86

Фотографа

преди 2 седмици

Снимка номер 9, страхотна фасада в центъра на столицата с цени от 3800 евро на квадрат.

85

абе

преди 2 седмици

тая що не плаче за хилядите изгорели или отсечени дървета по горите , или там никой нема да я види ?

84

Чичо

преди 2 седмици

Кой иска зелено да ходи у гората.....в града широки улици . Парижките потайности с тесни улици и калдаръми .Някои хора си искат да живеят по - калдаръмени улички все още ! Ходи живей в Непал .

83

Анонимен

преди 2 седмици

"отговорните лица много държат Трейс да получи 15 милиона от бюджета на общината" Точно това е. Толкова държат, че и полицията е включена да ги пази от избирателите. Нали знаете как се нарича такава форма на управление?

82

Бае

преди 2 седмици

40 50 човека мрънкат....искам удобство по - пътя .Не ИСКАМ мизерни пътища и то през центъра , мръсотия и т.н.Пешеходците искат да пресичат на по - тесни улички .Сега , като се разшири горките ще ходят пеш . Няма да могат да пресичат навсякъде и както си искат. Шофьорите ще отдъхнат от теснотията . Ура най - посде по европейски. Широко...

81

Ганьо

преди 2 седмици

Дънерите убиха дърветата и останаха пънове българска кънтри песен

80

Анонимен

преди 2 седмици

Съвсем скоро ще започнат да прибират и празните апартаменти, това им е новата идея пак ги изберете!

79

Анонимен

преди 2 седмици

Леле, сега ще цъфнат грозните фасади на кооперациите като махнат дърветата и ще ги задължат да си ги оправят иначе следват глоби. Предполагам, че за това оная реве на снимката.

78

Анонимен

преди 2 седмици

След разширяването на пътното платно просто няма да има място и за тротоар и за дървета. Трябва да се избере едно от двете.

77

До Анонимен 81

преди 2 седмици

Че си е тапа, тапа си е. Трябваше отдавна да се разшири. А проектът за това разширение е много много стар. Не случайно блоковете са изтеглени навътре, а са строени средата на миналия век.

76

Анонимен

преди 2 седмици

Съжалявам, че нашите родители не си свършиха работата. Ако не бяха правили мирен преход от комунизма сега тези нямаше да ги има и да ги обсъждаме. Да се знае, че когато не си свършиш работата после изнасилват децата и внуците ти.

75

Възмутен

преди 2 седмици

До 71 wada. Обидите са липса на истински аргументи и покозват компликсарщина! И банални станахте с тази фейк лъжлина опорка за ДС! Човекът е бил дете и не е отговорен за действията на родителите си! Аман вече от простотии! Гледайте София и България да се обновава и осъвременява, а не да изглежда като изостанала мизерна страна!

74

Анонимен

преди 2 седмици

Преди 1 година Спаси София правеше протести за всяко дребно нещо, което според тях не е правилно и претендираше да се спират обекти и какво ли още не, заради 2ма човека. Сега обаче, се крият и не искат да чуят хората, които уж бяха с тях.Отделно качеството на ремонтите им е по-ниско и от това не ГЕРБ! Патриарха го асфалтираха и той стана на вълни, като море. Оправдават се с договори от времето на ГЕРБ -ами защо не проведохте поръчки бе? Защо пълните гушите на фирмите на ГЕРБ? Къде ви е контрола

73

Анонимен

преди 2 седмици

Кой мало умник реши че точно там е най-спешно да се разширява! Никога не е имало кой знае какви колони , има други далеч по-големи тапи , на които трябва да се обърне внимание. Ама пак нали отчитаме дейност и прибираме едни пари е положението.

72

Случаен минувач

преди 2 седмици

Малко в повече ми идтат плачещите за дърветата лелки. Едва ли знаят от коя страна се хваща лопата, камо ли дървета да са садили. Зад този цирк се крият съвсем други цели.

71

Анонимен

преди 2 седмици

А като махаха ПСА, защо нямаше такива статии?

70

Анонимен

преди 2 седмици

Оправете си срутените фасади на блока и незаконно остъклените балкони, пък тогава имайте претенции ГаНчовци

69

Анонимен

преди 2 седмици

основната причина са 15 милиона на фирмата

68

Един Българин

преди 2 седмици

До МИСЛЕЩА Ако наистина засадят нови 103 в района след няколко години ще е по-добре. Аз се чудя обаче къде ще ги наместят. Иначе улицата е много тясна, но самото разширение няма да помогне. Трябват кръстовища на две/три нива особено с бул. Тодор Александров и е добре да има и със Сливница (там поне има място). Терзиев да не се ограничава с тези 103 дървета, а да се погрижи за зелените коридори от Витоша, вкл и за вело/пешеходни алеи, които Фандъчка забрави.

67

Анонимен

преди 2 седмици

Не съм гласувал за Терзиев, но на следващите избори ще го подкрепя. Харесва ми радикалния подход срещу закостенялостта.