109

Анонимен

преди 9 часа

Купеният вот в България е бич за демокрацията. Шиши инвестира над 100 млн. лв., за да си осигури 200 000 гласа за парламента..."Само масово гласуване може да спре този санкциониран по Магнитски корупционер да превземе държавата ни!!!!!!!

108

Анонимен

преди 9 часа

Трябват масови Арести за търговия с вот! Купуването и продаването на гласове е престъпление! Не продавайте гласа си и бъдещето на децата си!

107

Анонимен

преди 9 часа

Безмислено е да се гласува за малките партийки. Гласовете на Малките партии се нулират и гласовете им се делят на големите партии в Парламента. А малките партийки извън Парламента, които са минали 1% граница само смучат Държавни субсидии от всички нас българите, за да просъществуват до следващите избори!

106

Пепетияк

преди 9 часа

За нас да гласувате ей. Иначе ... нали знаете! Случки!

105

Анонимен

преди 9 часа

Хората, които не гласуват си мислят, че ще "накривят шапката на някого" с протестния си вот, но всъщност този протестен вот НЕ се смята и така Мафията превзема страната ни по-лесно!!

104

Само ПП е спасението

преди 9 часа

Мафията пропагандира да не гласувате, защото "нямало смисъл". Лъжат ви! Има смисъл!Ако искате да имате европейски заплати, гласувайте за тези, които само за 8 месеца ви вдигнаха двойно заплатите и пенсиите - Продържаваме Промяната!

103

Боко подлеца!

преди 9 часа

ГЕРБ използваха срещу ПП-ДБ компромати, прокурорски акции, медийни атаки, за да ги унищожат.

102

Реалист

преди 9 часа

Аз като гласувам избирам партията, която да представлява моите интереси във властта! Да ми вдигне заплатата, да имаме реформирана съдебна система, да се махнат корумпираните калинки на ДПС-ГЕРБ, които се вкорениха във държавтите институции за 10-те години управление на Борисов...

101

ГЕРБ да се махат!

преди 9 часа

Тази куха Тиква е нагъл и брутален лъжец!

100

какво означава това?

преди 9 часа

ще направим първия бетон за 7 и 8 реактор

99

Борисов е вреден.

преди 9 часа

Народът не го исща, той пак се натиска! Льольо!

98

Who Cares

преди 9 часа

Vizh Bokasa vyobshte ne iska GERB da upravliava sam...

97

аха

преди 9 часа

Възраждане са единствената голяма партия, проявяваща някаква мисъл за България. И въобще някакъв здрав разум, доколкото той не е присъщ на евроатлантиците. Затова онези от Брюксел няма да разрешат тази партия да участва в управлението. Ако трябва, ще се правят врътки като във Франция и Германия, ако трябва, ще се гърми по Коста, както по Фицо. Евллата на Борисов, че поне си го каза откровено. Това е и знак към онези от електората му, които още могат да мислят.

96

Анонимен

преди 9 часа

ГЕРБ МОГАТ ДА ТИ НАВРЕДЯТ САМО АКО ИМ ПОВЯРВАШ.

95

Сата НАТО

преди 9 часа

Борисов иска да управлява с Възраждане и да саботира НАТО и ЕС, но Брюксел и ППДБ му пречат. Ох, горкия... Може да направят сглобка и с тях - тогава ще си заработва парите от Путин и даже ще е в сянка.

94

00-11

преди 9 часа

В необозримо бъдеще у Бг никой нема да може да управлява сам, включително и ти, бе, Винету!

93

Анонимен

преди 9 часа

Тоя съвсем съзнателно,като " психолог" се опитва да " мъти" мозъците най вече на " младите"! То старите си го знаем завалията! Сега на тези избори се опитва,да " обере" всяко " заблудено"!! Всеки отдавна е убеден за кого ще Гласува! Не се напъвай излишно МутроКомунисте,та да не " скъсаш пак некой минискус". И то Без да си играл " мачле"!!!-:))

92

Анонимен

преди 9 часа

Добре,че си признаваш,че халюцинирате и си живеете във вашия паралелен свят.А дали и вие влизате в магазини?И знаете ли как живеят тези,с пенсия от 600 лв.и заплата 900 лв?

91

Анонимен

преди 10 часа

Тоя дядо кога ще се разкара?

90

Анонимен

преди 10 часа

банкянското комунистче второ поколение къде си държи партийната книжка заради която напусна органите на мвр- утре ако требе ще е първо и пред джамията за обрязване - много е приспособливо- а честито на наивниците дето вървят след него