19

Уникални предатели

преди 1 седмица

За някакви стотинки ще ни обречете на режим на тока за следващите поне 20 години. Истински евроатлантици, евала!

18

Анонимен

преди 1 седмица

За нас не е изгоден аец Белене, ама за украйна е! Евалата пичове!

17

Зозо

преди 1 седмица

Всичкия руски скрап да се продаде на Украйна. Дайте им и кошниците произведени 1985г. Миг-29.

16

Като чуя

преди 1 седмица

Украйна и ме напира истерично желание да бъде изравнена със земята, а българите със свлечените г а щ у ки да се люшкат по дърветата!

15

Анонимен

преди 1 седмица

А защо не се рестартира проекта аец белене в България?Най-добре е нищо да не продаваме на Киев.

14

L.

преди 1 седмица

Значи. Това оборудване за Украйна е годно и добро, а ние вече двайсета година се чудим дали да го инсталираме или не. Не е глупав този, който яде баницата.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Това ли е най-важното с което може да се ангажира парламента? Няма ли по наложащи теми и законопроекти за самата България от Украйна? После се оплакват политиците, че хората не гласуват. То няма смисъл да го правят, защото резултата ще е само един! Повече от същото...

12

украински братя

преди 1 седмица

Да помогнем на братята украинци! Да не остане нищо руско у нас!

11

селянин

преди 1 седмица

да ви светна от оборудването за белене нищо веке не е останало почти всичко е откраднато и продадено та кво ке продаваме на украинците въобще не ми е ясно

10

Анонимен

преди 1 седмица

то хубаво ще правим преговори с урките,Ами те как ще платят парите при положение ,че първо нямат пари освен ЕС или САЩ или някой друг не им даде и второ техният кредит рейтинг в момента е JUNK (***) и това означава,по международните стандарти,че е сигурно че никога няма да си върнеш парите дадени на такава държава....а може би това е и целата нашите политици,ако са вземали доста рушвети...

9

Анонимен

преди 1 седмица

Предателски партии!

8

долу русиястан

преди 1 седмица

тука всичките агенти на руската пропаганда са се включили.. нямали пари украинците, алооо колко пари дава ЕК на украинците бе, едни милиарди на всеки няколко месеца отиват там, сега ще дойдат при нас, за да не ни се налага после едни други милиарди да ни доят сибирските мужици... русията яко плаща явно за изкривяване на публичното мнение, тв винаги са си били такива, закоравели лъжци и изедници.. нищо хубаво не е дошло от там, няма и да дойде!

7

Спеца

преди 1 седмица

Как може да се занимавате с Украйна ,една съмнителна държава с националистическо правителство наложено от САЩ с преврат?

6

ППДБлгбт

преди 1 седмица

Вредят. И не само те. ГЕРБ и БСП и ДПС. Въобще всички от т. нар. евроатлантическо статукво костват на държавата ни и народът ни милиарди милиарди загуби. Не случайно всички са наскочили срещу единствената партия която заховори за затопляне на отношенията с Русия, за БРИКС и тн.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Да правиш бизнес с държава с напълно неясно бъдеще и потънала в дългове. Много сте умни и далновидни.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Украинците ще ни измамят ! Единствената държава , която лъже и краде повече от Зеленски и кликата му е САЩ, но е доста оспорвана борбата между сащ и украйна - кой е по-голям измамник и по-голям предател на съюзници !

3

Анонимен

преди 1 седмица

Каква ти продажба бе......престъпно разпореждане с държавна собственост. Украйна е фалирала държава, президентът на която проси непрекъснато. От къде ще извадят пари, за да го наречете продажба. Никакво гласуване и тотална смяна на системата трябва. Президентска република.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Кои деутаи ще бесиме на есен?

1

Анонимен

преди 1 седмица

После няма да се обясняватв като започне да липсва ток, а кротко към ешафода.нали ? Това оборудване не можеше ли да замени няйой козлодуйски блок ?