21

Анонимен

преди 1 месец

За какво и е на Европа газ? Да не би да отварят концлагерите?

20

Анонимен

преди 1 месец

Сега, ясно че мypзилките са дърти и зиморничави, ама тая пародия на зима, аз я минавам БЕЗ ПОЧТИ НИКАКВО ОТОПЛЕНИЕ, пускам малко парно за не повече от 2 седмици за цялата зима! Така е с неудачниците, копейки - дори и на зима не случихте за "инвазията ви"

19

АнонимеН

преди 1 месец

НИЕ ПРЕМИНАХМЕ ОТ ГАЗ НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО МНОГО ПО ЕВТИНО Е! А ТЕРОРУСКАТА АКО СПРЕ ГАЗА ЗА ЕС ТОВА Е СУПЕР НОВИНА ЩОТО ЩЕ ИМА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА И ОЩЕ ПО-МАЛКО ПАРИ ЗА ТЕРОРУСКАТА И ОЩЕ ДЕЛА СРЕЩУ НЕЯ :D

18

АнонимеН

преди 1 месец

ЯВНО КУПУВАЧИТЕ НА ПРИРОДЕН ГАЗ НЕСПОДЕЛЯТ ТЕЗИ ОПАСЕНИЯ СЛЕД КАТО ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ ОТ ТЕРОРУСКАТА СЕ Е КАЧИЛ САМО С 5% ОТКАКТО УКРАЙНА НАХЛУ В ТЕРОРУСКАТА!

17

жжж

преди 1 месец

Къде са *** тамбури, сега да кажат нещо за договора с Боташ. България може да спечели огромни пари, ако се възползва правилно от ситуацията.

16

Анонимен

преди 1 месец

Една и съща глупост се повтаря вече трета година от про-руските сайтове и тpoловете им, а то все не става и не става... А и зимата вече не е това което беше, при това от поне 10 години насам, което не е случайност, а ясно изразена тенденция

15

Анонимен

преди 1 месец

Да остане! Малко им е!

14

Ахаха

преди 1 месец

Извикайте умнонкрасивите те ще оправят нешата ще накупят газ колкото искате не сега малко по скъпо и през посредници ама голяма работа тъкмо ще ги видите колко кадърно работят

13

Нищо ново под слънце

преди 1 месец

Поредната национална катастрофа. Първата - междусъюзническата война, после ПСВ против Русия, ВСВ срещу СССР, сега отново. Доценти и професури бол, но не знаят кога българин е ръководил България след 1396 - 1946. Това е комуниста Васил Коларов, изгонил немските пед.ер.асти монархисти от Кобург. Евроатлантическтите доценти и пруфесури не знаят защо цар Борис не е позволявал на баща си да стъпи на българска земя - просто защото старият ***.до-фил Фердинанд е организирал убийството на сина си.

12

Анонимен

преди 1 месец

Видяхме как като спряхме руската газ, цената на газта падна в пъти...

11

Анонимен

преди 1 месец

Копейките си искат руския миризлив ботуш пак да ни асвабаждава...

10

Зло

преди 1 месец

Ако сащ не бяха взривили СП1,Европа щеше да има газ и то по евтина.

9

Да

преди 1 месец

Нали това е целта на сащ,сега ще падне грабеж.

8

Модерно ми е

преди 1 месец

Ако си против извращенията и *** до филията, против си мигранти да безчинстват в родината ти, не си фен на Зелената сделка, против еврото си, но не и против ЕС, против си задължителната ваксинация, то задължително си путинист, рашист, копейка и т.н..Няма средно положение в извратеноти мислене на модерния либераст -евроатлантик. Няма..Такъв си и точка.

7

Русия ни е враг

преди 1 месец

Русия унищожи България! Оосвобождението ни от братушките - все едно на *** да дадеш самостоятелност и картечница насред площада.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ако европа все още зависи от руско фашисткия газ, това значи че трябва да се вземат мерки и да се взриви инфраструктурата в Суджа

5

Химнът Зеленски

преди 1 месец

Пием,пеем, пушим, дамаджани сушм!

4

Путин В.В.

преди 1 месец

Даааа.....

3

Чичко ви Клаус

преди 1 месец

Стадото трябва да се плаши, да се стресира всеки ден. Вируси, пандемии, глобално затопляне,астероиди, извънземемни и т.н. Стресът отслабва имунната система.

2

Резултати от

преди 1 месец

работата или по скоро глупостта на политиците!