31

Анонимен

преди 1 ден

Имаше рискове и към Варшавския договор. Тогава бяха много големи напъни, за полети, за банани по Коледа и т.н.

30

FUCKEU

преди 1 ден

34 години НАТОвско сатанизиране доведоха до това,че недоразуменията които се появиха,се изживяват като завоеватели на уж родната им земя.9 септември е тъкмо за такива "създания",и все повече ни е нужен отново.

29

бл

преди 1 ден

"Нах голяма такава има Су 35 с два по 15 тона с изменяем вет". МиГ-29 има почти същото съотношение тяга/тегло, но се катери по-бързо от Су-27.

28

Анонимен

преди 1 ден

Су 35 е самолет с голяма вертикална маневреност .Това е да накараш по дълго време самолета да лети вертикално .Су 35 може да зависни на място във вертикално положение .Това го прави с два двигателя от по 15 тона тяга с изменяем вектор на тягата .Общо 30 тона .Ф35 има само 15 тона без изменяем вектор и се смята за неподходящ за авиошота и вертикална маневреност .Нашия има тяга 1,7 тона и близо разположен хоризонтален стаблилизатор .И тука се пита- Шо за идииоти са пуснали този самолет на авиошоу?

27

Анонимен

преди 1 ден

На улицата ли е загинал, бе ми сир ки?

26

Анонимен

преди 1 ден

Историята се повтаря.

25

Ханко Брат

преди 1 ден

Напоследък загиват от некадърност!... И от алчност... Да получава заплата и пенсия!)

24

Вече разбрах -

преди 1 ден

09.06.2021 год., при нощни стрелби над Черно море. Само едно не разбрах, кой е този или по-точно кои са ***, подписали споразумението с Пиндосите, заради което те не носят никаква правна отговорност, ако извършат престъпление на българска територия?

23

Анонимен

преди 1 ден

Странни съвпадения. Но какво ли не се случва на този свят.

22

Някой знае ли кога

преди 1 ден

е свален м-р Терзиев от американски ЗРК Патриот?

21

Анонимен

преди 1 ден

Не е верно, при соца бехме безсмъртни.

20

Анонимен

преди 1 ден

Защо когато се заговори за уволнения на некадърници с власт се надига такъв вой ??? Експертизъм заменя простата физика за 6 клас ???????? Имам нещо мноооого гнило тук ;) Нали точно конкуренцията дава качество а не едни и същи на важните властови позиции ??? Има нещо мноооого гнило тука .

19

Таралясници

преди 1 ден

Повече от 600 пилоти на велики СеСеСеРейски самальоти са загинали без бой в НРБ. Това е велико постижение, достойно за ГИНЕС.

18

Увиснали цици

преди 1 ден

Такъв ни е матряла.Калпав

17

Анонимен

преди 1 ден

До ПЕРНИК Загиналите в бомбардировките през 2СВ са общо около 4200 души. Повечето в Македония, град Велес. Не са десетки хиляди. Що в Македония са бомбардирали, не знам. Щото им е било по-близо сигурно.

16

Анонимен

преди 1 ден

Интересно. Ходил съм по тази пътека. Разглеждал съм мястото на катастрофата. Отдавна по нищо не си личи, че се е случило нещо чрезвичайно.

15

Alex

преди 1 ден

Само лъжи лайнааари!

14

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен 16 - Големи сте спецове, еййй......Всичкото това е правено от двамата пилоти и тренирано преди тоя ден. Друга е причината, дано я идентифицират.

13

ПЕРНИК

преди 1 ден

История от миналото . По времето на САЩ Бомбардировките над България , БГ Армията е правила капани на американските самолети . След като България е нападната по въздух от САЩ Армията и са загинали десетки хиляди хора . Гениалната идея е спасила хиляди софиянци - при нощните набези на терористите са изключвали тока на цяла София , включвали са военни прожектори в Голо Бърдо - планински масив между Перник и Радомир - всички самолети са хвърляли товара си в дерета , без да пострада някой .

12

Анонимен

преди 1 ден

Трябва да се уволни целия генерален щаб и да се заменят с хора които ще искат да се занимават с тази работа а не само да вземат заплати .Ел39 не е подходящ за маневрите които са правили с него.Това означава че генералите не се интерисуват от собствения си занаят щото имат вишу и са на доживотни ясли без никаква конкуренция .Тва дето са правили се нарича вертикална маневреност.Такава няма дори Ф35 да не говорим за този маломощен самолет. Нах голяма такава има Су 35 с два по 15 тона с изменяем вет