16

Реалист

преди 5 часа

Виновна е руската некадърна учительница Фандъкова, проблемът е трупан десетилетие по време на управлението на ГЕРБ, които работят така - "След нас и Потоп..."! Затова властимащите трябва да се сменят по-често, за да се ревизират общинските пари!!!

15

Нане

преди 5 часа

Докога държавата, ще плаща за уюта, комфорта и благосъстоянието на сивите искърски го ве да.... ===)))

14

Ехоо

преди 5 часа

Главчев е подчинен на Терориста Бойко Методиев Борисов, това правителство е зависимо от един пулограмотен терорист!Българи явно ви хлопа дъската за да ги тъпите!

13

Анонимен

преди 5 часа

Млн-те дето ги дават помощ за укр да ги бяха ползвали за разрешавани на проблеми в държавата. Помощ за там, за рсм, за не знам си кой ехооо айде спрете се. Тук издържаме един куп хрантутници -укр курортисти, нали лентяй с фалшиви телк решения и още какви ли не. Нека държавата да започне да си събира парите от всички а нв да отписва млрд несъбрани вземания и ше има пари за всичко

12

Анонимен

преди 5 часа

Вили Болшевика. По делата ще познаете Лили Болшевика.

11

Анонимен

преди 5 часа

Някой частник, ако се заеме ще се върнем в пещерната ера.

10

Анонимен

преди 5 часа

Нужни са десни реформи в Градски транспорт. Приватизация и оздравяване, закриване на губещите линии. Партийната им програма защо не я прилагат в София? Те цивеят в комунизъм в София, държавата да им дава, а искат извън София да има див техен капитализъм. Прилагайте си реформите и приватизациите в Софийска община.

9

Анонимен

преди 5 часа

Иначе са накупили електрически бусчета за баснословни суми.

8

Анонимен

преди 5 часа

5 статии по надолу Софийска Топлофикация чака пак 1-2 млрд от държавата да си плати дълговете. Айде стига. Хората нямат ток и вода по градовете ама плащат данъци вместо да се ползват за тях ще плащат разходите на други

7

Анонимен

преди 5 часа

Накарайте ромите, бежанците и укрите да си плащат, а санкциите и зелените сделки хич не ни докараха до фалит.

6

Анонимен

преди 5 часа

Обшината си има бюджет да се оправят. Ако не общината да тегли заем или дружеството. Никой не е длъжен да ви плаща разходите

5

Анонимен

преди 5 часа

Метрото на София да се приватизира, да се привлече чужд инвеститор. Лилков май е менте десен и истински болшевик.

4

Докога?

преди 5 часа

Докога целия разход на държавата ще ходи в София, СОС, мос, топлофикация да спасяват. После защо всеки се набивал там. Ами тя парата на държават там изтича. Откъде накъде Главчев ще спасява градския транспорт? Няма ли този град кмет, общинари, и огромен бюджет?? Къде отива, че все до държавата опира.

3

Анонимен

преди 5 часа

Държавата няма никакви задължения към транспорта на София. Той е на общината и е фирма работеща на загуба. Ако общината не може да си оправи бакиите сама, но държавата няма никаква вина! Сърдете се на СОС и Терзиев!

2

Анонимен

преди 5 часа

Главчев: Първо изхвърляме СОС, после кинтите

1

Анонимен

преди 5 часа

Приватизираайте го Градски транспорт. Вие сте Синя София, десни сте, против сте държавни и общински фирми.