35

Анонимен

преди 5 часа

Това е макет, не е прототип.

34

Zoro

преди 5 часа

Пълни смешници, а и цялата тази публичност - за още по-голям резил стават.За техническите параметри да не говорим - на ниво студентски проект в някое fachhochschule ...

33

Анонимен

преди 5 часа

Малко са ми 5 хиляди коня, сори....

32

Анонимен

преди 6 часа

Не помня годината , но пак през соца имаше спортна кола казваше се София и за времето си изглеждаше много добре

31

Анонимен

преди 6 часа

Пирамида за наивници... Повече от 5 години се опитват да измамят някой инвеститор с фалиралия Киров като рекламно лице и нищо... Защо не преместят тази пластмасария поне метър напред? Защото е само макет и след 10 години ще си е пак така... 5000 коня в български село в халенце 20 квадрата - аийде моля...

30

Анонимен

преди 6 часа

До АнонименПрави си номер 14 , никога България не е произвеждала никакви коли .Наложително е да се отрича всичко постигнато от социализма , хората не трябва да знаят , че сме били знаещи и можещи .Разбира се има документи , както и виде клипчета , но това са долни каомунистически инсинуации .

29

Анонимен

преди 6 часа

Толкова е бърза, че никой не я е виждал, докато се движи!

28

23452453234

преди 6 часа

Може ли видео как вдига от 0-200 :)

27

Каруцарче

преди 6 часа

Ами, колата не е по бърза от наперен бързак с баничарка по софийска улица

26

Анонимен

преди 6 часа

OMP в кола за няколко милиона и 5222кс?!? хахахаха и воланче от али-то :)) Много ми е интересно каросерията от какъв мат'рял е? това нещо в момента върви ли изобщо, прозорци няма, ама има 5222кс

25

РУК

преди 6 часа

И не само дизайна, не само формата на емблемата ама и историята е крадена от Ламборгини!"Искал супер кола, но никоя не му харесала и решил сам да си направи sam" .... Храна за псевдо патриоти! Balgariq natri mureta, dve biri s kifteta, na masa maaneta, i supercar ot selo

24

Ицо

преди 6 часа

Въх..тва колко ток тря харчи ... май ще им тряба бая дълъг кабел за тая кола : D

23

РУК

преди 6 часа

Пускат снимки на някаква робо ръка пред някакво ТКЗС, купена втора ръка, с вендузи,която е предназначена само за вдигане на плоски метални листове и това им било новото роботизирано производство!Всичко това е една 10годишна пародия с надеждата поне един милиардер да си прежали джобните.Техническите показатели хич не са за коментар!Кому са нужни 5000 коня за 500км/ч!А кому са нуждни 500км/ч?И най вече,къде са ги тествали и постигнали,че ги твърдят!

22

много практична кола

преди 6 часа

Това само на някоя писта може да се кара за 1-2 минути после смяна на гуми. Става само за излагане в антрето на некой шейх-да се гордее, че има най бързата на книга кола.

21

РОДОПСКО ЧУДО.

преди 6 часа

ЩЕ СЕ ПОЛЗВА ЗА МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ. СЕДАЛКАТА Е С ДУПКА, ВДИГАШ 100 ЗА 1 СЕК. И ЗАПЕКА ТИ Е МИНАЛ!

20

РУК

преди 6 часа

Тези хорица ми попаднаха преди 6-7 години.Мисля,през 2018-2019 представиха друга супер кола със същите 5000коня и 500км/ч,пак дизайн едно към едно от Ламборгини.Даже и поръчки приемаха-между 2 и 5 мил. евро,по спомен. През 2018г. 5 мил. евро!Сега за "упдейта" сигурно ще искат 10 мил.!Проста измама с надеждата някой глупав,но богат арабин да им плати едни милиони в аванс за кола която никога няма получи!

19

Анонимен

преди 6 часа

Двайсет години назад като върнем, е имало поне 3 супер спортни коли, поне 1 е "била сглобявана" на село. Това по-скоро е шегичка + фотошоп, демек фалшивка.

18

МАСКВА

преди 6 часа

ТОВА Е КРАДЕНО ОТ МОСКВИЧ 408 И.

17

Сенеката

преди 6 часа

Слаба работа ... Ахмед от едно село в Родопите вече ги изпревари ... неговата развива 526....

16

Анонимен

преди 6 часа

трябва да и сложите и няколко тона тежести че с тез кубици и скорости ще литне !Хахаха дали и 5 километра ще мине по родните ни пътища преди да се разпадне този макет?