103

Анонимен

преди 1 месец

Фалиралата държава САЩ е на 17 място по индекс на човешко развитие/по ООН/- благоденстваща Русия- на 83 място до Куба- що?

102

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Ако и при Тодор Живков е било така, значи сега имаме нов Тодор Живков, защото няма нито тоалетна хартия, нито банани вече, а и на Запад не можем да ходим, защото слагат куп ограничения за българи.

101

Анонимен

преди 1 месец

До До Брюс Спрингстийн А нищо особено не става, просто Тръмпата се качил отгоре на една камила, търчи по улиците на Филаделфия и вика "Яла....Яла"

100

Анонимен

преди 1 месец

Таз от коя махала е ?

99

До Брюс Спрингстийн

преди 1 месец

"А какво става по улиците на Филаделфия?" - - Сериозно питам - какво става там, наистина? Вече от няколко места научавам, че има нещо като началона гражданска война. Разбирасе у нас няма да напишат нищо повъпроса, т.к. от посолството не им е разрешено, но не намирам и навън до момента видеа, само кадри и тук-там новина и изказване.

98

САЙМЪН ЦИПИС

преди 1 месец

МЕКСИКО , КИТАЙ, РОССИЯ , и ИСПАНИЯ = НОВ ВЕЛИК ВОЕНЕН САЮЗ.................ЩЕ ВИДЯТ СМЕТКАТА на САЩ , АНГЛИСТАН , и ФРАНДЖА.....ИСПАНИЯ ЗВЕРСКИ МРАЗИ АНГЛИЯ ОЩЕ ОТ ЕЛИЗАБЕТ ПЪРВА И СЛУЧАЙНАТА И ПОБЕДА НАД АРМАДАТА ОТ КОРАБИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОНАЗИ БУРЯ В СЕВЕРНО МОРЕ, КОЯТО СПАСИ АНГЛИЯ ОТ УНИЩОЖЕНИЕТО ОТ ВЕЛИКА ИСПАНИЯ .

97

До Анонимен 96

преди 1 месец

Напротив, телеграм е пълен с видеа на унищожавана и унищожена натовска военна техника, военопленници и убити от бригадите, които навлязоха на чужда територия и които още в понеделник започнаха да се губят по трасето.

96

Анонимен

преди 1 месец

Който и да победи на изборите в САЩ, Украйна не я чака нищо добро. Народът и бе използван от САЩ за месо, територията - за бази и лаборатории и вече 1/4 от нея вече е изгубена и никой не го е грижа за нея. Интересите на САЩ са си чисто икономически - продажба на оръжие и контрол над държави и чужди ресурси. Супата се дUха както от Украйна, така и от цялаЕвропа, която щедро финансира американското начинание.

95

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците изглежда не бързат да прочистят терорисите от Куркса област, ами ударно дават по руската телевизия как цивилните се евакуират, жени, деца се качват организирано на рейсове и се спасяват от диверсионните групи на окупаторите. Постпоянно въртят някакво видео на украинец със символи SS на каската как издевателства с някакъв руснак.

94

Анонимен

преди 1 месец

Путин предпочита Харис пред Тръмп, защото е непредвидим и луд!

93

Анонимен

преди 1 месец

Днес е националният празник на най-голямата по население държава в света - Бхарат.

92

82 ОМБр

преди 1 месец

Айде де!? Напанете се,и бутнете едно рамо на матушка!? Стига хвърляли фабове 3000 у форума! Ако сте късметлии,ще попаднете в украйнски плен,и ще ви хранят безплатно,така ще ви останат чисти 4000 долара,който ще си приберете след блатна победа! Айде въс!

91

до 82-ри, Ти си

преди 1 месец

поредния дето се е образовал за света от БиТиВи :D

90

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 83 Ако единствения изход, които руските пропагандисти виждат е в употребата на ЯО, имам лоши новини за тях ....

89

Анонимен

преди 1 месец

*** напрай кото и кажат като боко . Той така направи кариера . Праеше само кото му кажат големите началници на България . Тез дет управляват управляващите в демократичния свят :)

88

Изтрещели матрьошки

преди 1 месец

с налудничави опорки от разпадащ се фашистки режим вече ни убеждават, че тактическото ядрено оръжие направо е безвредно. Няма дъно, което дег.енератска Русия и нейните прислужници да не пробият.

87

Брюс Спрингстийн

преди 1 месец

А какво става по улиците на Филаделфия?

86

Иванов

преди 1 месец

И много правилно. Оставяш руснаци и укри да се трепят като два ромски клана и не се занимаваш с еволюционно изостанали хора.

85

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е обречена, който и да стане президент на САЩ.

84

Анонимен

преди 1 месец

76- В САЩ има над 12 000 000 емигранти/ ползвай гугъл преводач/ само за послените няколко години- е как да издържи социалната им система и как няма да имат гета, как няма да се спят по улиците- нашите емигранти умират в автобуси и дупки по товарни камиони- същото е и там...