22

Във Варна

преди 2 седмици

в крайните картали, много често разкопават заради някоя частна къща или вила. Спира се водата внезапно. Опасност от повреди на перални,бойлери, Водата идва кална при пускането след ремонта. Частницинте изглежда са големи клечки.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Обезопасяване, демек някои искат даде затвори пътя където е копано и е запълнено с трошен камък, за да може тротинетките да хвърчат с голяма скорост навсякъде. Че то при мен през юни 4 пъти избива водопровода, копаят, слагат скоба, зариват с трошен камък, а асфалт слагат след много време, често повече от месец. Пътя не може да го затворят, няма друг път. Последната дупка още е на камъни от преди два месеца и нещо

20

До мхм

преди 2 седмици

Ти едно време като караше колело с каска всеки път беше и спазваше всички правила

19

Анонимен

преди 2 седмици

Детето да не е украинче, че всичките TPO ЛO BE са се активизирали с такава омраза към него? Или тоя със строежа е човек на прасчо и яко трябва да бъде защитен?

18

Анонимен

преди 2 седмици

А до кога разни пишман бизнесмени ще разкопават пътя да си закачат къщата и после с месеци ще стои разкопано? Защо не е асфалтирано веднага? Сега тоя да полежи 3-4 годинки за да е за назидание за другите тарикати дето копат а после не възстановяват. Винаги шофьорите виновни за дупките. Ай сиктир. Крайно време е да се понася отговорност както от човека разрушил инфраструктурата така и от този който не я поддържа.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Не виня ремонта а обезопасяването му!

16

Мхм

преди 2 седмици

Като знам с каква скорост се возят тея лекенца и млади и стари, без да се съобразяват нито с трафик (ако по чудо карат по шосето) нито с пешеходците, понеже 99% от времето джиткат по тротоара, съм сигурен, че горкото келешче си е заминало от тъпотията си. Като искаш да участваш в движението я с колело я с тротинетка, научи правилата и си карай по пътя и не се прави на супергерой. Жалко за младежа, но да се вини ремонта е смешно.

15

Анонимен123

преди 2 седмици

Все някой друг ще е виновен, а в случая собственикът на обектът близо до въпросната дупка..... Защо този юнак е нямал каска, наколенки, и подлакътници, светлоотразителни елементи..... И защо е минал през този участък? Сам си е виновен за всичко + родители, че са му купили това.. Сега на онзи свят като стане на 18+ ще му купят едно мощно БМВ,, да си кара....

14

БГ

преди 2 седмици

Тук винаги гражданите са виновни. Институцийте - никога. Докато това не се промени няма оправия.

13

селянин

преди 2 седмици

не търсете под вола теле ставате смешни

12

Валери

преди 2 седмици

Добре ще глобяват тези с тротинвтките, но защо не глобяват и тези които копаят където си искат без да спазват никакви правила.

11

А той защо не си е

преди 2 седмици

обезопасил главата с каска, като се е качил на тротинетката? Сигурно защото е била празна.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Ако някой млад шофьор влезне в изкопа и му под есе колата и бутне пешеходец .,пак той ще е виновен за небрежността на някой разхайтен общинар( визирам човекът който отговаря за обезопасяването на участъка!

9

Анонимен

преди 2 седмици

Никакви съболезнования. Естествен подбор, нация така просъществува а не с дондуркането на някой с 2 сиви клетки

8

Анонимен

преди 2 седмици

Защо не е обезопасено мястото?Стига сте развивали теории за тротинетката!

7

Анонимен

преди 2 седмици

Къде търси майка си там

6

Причината за смъртта

преди 2 седмици

не е нито в ремонта, нито в тротинетката, а в начина, по който ги карат. Вече и на тротоара постоянно се оглеждам да не ме връхлети някой тротинеткаджия или велосипедист.

5

това не е държава

преди 2 седмици

ел тротинетката си е мотопед,както за него се иска ВЪЗРАСТ,книжка и фарове и каски ...така и за ел тротинетките,които направо са кошмар за движението.Апропо,в големите държави в ЕС,те са забранени.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Максималната възможна скорост на тротинетките трябва да бъде ограничена още от производителите до 10 км/час иначе ще има още такива новини.

3

Ада на чебурашките

преди 2 седмици

Спирайте всички ремонти, че пречат на движението на тротинетките:)