите ми :)това, до колкото разбирам, означава че са съгласни с тезите ми.а дали пиша всичко с малко буква, но уважавам родината си, или като вас я пиша с главна буква, ама я пцуам (пак като вас) - я си помислете кой е по-голям патриот, а?

31

Aнонимен

преди 15 години

Сега ще излезе проблем от Унгария,която също краде от доставките

30

nekoi

преди 15 години

Правителството е знаело ... и е било предупредено.. да сте чули за аварии? Които при намаляване на количествата газ са неизбежни. нямаше такива, т.е. всички освен обществото са били предупредени няколко дни по-рано..!!!!

29

преди 15 години

Ако ние си тръгнем, няма да има кой да ви хрантути. Така че помисли си пак.

28

vlado

преди 15 години

нееееее неее искам да тръгва .... ваканция ми е по добре .. искам си ваканциийката ... :P

27

вбесен

преди 15 години

Не! Защото така обещаха....А какво, нямаме право да ги псуваме ли???

26

преди 15 години

Трябва да се потърси отговорност от хората, които не предупредиха правителството за спирането на доставките на газ. Това са директорът на Националната разузнавателна служба Кирчо Киров и посланиците ни в Москва и Киев. Тримата трябва да си ходят, защото не са изпълнили професионалния си дълг и не са служили на българските интереси. Премиерът Сергей Станишев трябва да уволни и министрите, които отговарят за това, че България посреща кризата без предвидените в закона запаси от мазут. По закон страната трябва да има запаси за 70 дни, с които веднага при условие на криза да преминем към мазут. Това е некомпетентност и некадърност, която се плаща от всички хора. Българското правителство трябва да инициира запориране на сметките на Газпром, като гаранция че ще бъдат обезщетени фирмите и гражданите. Това би показало на руската страна, че освен милионите загуби от това, че са спрели подаването на газ към Европа, има и допълнителни загуби от обстоятелството, че те не изпълняват договореното условие да доставят на Исакча, на румънската граница, необходимата за България газ. Русия и Украйна са ненадеждни партньори, а протестите на хората в България са законни и основателни, затова и в БСП има голям страх от тях.

25

Анонимен

преди 15 години

А защо трябва да пуснат първо на нас? Защото ги пцуем?

24

преди 15 години

Abe *** s ***, komunq6ko ku4e. Za6to izvednu6 po4na da reve6 vyv vseki forum, a? *** takyv...ela utre da reve6 kolko "veliki" sa komunistite pred parlamenta....

23

111

преди 15 години

"Да се надяваме, че скоро ще има и заглавие "Тръгнаха си!" :)"По-скоро да се надяваме да има заглавие "Вие си тръгнахте!".

22

вбесен

преди 15 години

*поинтересуваш

21

вбесен

преди 15 години

Първото ми предложение е да пишеш България с главна буква, както пишеш Русия! А второто - да се пинтересуваш и информираш малко!

20

преди 15 години

Какъв Овергаз на Исакча ви се върти из главите, бе? Това е Булгаргаз.