101

Анонимен

преди 1 седмица

Тогава започна и изгревът на Кадиров, защото той пробута Кабаева. Условието беше да се обреже което направи, две седмици беше тотално изчезнал, после построи екстрено най-голямата джамия в Европа. Преди това се правеше на евреин. После почна замаскиран джихад против Украйна.

100

Такъв е

преди 1 седмица

Идолът на наште идолопоклонници !

99

Исмаил Леонтиев

преди 1 седмица

А, династията Б уш, а династията Клинт ън, а династията Нетан яхуууй, а династията...., да не изреждане....

98

Анонимен

преди 1 седмица

Путин е диктатор

97

Анонимен

преди 1 седмица

Факт е че я освободи заради собствените си интереси. Факт е също така, че голташка пРосия после работеше против съединението на Княжество България с Източна Румелия и за това днешният празник вие kAпейките не би трябвало да го празнувате. Факт е и че ни окупират след това 44г, както е Факт и че ни прибират 32 т злато. Верно са упорити тия факти, а?

96

Анонимен

преди 1 седмица

До 95. И ти не си чел много, а трябва и да мислиш. Една от целите на войната е освобождението на България и това е записано в указа на руския цар. Прочети историята на Самарското знаме и си направи изводи, ако можеш. Но, каквото и да говорим, исторически факт е, че Русия е освободила България. А фактът е най-упоритото нещо на света.

95

Анонимен

преди 1 седмица

Да,да иначе путинарко е за християнското семейство и ценности ама има незаконни деца. Аве важното е kAпейките да вярват там кво им се говори, а не кво се прави. И така трето поколение kAпейки вярват на колхозниците

94

Анонимен

преди 1 седмица

Е и?

93

до 82

преди 1 седмица

До АнонименТочно ти не си чел достатъчно . В Санстефанския предварителен договор изобщо не се говори за България а за Руска дунавска област! Не се посочва срок за изтегляане на руските войски от облстта. Естествено европа е против разширяване на Русия на балканите и с Берлинския договор на русия дават срок три години да изтегли войските си.Русия прави десетки саботажи да осуети избори в Българиа и да докаже че българите не са дорасли за самостоятелност управление та затова са окупирани

92

Анонимен

преди 1 седмица

Да бе, събира им телефоните преди вечеря и им реже кабела на телевизора да не гледат и ето ти го пълно невидение. Между другото, Путин не беше ли умрял? Поправете заглавието на двойникът на путин, за да не излезе че сте ни лъгали до сега. Ако до сега сте ни лъгали, защо да вярваме на настоящия пропаганден бъ лвоч? Поредният от серията.

91

Анонимен

преди 1 седмица

Абе за Пеевски вярвам че има вътрешен кръг, ама Путин е 50 кила

90

Туполев

преди 1 седмица

Ако това въобще е вярно, значи путягата ще има кого да целува на стари години. Да припомня, "ммъжкаря"с немъжката фамилия, обича да целува малки момченце по пъпчетата. На голо !

89

Анонимен

преди 1 седмица

Почти всеки ден злословите, лъжете, клюкарствате и ни будалкате с измислиците си около Путин. Не ви ли омръзна? Не, защото някой ви плаща за тях? Как един път не написахте статия за династията на Байдън, как сина му се сваля с жената на брат му, за далаверите им, за наркоманиите им и всичко останало. Обаче не хапете ръката, която ви храни, нали?

88

Българин

преди 1 седмица

До АнонименНаистина вземи чети историята, ама не руско-комунистическата дето ни промиваха с нея мозъците. руската империя е водила много войни с османската за да си разшири територията и да контролира цариград... Никога не за да спасява България! Та това е положението руснаците са ни насъскали сърбите на главата и са поръчали убийството на Стамболов. Долу русия, руснаците и русофилите! Да живее МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

87

Анонимен

преди 1 седмица

Христо Грозев, пропуснал си децата на Путин от Илиана Раева и Стефка Костадинова.

86

Анонимен

преди 1 седмица

Е, и династията на Путин е към своя край вече... Тия династии не изкарват много...

85

Анонимен

преди 1 седмица

Династията на Путин, династията на Кадафи, династията на Саддам Хюсеин... Виждали сме ги такива вече... Доста нетрайни продукти са.

84

Анонимен

преди 1 седмица

Нашите ми;си;рки веднъж подеха темата, че Путин е бил в България отдавна преди да е сегашният Путин, но като разбраха къде е ходил и с кого се е срещал и странно как замлъкнаха и повече не се чуха да врякат.

83

Анонимен

преди 1 седмица

Даааа и в България през средата на 80-те години на миналият век Путин съм го возил във военна УАЗ-ка и той нямаше никакви претенции, че не е в лимузина. Тогава беше майор от КГБр а сега е генералисимус от ВСРФ. Това също не се знае, ама нейсе той пак ще си е същият и пак ще си единствената надежда на света за един свят без фашизъм, сатанизъм и най-вече ЛГБТ световна общност, демек НАТО и ЕС, аааа да и UK.

82

Русия

преди 1 седмица

Стратегиятай да ни заливат с безполезна информация за да са забрави, че в Полтава Путин Искандерна 1000 натуфски кофчега за атлантика.