7

Алекс

преди 2 седмици

След като има двигател тротинетката трябва да се приравни към мотопеда.16 год.,книжка за кат.М и забрана за движение по тротоарите и пешеходни зони.И проверки за алкохол.Масово водачите на тротинетки са почерпени.

6

Заради велоалеи

преди 2 седмици

отнеха част от пътното платно на много булеварди, включително на тези, които са по-тесни, като бул. "Дондуков" в София. Обаче ездачите пак си карат по тротоарите и показват умения да правят слалом между пешеходците. Другият номер е да прекосяват улици на червено, защото превозното им средство не е кола и няма да им вземат книжката. Един такъв едва не ме отнесе, докато пресичах на зелено и на пешеходна пътека. Идва човекът отдясно и не спира на светофара, а аз не го виждам заради спрял автобус.

5

ХХХ

преди 2 седмици

Наскоро един дънгалак беше над 30 г . по тъмно връхлита отгоре ми аз спирам последния момент той е без светлини или подобно дрехи ...влиза директно в насрещното аз спирам понеже го видях последния момент ...оня намали и докато профучава по пешеходната го чух да вика "Братлеее на пешеходна си" .....отделно какъв акъл имат родители купили тротинетка на 10-12 годишни дето хал хабер си няма от двеижението по пътищата ...

4

селянин

преди 2 седмици

кой ли инженерен гений я е измислил

3

Анонимен

преди 2 седмици

Миналата година в Париж имаше референдум за тях и хората гласуваха да се забранят

2

Ей, КукунелоУ!!!

преди 2 седмици

Домързя ли те да напишеш Европейски Център за транспортни политики,тлъста4ке?!? Ояде се обилно с грантове още по време на ковиТ пЛандемията и войната в 404 и те мър3и да гледаш.. Откъде ви спускат такива еФтини неадекватни ми$$ирчета?!?

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 седмици

КАКТО И ВСИЧКИ КОИТО СИ ЧАТЯТ В ФЕЙСА ПО ВРЕМЕ НА ШОФИРАНЕ.