88

Анонимен

преди 3 седмици

Путин никога не е бил в такъв ступор!

87

Анонимен

преди 3 седмици

Вече е герой, за винаги!

86

Римолето

преди 3 седмици

Не може с една плюка войска 6-8 000 души да обърнеш хода на губеща война.Отделно,че е обществена тайна,че операцията е планирана и солидно подкрепена с англоизвратеняци. Превзеха 3 села , срутиха 3 моста,че да не могат да се върнат и голям успех направили. До няколко седмици и помен няма да има от тия укросолджери. Иначе евала за статията-остава една цвирка да им напрайте

85

Анонимен

преди 3 седмици

До 97. Ти какво толкова се радваш че украинците имат мръсни бомби. Наистина вие славоукраинстващите сте луди за връзване.

84

Музовиров

преди 3 седмици

Друзята превзеха Киев за три дня, и сега ще освободят и курско за три дня.

83

Анонимен

преди 3 седмици

само англичаните защитават открито курската операция, да не е британски проект, защото експертите казват, че американците никога не предприемат наземна операция без превъзходство в авиация и артилерия, според пленените казали им, че отиват на сафари, военни няма, само невъоръжени руснаци

82

Фитока

преди 3 седмици

Ако кариерата му зависи от битките в Курска област,то ще ги кара да атакуват всяко близко село докато има войници там вместо да мислят за изтегляне,за което ще почнат да мислят едва след като останат под една десета там.Ще се опитва да вкара колкото се може повече там,въпреки че вчера са били бомбени Суми и още 15 населени места,където се събират резерви.

81

Аху иху после тихо

преди 3 седмици

Путин отдавна вече не е център на внимание, никой не го бръсне, пълен игнор. Какъв провал само!

80

Истината

преди 3 седмици

Е, че преди минути Руснаците удариха с Искандер хотел пълен с наемници в Кривой Рог почти цяла Украйна в момента отново е подложена на ракетна атака и дронове. Взривове има в Киев, Житомир, Харков, Кременчук и др. А точно преди половин час Апти Алаудинов доложи, че Нижноюю Паравою и Начаев в Курска област са освободени. Целия Западен свят пише, че Украйна сама се вкара в капана с Курск само нашите смешницi пишат, че Укрозомбитата са постигнали нещо.

79

Истина

преди 3 седмици

Истината е че Путин се провали напълно, а със себе си повлече и Русия. Тази държава скоро може и да не съществува.

78

Две могили

преди 3 седмици

след като укрите приключат, според мен ще бъде хвърлена втората вълна, а именно страните от т.нар. триморие, част от които е България. Господарите ще ни заповядат

77

Анонимен

преди 3 седмици

Съмнявам се тази операция да е замислена от Сиракуза, а най-вероятно от някой в нато. В момента в който се заговори за мирни преговори и хоп украинците влязоха в Курск. Моди ходи в Киев и няма и два дена и полския президент и естонския премиер веднага и те в Киев, като че ли да проверят да не би Зеленски пак да помисли за мир.

76

Чужденец

преди 3 седмици

"пише британското издание The Telegraph" -- тия пишат много глупости и фалшивки, отдавна не ги чета

75

Мисис Фък дъ ЕУ

преди 3 седмици

До Истина Според украинците са 5 бригади :)

74

В. Дочев, София

преди 3 седмици

Хахаха, под мъдрото ръководство на Владимир Владимирович (още известен като Великия комбинатор и царя на многоходовката), сега руската армия ще сравнява със земята руски градове и села за да изтласка ВСУ. Изключителна мъдра тактика на ген. Сирски бойните действия да се водят на територията на врага.

73

Мисис Фък дъ ЕУ

преди 3 седмици

До Анонимен Мхм той и вермахта бил с по-модерните оръжия ....

72

Анонимен

преди 3 седмици

Историята няма значение, а само кой има по-модерни оръжия. И това не е Русия.

71

MNENIE

преди 3 седмици

Сирски заслужава да стане Фелдмаршал , както Паулус е произведен от Хитлер при обсадата на Сталинград .

70

Смехът е здраве

преди 3 седмици

Нападението в Курск е най голямата глупост във военното дело .Каква цел?Никаква,какво ще постигнат,Нищо,ще превземат Русия, Идиотщина.Хохленска работа.

69

Назъм Хикмет

преди 3 седмици

Русия я нямаше при Горбачов и Елцин.Истинската Русия е при Путин,тази която винаги е била,да не прекланя глава пред никой.Непокорна,дива, войнствена,непримерима към несправедливостта.