179

Анонимен

преди 4 седмици

Тия имат късмета, че на власт е джуджо. Ако беше някой друг досега да е приключил с тях.

178

Хмм

преди 4 седмици

Примерът с Германия е неудачен. Това бяха две суверенни държави. Като те гледам, не ти пука много дали ще измре останалия свят. Твоят живот вече е към края си.

177

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Все по фашистки коли си падам, щото мога да ги тормозя-Завод автомобилний зверей бе любимата ми, след това минах на фашистката кола Форд. Хем правена във фашистка Германия, хем основателя на компанията Хенри Форд, е бил първи спонсор на Хитлер. Затова карам фашистки коли-да си изливам яда на тях. Като ги настъпя, отзад ми дишат пушилката евроатлантиците с Волгите на дядовците си.

176

Анонимен

преди 4 седмици

Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница.

175

Тап

преди 4 седмици

А защо на Украйна въобще и е нужна уличната банда НАТО. А и сега когато НАТО дава всичко от себе си какво ще постигнат? Вярват ли си че ще карат Хамъри по Чрвения площад?

174

Анонимен

преди 4 седмици

Целта на евреите е разделяне на европа за да бъде завладяна. Обединена технологична европа използваща ресурсите на азия е недопустимо за тях без да са заграбили властта. Но тяхната доктрина е не да властват, а да има управляемо безвластие.

173

чичо доктор

преди 4 седмици

Болен мозък.. Този не знае ли, че 1-2 атомни бомби и Чехия изчезва.

172

Даскал Колю

преди 4 седмици

- Тате, купи ми глобус! - Изчакай да свърши войната в Украйна, моето момче !

171

Сссс

преди 4 седмици

Като е отбранителен съюз НАТО,Сирия коя натовска държава нападна че я разпиляха така .....???

170

Анонимен

преди 4 седмици

До 222. Дали в такъв случай прословутия чл.5 може да се задейства. Нали е само при самоотбрана а не нападение.

169

Христо Христов

преди 4 седмици

Чехите да си женски полови органи, по-големи и от немците даже. Винаги са си били такива. И затова 1938 година не е случайна.

168

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Западните територии на Украйна и Беларус са населени с украинци и беларуси, не с поляци. Източните територии на Украйна са населени с рускоговорящи, припознаващи се за руснаци. Полша си мечтае за територии, както ние си мечтаем за времената, когато сме били до Карпатите, а Белград е бил българска провинция. До края на ВСВ непрекъснато са се променяли граници. Уж след това не трябваше да се променят, а тя каква стана 1989-та.

167

Анонимен

преди 4 седмици

Германия де юре е раделена на две държави със свои правителства и т.н. Какво може да означава това изявление? Капитулация на украина, отказ от териториите и определяне на нови държавни граници на киев. Няма лошо. Но ако в един момент след накичване с оръжия и пари някой друг клоун реши да си връща земите това би означавало директен сблъсък НАТО-Русия и то по вина на защитния легион на САЩ!?

166

Киевска Русь

преди 4 седмици

Знаеш ли колко области има Русия, освен Киевска и Московска Русь, Новгородска Русь и други, и Москва ли е украинска. Смях. Ако имаше Киевска Украйна, щеше да е друго, ама как да има като няма. Дори Западна Украйна е подарък от Русия след ВСВ, изконно полски територии. На Полша в замяна са подарени изконно Източно Германски Територии.

165

Анонимен

преди 4 седмици

Този ръси пълни глупости. Германия след ВСВ е разделена на зони на влияние от подстамската конференция и преди това в Ялта.Тоест и САЩ и Британия и Франция са признали разделянето на Германия на ДВЕ ОТДЕЛНИ ДЪРЖАВИ!Няма военен, които да има толкова мозък, че да политиканства. Този дирек също не прави изключение.

164

Я па ти..

преди 4 седмици

До мокри сънища 192 Ами ако Турция реши да си върне нейната земя ? Това са 500 години. Какво правим тогава ? Всяка държава може да има претенции за земи от миналото. И ако тръгне на война , какво става с международно признатите граници ?Можеш ли да си представиш ? Не можеш.

163

Хисоп

преди 4 седмици

Даде, дето Петър и Павел , и двамата не уточнили, че Усраил също може да излети на Луна към 2047а без да я контролира изцяло.

162

Анонимен

преди 4 седмици

Съвсем откачиха американските ***. Дайте една украинска нива да влезе в НАТО за да са се кротнат вече и да отглеждат натовски марули Ей заради такива като тоя Украйна няма да влезе никъде, освен в РФ. Цялата при това. Ама укрите си го заслужават-руснаците им даваха милиарди от газ транзит, американците им дадоха война, смърт и дългове за векове напред. Проsti като нас.

161

Малък праз

преди 4 седмици

А Зеленски питаха ли го? Щото така яко го прецакват. И превръщат Украйна във фронтова държава за поне 3 поколения.

160

Така е ..

преди 4 седмици

Без конфликт между НАТО и Руската федерация няма да стане. Единствения изход от тази война е пълна победа на една от двете страни. За предпочитане Украйна , защото тя е нападната.