12

Анонимен

преди 1 ден

ЕС скоро няма да го има

11

Анонимен

преди 1 ден

"Диктатура на брюкселиата".

10

Анонимен

преди 1 ден

Свещен дълг на всеки нормален гражданин на континента е да работи неуморно, всеки ден, всеки час, с всички възможни средства, за разпада и пълното унищожение на тази мрачна, назадничава мафиотска структура, наречена ЕС!

9

F T EU

преди 1 ден

Ще ме накарат да пропуша, просто е така - ДА ГИ ДРАЗНЯ!

8

Анонимен

преди 1 ден

И по балкони. Комшията пуши пури и ме трови, а нищо не мога да му кажа.

7

ЕС е Антиутопия

преди 1 ден

Полицията е ЕС работи за РОМИ против и гражданите, това явление е в целият ЕС!

6

Анонимен

преди 1 ден

Тоталитаризмът никога не е за добро. Държавата не ни е майка, нито мащеха. ЕС не ни е господар. Държавата служи на гражданите на държавата. Стига вече безумни, ненужни, абсурдни, извратени правила и закони. Утре ще почнат да ни броят калориите и колко крачки правим на ден. Айде няма нужда!!

5

Истина

преди 1 ден

Пасивното пушене е гадно, когато от долните етажи целия дим влиза в спалните на горните етажи, не може да си отвориш прозорците, това дали има малки деца, хора с алергии, или че имаш право на чист въздух , това пушачите не ги интересува, независимо часа от денонощието те не се интересуват, само те имат права, потърпевшите нямат

4

Анонимен

преди 1 ден

Аз не си спомням комунистите някога да са си поставяли подобни цели, нито пък да са планирали толкова надалеч - 3 петилетки. Тогава лекарите какво ще лекуват? Само Ковид ли?

3

Анонимен

преди 1 ден

"външни площи на здравни и учебни заведения"...............Ахахах онзи ден пуших с половината болничен персонал в двора на болницата докато чаках личния лекар, и тази забрана отсега мога да кажа, че няма да се спазва никъде.

2

ЕС е Антиутопия

преди 1 ден

ЕС е полицейска Диктатура и тежка бюрокрация от баби - ЕС не става за живот!Цигарите не пречат на никого, ЕК наемат логика в главите!

1

Фитока

преди 1 ден

Тези ще ме принудят да емигрирам на полюса.