59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 седмици

Дуров е поредният руски ДуРак, който е повярвал, че Запада който няма никакъв морал и човешки цености, ще го приеме за равен благодарение на милионите му и заради това, че два-три пъти е ревнал - Долу Путин !

58

Анонимен

преди 2 седмици

Тая статия е поредната пропагандна ЛЪЖА от Фейк БГ!!! Руското посолство от момента на ареста се занимава с опити за поддръжка на Дуров, но Франция блокира опитите им Руското сопоство публикува постоянно информаия по случая.

57

Новинарска изцепка

преди 2 седмици

Че той Дуров си е хвърлил руския паспорт - защо да го преживяват? Новинарите кво се праите? Милярдерчето е гражданин на ОАЕ и Фрация!

56

Аберацио иктус

преди 2 седмици

Не сътрудничи на ФСБ, но скрито сътрудничи с ГРУ!

55

Анонимен

преди 2 седмици

Е, как ще се трогне от някой си Дуров?! Някога не се трогна и от Ходорковски, национализира му милиардите. Дуров да се радва, че е арестуван във Франция, а не в матушката. Че нито затворите там са като затвори (справка: Навални), нито съдът е съд.

54

Анонимен

преди 2 седмици

АВТОРЧЕТО СЛЕД КАТО НЕ Е РУСКИ АГЕНТ ЗАЩО МАРАКОН ГО АРЕСТУВА , НА ТОВА ЛИ МУ ВИКАТ КРАВАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ

53

Анонимен

преди 2 седмици

До 52. И как точно ти прилича на Мая Нешкова, л***хман?

52

Анонимен

преди 2 седмици

Как са напъват кремълските апаратчици и служби да пропангандират абсурдна легенда .."че видите ли Дуров им се опънал и не съдейства на службите"...а пък сървърите при тях- под контролКакто всичкоПълен абсурд като основните акционери и инвеститори са олигарсите дет движат кремълските милиарди..Кой е тоз дет няма да "съдейства ..и ще напусне " рашистан- без последствия..Айде беСякаш в Дубай няма достатъчно високи прозорци..чайчета овкусени по кагебейски ..или да те омажат в новичок и т.н

51

Анонимен

преди 2 седмици

Този много ми прилича на една наша певица Честит да бъде този ден, в който всеки е роден. Сега помислих, че е нейна снимката. Стреснах се.

50

Ада на чебурашките

преди 2 седмици

Moscow City Hall did not allow rallies in support of Durov, citing anti-coronavirus measures4:00 PM Aug 29, 2024.....Абе чебурашки, в Москва още имало ковид и митингите в подкрепа на Дуров са забранени..........хахахаха невнятници

49

ъцз

преди 2 седмици

само че не е очаквал да се озове във френски арест

48

Анонимен

преди 2 седмици

Щом е изкарал 5 милд долара не е глупав и е преценил, че е по добре арестант във Франция отколкото да пие чай в Русия.

47

Анонимен

преди 2 седмици

Надухте ни главата с тоя телеграм!

46

Караджата

преди 2 седмици

Франция отвлече Дуров

45

Бирата

преди 2 седмици

Глупости,военните си имат свои свързочни средства Е,случвало се да се ползват временно и цивилните при непредвидени обстоятелства,като ако личния състав е пиян и не е налице.Още помня какво два шамара изядох като цивилните ни изключиха в седем сутринта при една внезапна тревога,а хората ми се появиха полутрезви по обяд и командващия нямаше връзка с министъра пет часа.В социализма си бе така,малко бой,а после противоуставно пияниците бягаха 4 часа с противогази.,заради шамарите,които отнесох.

44

Анонимен

преди 2 седмици

до 34, след такава реплика да го арестуват не в Москва, а в Париж е истинска ирония на съдбата, дори името си сменил - Пол дю Ров, търсел свобода, а сега срещу 5 ммлн. евро ще се подписва два пъти в седмицата в полицията, ще живее в жилище което френските власти са му посочили и няма право да напуска страната, а делото може да се проточи месеци

43

Зевзек

преди 2 седмици

Ако Дуров беше арестуван в Русия със същите обвинения сега евроатлантическата либерална секта щеше да го обяви за втори Навални.

42

до 39

преди 2 седмици

Ей странник ще те бия с една брадва по главата :D

41

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 39. Ти имаш ли ментални проблеми? Къв ти е кефа да копираш това от месеци под всяка статия ?

40

Сарказъм Радомирски

преди 2 седмици

А за "Днес" герой ли е? Ако не е - излиза, че имаме единомислие с Путин. Ако е, то Макрон е тиран. както се казва в стария одески виц: А ти Исак Аврамович вземи и се определи - или кръста свали или гащите вдигни.