149

Питанката

преди 3 седмици

Какво е алтернативата на "умнокрасивите"? "Тъпогрозните"?! "Копейките"?! "Чалгаджиите" ?! Е гласувайте си пак за тях, но не се чудете защо живеете зле.

148

баба Пена

преди 3 седмици

И кой е харвардец че не ми стана ясно. Петков от ПП ли? Учил курс по рисуване там и веднага учил бил в Харвард. Дрън дрън или оня другия с фалирата фирма в Лондон дето има да връща 5млн лири. Кой от двамата? Защото останалите са учили из околията

147

Анонимен

преди 3 седмици

Вижте им лафовете на провинциалистите - жълто-паветници, умно-красиви. Щом "харвардец" стана отрицателно понятие за тях - няма спасение. Прилича ми едно време на глупостите, които си измисляха оставачите в училище и се самозалъгваха, че имат някаква тежест. Всички изпопадаха от дърворто на живота пред очите ми. С простотия и проклетия не се живее.

146

Софиянец

преди 3 седмици

В София не се живее по-добре от провинцията. И в провинция не влагам отрицателен смисъл, а по скоро по-бавен и по-спокоен живот. Но София, както и страната е окрадена и луумпенизирана от 12 годишното беззумно управление на ГЕРБ и прилежащите им плутокрация, мафия и корупция. И срещу това се борят софиянци. Ако се присъединят и хората от страната, тогава наистина и България ще стане по-добро място за живеене.

145

Анонимен

преди 3 седмици

Нещата са взаимосвързани. Големият град отваря мирогледа. Хората знаят цената си, не се хваащат на каква да е работа. И политически са напред пред провинцията. Всички възрожденци са провинциалисти и хора с комплекси. В София се гласува предимно за ППДБ и се получава нещо като анклав. Оставете цялата държава на партии като ИТН и Възраждане и елате да я видите след 2-3 години.

144

aaaa

преди 3 седмици

т.е. казаха това, което всички знаем - от 1944та насам, селляните дърпат България назад... лошото е, че от горните сценарии, дами и господа, верният е "никога няма да ги настигне" - защото София все повече се превръща в провинцията, а разликата между тях не е географското положение, а човешкият материал... шопите се изнесохме, а без нас тая държава не струва НИЩО

143

Софиянец

преди 3 седмици

Типичния Софиянец няма как да се върже и на умнокрасивите и затоване гласува! То не бяха Мафиянски, Царю, Еврогражданите и кви ли още не, и в крайна сметка все същата мръсотия, улющени фасади, разбити тротоари и кривоглави питекантропи по улиците :) Сега е ред на Васко ДСто да краде, след него друг ще докарат и толкова. Така че умнокрасивите, ваш ред е да ни оправите! Успех!

142

Анонимен

преди 3 седмици

Един нормален модерен стадион не могат да направят шопите, ама нали всички освен тях са провинция, смех в залата :)))

141

до 145

преди 3 седмици

Интересно, че това е тенденция общо взето в света. Примерно, в Париж много малко хора гласуват за Мари Льо Пен. Демагогията, а оттам и бедността виреят в провинциите.

140

Анонимен

преди 3 седмици

В София имат допир с околния свят - международни компании, седалища, университети. Няма как типичния софиянец да се върже на глупостите на Копейкин с които мъти мозъците на провонциалисти и бивши текезесари. А и ГЕРБ не виреят чак толкова много. Да сте виждали скоро Борисов в София сред народа? Затова, КОЙ КАКТО ГЛАСУВА, ТАКА ЖИВЕЕ.

139

Нормално

преди 3 седмици

В София работят висококвалифицирани кадри: програмисти, ЕйЧари, рекрутъри, кол център агенти, архитекти, счетоводители.

138

Анонимен

преди 3 седмици

Кой както гласува, така живее. В София се гласува масово за ППДБ. В провинцията за ГЕРБ и Възраждане. Няма нищо случайно и това ще ви избоде очите.

137

Анонимен

преди 3 седмици

Забутаното село, дето го направиха столица и изведнъж всички станахме провинция :)))

136

До баба Пена

преди 3 седмици

От моите познати от детството сигурно 70% забегнаха да учат в чужбина и никога няма да се върнат в София. Не че е се живее лошо или не биха имали стандарт на живот. Просто веднъж като се пуснеш по пързалката спиране няма. Чат пат се появява някой да види роднини и после пак в обратно :)

135

Анонимен

преди 3 седмици

До баба Пена Няма значение кой от къде е. Така е в големите градове. Да не мислиш, че хората в НюЙорк са от там. Важното

134

баба Пена

преди 3 седмици

Абе какви софиянци сте като 85% сте излезнали от селца и палатки от покрайнините или от провинцията. Обаче един път кацнали у софето ставате цофианци и уж сте големата работа ама надали. Така че Зомбианци, живейте си по спирките и светофарите, по подлезите и по метрото и си мислете че у софето е по добре. Всички само казват колко отиват в София, ама никой не казва колко са избягали от там

133

Ако София е България

преди 3 седмици

Какво ще ядемЕ и пиемЕ?

132

Анонимен

преди 3 седмици

Ами да правим София анклав и останалите дано си оправим държаватаПосле ще ги анексираме.

131

Анонимен

преди 3 седмици

Значи да вдигам двойно наема, но на умнокрасивите дето спонтаннно се явяват на протестите на ППДб няма да им хареса, но да се оправят!

130

Анонимен

преди 3 седмици

"Стига "риуахте уа" (на провинциален диалект). - МАААМКА ти миропозамано гражданче, епилираните ти краечнца да са откаснат данооооооооооооооооооо