34

До 31

преди 1 месец

На тая украинска психиатрия ограда няма ли

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 31. Не е в руските глави, а това са версиите на америка. Уж бяха много изненадани от действията на Зеленски, тя пък каква се оказа.

32

Анонимен

преди 1 месец

Курск е поредната грешка на Зеленски, подстрекаван от кревифирмата. Еййй, какво ли не правят наркозависимите. И май.ка си ще продадаг

31

Бандера = Левски

преди 1 месец

Путин да внимава, че може да му се случи авария като тази в Хирошима и Нагазаки 45г.

30

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците първо викаха, че украинците не уведомили САЩ и САЩ много се ядосали, сега пък САЩ дали одобрението и затова украинците отишли. Каква поредна когнитивна драма в руските глави, уважаеми зрители и слушатели!

29

справка

преди 1 месец

С цел правилно разбиране. Курска област се дели на 28 района, 480 селсъвета, 5 града от областно значение, 5 града с районно значение, 22 работнически селища; Продължавам на руски:1366 деревень. 10 поселков при станции, 300 поселков сельского типа, 4 п. разъезда. 1 местечко, 639 сел, 8 слобод, 447 хуторов. В общей сложности 2 775 населенных пунктов. ...Така че когато ползваме информация, е правилно да се преценява съобразно реалностите на място, а не в нашите глави.

28

Анонимен

преди 1 месец

Не лъжете хората,ами гледайте Телеграм!За украинците влезли на руска територия става страшно!

27

не може да бъде!

преди 1 месец

АКо въпросът беше само в одобрението ,с мед да ги намажеш. както се казва!работата е там,че в планирането на операцията са взели участие засега неизвестни западни военни експерти!Другият въпрос който придобива вече значение е дали е имало някакво негласно споразумение да не се пипа Суджа заради газовият център ,който се намира там!?Според мен надуването на фанфарите за голяма украинска победа е твърде преждевременно,даже нещо повече -голяма опасност грози Украйна !?

26

Анонимен

преди 1 месец

Всичко се наблюдава като на длан кой с какво разполага и къде се намира .Изненадата е важна , първият блъф беше на Зеленски -той каза " На следващото събиране за Украйна трябва да бъде поканена и Русия" . ха-ха

25

Анонимен

преди 1 месец

Най-мощната ядрена бомбба детонирана някога е Руската/Съветската Цар бомба от 1961 година с ТНТ еквивалент 0 мегатона, първоначално са искали 100 мегатона, но са се страхували, че ще промени орбитата на земята.

24

Анонимен

преди 1 месец

С днешния напредък ВСУ вече владее 1200 кв.км и 84 населени пункта. Оше 1500 кв.км и 150 населени пункта са в така наречената сива зона в която се водят боеве с тъмните рашистки сили които до няколко дни ще бъдат унищожени от ВСУ. Така че до 5 дни ще имаме над 3000 кв.км освободена от рашизма територия.

23

Христо Христов

преди 1 месец

До края на месеца Покровск вече няма да е важен разпределителен център. До края на Октомври и Краматорск.

22

отец Нафърфорий

преди 1 месец

Рашка тръгна първа , точка .

21

До19

преди 1 месец

Жална,жална колко да е жална,не са взели власта хардлайнерите в Русия,не са унищожили Украйна и цялото и население до крак,имам чувството,че точно натам тласкат нещата режисьорите на цялото това пъклено действие!

20

Христо Христов

преди 1 месец

Естествено, че във Вашингтон лъжат. Лъжата и кражбата са ценностите на евроатлантизма.

19

Анонимен

преди 1 месец

Изтласкаха ли вече ВСУ от Курската дъга?

18

Анонимен

преди 1 месец

Не само без одобрението, но и без обучението, финансирането и подкрепата за тези терористи. Много интересно къде са санкциите срещу Украйна за същото нещо, което Русия направи през 2022 г. Подкрепящите войната някак си са се скрили дълбоко.

17

Анонимен

преди 1 месец

Русия е готова да достави на САЩ ракета носител с 10 глави по 10 мегатона ТНТ всяка.

16

Анонимен

преди 1 месец

Пентагона няма нищо против да предостави ракети въздух земя на Украйна за Ф16 с обсег 400км и боеглава 450кг. Всичко зависи от Байдън. Ако той даде зелена светлина, жална им майчица на рaшистите и Pашистката Федерация.

15

Анонимен

преди 1 месец

За незапознатите тактически ядрен удар е малук и порядъка на килотони тротилов еквивалент, а стратегически е в мегатони и може да унищожи мащабна държава като САЩ на 1/3 или1/2 в зависимост от големината.