41

до 35

преди 3 дни

Бъркаш, стрелецът е украинец. Има снимки - с боядисана в синьо и жълто коса. Пълен откачалник и фашист. Като всички бандеровци.

40

Анонимен

преди 3 дни

Губернатора на Тексас е казал,че ако убият Тръмп щата моментално се отцепва от САЩ!

39

до алоууу

преди 3 дни

На тройна сме.

38

Анонимен

преди 3 дни

Това ми напомня случки от близкото минало в България.Когато на Борисов започнеше да му пада рейтинга,тези които го инсталираха във властта( а именно руските тайни служби) винаги измисляха някакво покушение срещу него - тоя искал да го трепе,оня искал да го трепе и постановката хващаше дикиш на изборите.Та щом руснаците го правят тука и им върши работа,защо да не го правят и в САЩ.Очевадно беше че след първата стрелба,рейтингът на Тръмп скочи до небето и беше почти сигурен победител на изборите,но след отеглянето на Джо и загубата в дебата с Харис,Камала стана фаворит и сега се чудят как

37

Анонимен

преди 3 дни

То и Алексей Петров така си вдигна рейтинга. Много добре му се получи.

36

До 27

преди 3 дни

Явно ти се умира и няма кой една сълза да пролее за теб. Но човеко, ако стане това което искаш 5 млрд. от планетата ще умрат, има вече симулация в интернет на ядрена война между САЩ и Русия. Факт е че и тези които ще го разрешат това твое въжделение ще умрат, или трябва да живеят в бункер под земята до края си, а те не искат. Така че забрави.

35

руско оръжие

преди 3 дни

русия е съучастник на стрелеца!!!

34

Анонимен

преди 3 дни

Много удобен и твърде безопасен и навременен "инцидент" някак си.

33

алоуу

преди 3 дни

козяци,днес на двойна надница ли сте бе,че рано-рано пощръкляхте!?:)))

32

Анонимен

преди 3 дни

Народната любов следва бай Тръмп навсякъде.

31

Анонимен

преди 3 дни

И както казва Мъск, защо никой не опитва да убие мумията Байдън или вицетто и Харис? Явно те са по ценни на статуквото живи, макар единия да е неадекватен умствено

30

Анонимен

преди 3 дни

Как върви контранастъплението в Курск? Върнаха ли вече Курск?

29

Анонимен

преди 3 дни

Стрелецът е украинец, оръжието е българско, произведено в Казанлък.

28

до 9

преди 3 дни

Не съм демократ, понеже демокрацията ми натресе да ме управляват хора, за които никога не съм гласувал. Пука ми за обикновения човек, мачкан от властта. Тръмп със сигурност не е такъв. Защо година и половина тоя мошеник блокира помощта за Украйна? Ей сега ще седна да роня сълзи за Тръмп...

27

Анонимен

преди 3 дни

Не ни занимавайте с глупости, а давайте зелена светлина на Украйна да удря с ракети по Москва и Петербург! Тръмп да си сърба, каквото си е надробил.

26

Анонимен

преди 3 дни

Важното е, че Байдън и Камала в миг са улабили напрежението, събрало им се изотвътре )))

25

Анонимен

преди 3 дни

Е нали Камала победи Тръмп след шоуто дебат, така казаха?! Демократите не си вярват на себе си явно, но Бог има планове за него и го пази. Пишат че стрелецът бил демократ и набирал желаещи да се бият в Украйна.

24

Какво по-точно?

преди 3 дни

"Оръжие, подобно на Калашников-47".... Що, не са ли виждали американските спецове такова оръжие, та не кажат точния модел, ами го формулират само като "подобно на..." ?

23

Анонимен

преди 3 дни

В други медии пише, че пишман-стрелеца бил украинец.....

22

Анонимен

преди 3 дни

Тръмп е американския Делян Пеевски.