75

Генерал Паулус

преди 2 седмици

Казах на Фюрерът навремето, че трябва да бягаме с моята 300 хилядна войска от Сталинград 1943-та година, но той каза да се бием до последно. Ей сега наркомана го очаква същото край Курск. Шоуто започва!

74

Анонимен

преди 2 седмици

След около 10 г. децата на русофобите ще се кълчатпо баровете тук и назапад. Ще си сменят половете и ще правят иZвращения. Аз не се страхувам, моите деца са в Москва и си живеят прекрасно в стабилна държава с традиционни християнски ценности.

73

Анонимен

преди 2 седмици

По полетата на Руските Курск, Донбас, Луганск, Запорожие и Харковь мирише на гниещи трупове на укронацистти и натовски наемници. Гюбрето гние, а руската земя става още по-плодородна.

72

Анонимен

преди 2 седмици

Навлизането в Курска област е микрокопие на Арденската офанзива - последен валс. Фронтът в Донбас рухна. Фашаги, чао, чао, чао

71

да

преди 2 седмици

добре, навлезли, и какво ще правят там-населението руско, войниците руски, път назад няма....съжалявам ги тия влезли в тоя чувал, до един при бандера!

70

Бидон с деменция

преди 2 седмици

а българите илхан, доган и местан същите ли са като руснака хюсеин според "икспиертити"?

69

До Анонимен

преди 2 седмици

Кaкъв си ти бе? Аз съм директор, а ти кaкъв си? Никaкъв не си!

68

Анонимен

преди 2 седмици

На шопляка, с е л я н д у р а от СФ му е добре да си грее евтино мирижливата дупара с руска газ, иначе е най-големия русофоб. Зарежда си таратайката с руско гориво всеки ден. Купил си боксониера в украйнините на СФ за 400 хиляди от банките и вика "колко са 250 лв за парно?" ))) Цръвуле, внуците ти няма да върнат парите, които ти вече си офраскал.

67

Христо Христов

преди 2 седмици

Успехите на Украйна на картата на Русия се виждат със силна лупа.

66

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна искала да обменя завладените руски територии на нейните територии. Муахахаха това е най-забавния виц. Завладените от руснаците територии са 200 пъти по-големи от това парче в Курска област, което е 30:30 км. И русофобите "диванните спец части" като казват, че Русия нищо не е взела, да им кажа че завзетите територии са по-големи от цялата територия на БГ.

65

Ада на чебурашките

преди 2 седмици

До 65. Украйна влезе в Раша преди 25 дни невнятнико. Вие за 2 години и половина, или в дни - 900 дни какво "освободихте " в Украйна?

64

ген. Луков Марш-ляк

преди 2 седмици

Една от причините Русия да бъде вероломно нападната от нато е, че Русия не съблюдава нормалните пеераско-джендърски ценности.

63

Анонимен

преди 2 седмици

Братушките правят на пух и прах западната военна техника в покрайна, а р0ба русофоба потен жули ракия, гняса салата и гледа новините по нова и бтв какво се случва на фронта, докато жена му си чати с любовника.

62

Ада на чебурашките

преди 2 седмици

"Хюсеин, 21-годишен наборен войник, беше изпратен със своята част от руската армия в".....Хюсеин, какво християнско име с руzки християнски ценности......хахахаха

61

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна постоянно напредва (според БГ платените СМИ), а все са на 30 км и ни мърдат ни шават хахахаха. Кой ви вярва на вас бе цръвули?

60

Анонимен

преди 2 седмици

Бойците от групировка "Север" и Севастополските морпехи неспирно унищожават укро-нациската нечист в Курска област. Отважните бойци от групировите "Център" "О", "Запад" "Z" и "Восток" "V" напредват с бързи темпове в Донбас като са стигнали до окрайнините на гр. Покровск. Така наречената окрайна се денацифицира и демилитаризира стремително.

59

Краварски к0птор

преди 2 седмици

Вие наистина ли си мислите, че украинците с 5 бригади/полка, това са максимум 25 хил човека, ще успеят да завладеят Русия? )))) Навлезнаха в Курска област в квадрат 30:30 км и отделни малки групи навлизат с бърза скорост на още макс 10 км навътре. Прилича на набезите на тер. групировка Боко Харам в Нигерия, Чад и Нигер. Ефективност нулева. Брутални самоубийствени рейдове. Американският генерал направил тази стратегия със сигурност е някой некомпетентен джендър ))))

58

Анонимен

преди 2 седмици

Изгледах маса клипове как в Курска област унищожават БТР-ите, които нашето пр0дажно правителство предостави любезно и безплатно на киевския нацистки режим. Много ви е мощна техниката бе натовци муахахаха Братушките бая белканто ще съберат ))))

57

Реалист

преди 2 седмици

До Анонимен 51 Прав си.....обаче украинското е на свършване

56

Анонимен

преди 2 седмици

Здравейте русофоби! Какво прави вашия тартор Шиши-Шопара? Как върви укроконтранаступа?