139

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 часа

Tези една шепа изтребители са толкова СТЕЛТ и пето поколение колкото Румен Радев не е комунист

138

блата и алкаши

преди 8 часа

От безславната кончина на гордостта на руския флот - крайцера Москва, по-добра реклама за тоталната изостаналост и немощ на рашиската армия и техника - няма !

137

Анонимен

преди 8 часа

До поредния самовар "Войната показа..." ------- войната показа, че отан е само едно плашило! Не само, че великите "хай-тек" оръжия се оказаха велики само срещу тарамбуки с джапанки, но и лъсна голият з...ик на отановския ВПК, който не може да смогне не на "хай-тек" оръжия, а на "аналоговите" артилерийски снаряди!

136

поредния самовар

преди 8 часа

Войната показа, че без западните технологии, на мужиците от московските блата веднага им лъснаха голите за.....и ! Единствено в което са и останаха ненадминати е пропагандата, мародерството и алкохолизма !!!

135

Анонимен

преди 8 часа

''както е показано на кадрите'' не е СУ-57 ! Много ви е проста пропагандата

134

IQ 3.14

преди 8 часа

що руснаците се надяваха индийците да платат масрафа и да осигурят западна технология, ама чето непалачилас

133

Who Cares

преди 9 часа

Tova na snimkata mi prilicha na MIG 23, NO mozhe i da niakakvo antikvarno SU. SU57 ima syvsem drug profil i 2 dvigatelia, za razlika naprimer of prehvaleniia F16.

132

Анонимен

преди 9 часа

До Анонимен "Копейки нали знаете, че миналата седмица Ф16 свали един Су-34?" ---------- да бе, знаем. Лично призракът на кийф го е свалил.. сменяй дилъра.

131

Анонимен

преди 9 часа

Копейки нали знаете, че миналата седмица Ф16 свали един Су-34? Раздрънкан самолет на 50+ години с едва-едва обучен пилот, свали гордостта на безаналоговая. Вие знаете де, но се правите на ударени, защото сте кухи копейки! :)

130

Анонимен

преди 9 часа

А защо да не носи при условие, че имат пълно въздушно превъдходство, а 404 на практика няма противовъздушна защита? За какво им е "намалено радарно сечение" при условие, че хохалите дори и да имат радарите, нямат с какво да свалят самолетите???

129

Евала

преди 9 часа

Браво! Какво става и с танка Армата? Запали ли, тръгна ли си от Червения площад?От съветски времена лъжата и дезинформацията са основно оръжие на рашъните: " Може да нямаме га..щи на г.з.а, ама да знаете какви страшни оръжия имамеее!" Балъците по света вярваха и се плашеха, а някои и купуваха, особено арабите. Пък после ядяха бой от западните оръжия.

128

Анонимен

преди 9 часа

Доста ни лъгахте за Су-57 (как не става, как не е стелт, как са малко, как не е модерен, как не могат да го произвеждат, как няма модерно въоръжение и т.н. ...) Я, понеже сте много навътре с любимите ви украинци, кажете къде изчезнаха F-16 - вълшебното оръжие, което щеше да накара Русия на капитулира???

127

Анонимен

преди 9 часа

Егати лъжата!!! Какво е това хвърчило на снимката бе? Пак ни пробутвате нещо, което нито е, нито може да бъде Су-57. Сто пъти вече се говори и показа, че Су-57 многократно порази цели в Украйна с ракети от вътрешността на тялото на самолета. Естествено, може и да носи ракети, закрепени под крилата му, но до сега не го е правил. Тук Фейк Нюз БГ ни убеждава сякаш носи ракетите си външно??? Тези хуморески ги публикувайте за тромавия F-35, който действително носи тежки ратети външно.

126

Русия

преди 9 часа

Путин с два СУ-57 с по един полет думна сичкити 24 Фъта, ей затуй.

125

Мила Моя Майнольо

преди 9 часа

,,..Защо руският изтребител Су-57 носи крилати ракети външно.." Ами за да пишете за авиона и да се сеща Ганюшата,че като дойде призовката веднага да се яви в Военно Окръжие за получаване на шмайзер и патрони.А после в окопите,за там гробари не са нужни.С фандромата директно и на място.

124

До 123

преди 10 часа

И аз това гледах,как за секунди се появиха 3 минуса , явно пак е ония с Ник Баба

123

До 121

преди 10 часа

И теб те налази ония тролей украински с ВПН да ти нацъка минусите за 20 секунди ,а на другите като него с плюсове като ония дето се пише Русофил

122

Фитока

преди 10 часа

А бе х59 е противокорабна ракета,което не значи,че не може да се използва и срещу сухопътни укрепления Отклонение от целта до 5 м,боен заряд 320 кг,обсег 285 км и основното и предимство е,че могат да я видят твърде късно,тъй като лети на 5-19 м височина.Няма грешка - 5-10 м височина.Че кой ще свали СУ-57?Мощен самолет,защо да не го използват за "невидими" ракети?Логично е!

121

Анонимен

преди 10 часа

Су-57 каквото си иска, това ше прави )))))

120

Анонимен

преди 10 часа

А защо в САЩ още бият нeгpите и държат индиaнците в резервати