30

анонимен

преди 3 седмици

Глупости ,миналия ден се върнах от Сицилия ,горещо и спокойно море, тук нещо намирисва на атентат ... 60 метра яхта на е някаква лодчица така да се преобърне ...

29

До Стига

преди 3 седмици

Защото милиардерите са станали милиардери по някаква причина. Със сигурност допринасят за икономиката и света повече от Бонго-Бонго, който даже не може да чете. НЕ, хората не са еднакви и нямат еднаква стойност. Колкото и да ни се иска разлики ще има винаги.

28

несъгласен

преди 3 седмици

Пълни глупости....за всяка сламка ще се хванете само и само да продължи пропагандата "промените в климата". Сигурно има такива промени, но да се твърди, че са предизвикани от човечеството..а и още по-малко пък, че ние можем да променим нещо с хартиени сламки и електрически автомобили е налудничаво.

27

АЗИС

преди 3 седмици

Още по-опасно е ако сте милиардери

26

опетков

преди 3 седмици

До АнонимеН 7 Няма как свръхлуксозна яхта с дължина 56 метра да струва само 25 млн. Сигурно си изтървал една нула. По отношение на крушението налице е абсолютно безхаберие и професионална небрежност от страна на екипажа, освен ако не е това, което е писал коментатор преди мен-убийство. Няма никакво глобално затопляне и това, че уж морето станало по-опасно. Всяко море винаги е опасно за аматьори и незнайковци.

25

Йосарян

преди 3 седмици

"Глобално затопляне" е измишльотина. Клаймътченч от човешко влияние е лъжа. Климатът винаги се е променял и ще се променя. Ако ще всички да заживеем като африканци, какъвто е планът. Без коли, без месо, без нови дрехи, в микрожилища и с микроскопично потребление на енергия. За да оправим времето. А някои ще станат трилионери покрай измамата. За сметка на всички ни.

24

До 18

преди 3 седмици

Какви крила те гонят, бе шмульо изчисляващ. Това е килова яхта и е била закотвена само на 500 метра от брега.

23

мда

преди 3 седмици

Айде сега, съвсем за рибки ни взехте. :-)

22

Стига

преди 3 седмици

Ай стига с тая яхта. Като потъват лодки емигранти не е опасно морето, като потънат милиардери става много опасано. Тия също са хора като африканците, само че са по лошо качество.

21

Свинар квичи на луна

преди 3 седмици

ниама таквоз нешто кат глобално затопляне учените ни лъжът да ни вземат парите на нас бедните нъл тъи дрогаре?

20

До Анонимен 19

преди 3 седмици

Не 2 дни, няколко часа преди това е ударен от кола неговия съдружник докато правил джогинг. Умрял е. Има мго въпросителни около потъването на тази яхта.Целия персонал е жив + капитана. Мъртви са адвоката на милиардера, дъщеря му и шефа на МорганСтенли който му е помагал да завиши цената на компанията му. Кажете ми как потъва за 1 минута такава яхта и персонала как не е помогнал на шефа си? Друга яхта зашо не е потънала по време на бурята?

19

До четящият от 18

преди 3 седмици

Бре, мн ги разбираш тия работи. Сигурно още в трети клас си решил, че всичко знаеш и си спрял до там.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Морето винаги е било опасно и винаги е изненадвало и потопявало всякакви лодки и кораби. В миналото е имало много големи бури в мащаби които дори не можем да си представим. Цялото средиземно море е земетръсна зона и вулканична зона. Някога в миналото е имало огромни изригвания и цунамита. Щом е имало пак ще има някой ден.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Те убиха 2 дни преди това и съдружника му. Спечелили дело за милиарди. Това е отмъщение.

16

Чета корабокрушение

преди 3 седмици

и ми става ясно нивото на коментарите! Защо съседната вхта не се е обърнала? Не знаете но дискутирате? От 30 г. изчислявам стабилизатори на плавателни съдове (морски или океански), не в България! Обърналата се яхта няма стабилизиращи крила, а другат има! Милиардер купил си яхта, ама евтина! Такъв е резултата! Абсолютно съм сигурен, че са му казали колко струва допълнително стабилизатора и се е отказал! Тези са много скрънзави, само руските не са! Така свършват спестителите!

15

Анонимен

преди 3 седмици

Тая яхта не е потънала заради "опасното" море. Дайте пълната информация за това кой е този милиардер.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Това е убийство. Съдружникът загиналия на яхта милиардер починал два дни преди него докато бяга. Блъснала го кола.

13

Хрус-Хрус

преди 3 седмици

Кракен-ът ги изяда един по един...всичките!

12

Олимпий Панов

преди 3 седмици

Ко ни интересува умрял лъжец!Жалко че замърсява морето!

11

Анонимен

преди 3 седмици

Ветроходните кораби и яхти затва са спрели да ги ползват преди 100 години защото са опасни и силно зависими от времето. Моторните яхти и кораби когато получат предупреждение за буря могат да се опитат да я избегнат и това са основни правила в корабоплаването и най-близото до здравият разум. А това че няколко милионера са си помислили че са по-силни от времето си е лично техен проблем. 60 метров кораб не е кой-знае какво в бурно време и 200 метрови кораби се клатушкат ужасно