45

Анонимен

преди 1 месец

C kaka cu бe'a no-goбpe, uмaxa cypaт! Cera caмo r$з...

44

Анонимен

преди 1 месец

Айде на другарите успех, Бг по френската схема - леви, зелени и крайно леви.

43

нн

преди 1 месец

Какви леви партии? Кой са те? Всичките се роени от БКП във времето, но времето им безвъзвранто отминава, било каквото било, сарите измират, новите в никакъв случай не са леви. Каквото и да правят БСП, те са бита карта, 4% ще са им много. А, какво си въобразяваха преди три години, 1 милион гласа и вземат власта, какви найвници. След изборите ще реват от злоба, че си заминават от политиката.

42

Анонимен

преди 1 месец

Я прегледайте всички срещи на БСП през последните 3 години с президента и поведението на Атанас Зафиров! :D

41

Анонимен

преди 1 месец

Явно Зафиров и компания се надяват коалиция от 15(!) леви партии да помогне на столетницата да не изпадне от парламента на следващите избори.

40

Анонимен

преди 1 месец

Аз въобще много ще се учудя, ако Нинова има знания за историята на БКП и Маркс извън задължителния минимум за университетското образование. Откакто тя е депутат и политик, никога не съм я чул да употребява лексика, която е специфична за марксизма. В БСП нея я привличаше само председателското място. Сега вече тя спокойно може да пенсионира Каракачанов и да вземе неговия пост, защото тя почти копира Джамбазки.

39

АЛО,бсп

преди 1 месец

как да убедите българите в правотата си,като тоя председател изяжда сам цяло агне!

38

Анонимен

преди 1 месец

Не може да се прави коалиция на всяка цена. Станишев не е излизал от БСП, но Първанов обратно сам излезе от БСП и направи друга партия, да не говорим че обслужваше Герб. Дончева също не е в БСП по обективни причини, но тя много време седя извън парламента и сега иска да се върне в депутатския бюфет. Но реално Дончева беше от поколение с реално образование и култура, от друга страна.

37

Loyko

преди 1 месец

Коалиция от 20 партии.Много малко ми се виждат.Да не би да става въпрос,че всеки член на БСП е отделна партия.Огромна коалиция, а едва ще влязат в Парламента.Трябва да се забрани коалиции да участват на избори.Само отделни партии,или двойна бариера за влизане в Парламента.

36

СМЕХ....

преди 1 месец

АБЕ, ПО- ДОБРЕ НЕ СЕ СЪБИРАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ПОЧНЕТЕ ПАК " ПАРТИЗАНСКИ ВОЙНИ" ЗА ПАРИ И ВЛАСТ, И НАКРАЯ ШЕ ПОЧНЕТЕ ДА БЕГАТЕ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА....ХАХАХАААА

35

Анонимен

преди 1 месец

2020г беше най жестоката световна КОВИД епидемия- ти можеш да ползваш цялата памет на чичко гугъл, а той помни- но един юмрук се навири точно в деня когато ЕК обяви че БГ е приета в чакалнята на еврозоната и от Кремъл го пришпориха...та като се заредиха едни протести- 4/5месеца- които много помогнаха на БГ икономика и на гръцките хотелиери край морето- през седмицата на платени от Кремълските олигарси протести- събота и неделя на море в Гръцко- кофти ли беше- хайде пак....

34

СМЕХ....

преди 1 месец

"КОАЛИЦИЯ" С КОГО, БЕ....СЪС САМИТЕ СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО СЕ САМОИЗЯЖДАТЕ , КАТО СЕ СЪБЕРЕТЕ ЗАЕДНО ЗА ПАРИ И ВЛАСТ.......ТОВА ВИ Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО!

33

Браво

преди 1 месец

Петнадесет партии в коалиция, за да вземат пет процента. Това ще е грандиозен успех. Какво ли не видяхме вече.

32

Анонимен

преди 1 месец

До 32.По време на Борисов нямаше пандемия и война ,стига с тоя булшит

31

Анонимен

преди 1 месец

март 2020 г. / март 2021 г. - инфлация 0.6%, но април 2020 / април 2021 инфлацията скочи на 2,5% - справка НСИ - калкулатор на инфлацията. Борисов беше премиер до 12 май 2021 година, а когато при ББ инфлацията скочи на 2,5% средната в ЕС беше 0,5%

30

Анонимен

преди 1 месец

Ще правят коалиция с над 20 партии - те в момента имат 18 депутата - деветнадесетия го изгониха

29

Анонимен

преди 1 месец

29- Хубаво се завъртя, ама кофти падна- я сега отвори Евростат- извади това, което си посочил и докажи, отвори същи и НСИ калкулатор инфлация и извади доказателствата- защото всички вярваме на факти, не на Кремълски проксита.

28

Анонимен

преди 1 месец

Стига си манипулирал!. Като даваш справка за инфлацияат в България при Борисов, дай справка и за инфлацията в ЕС. Защо ли ще се окаже, че при Борисов инфлацията е била двойно по-висока от средната за ЕС, а след него само с 50% по-висока.

27

ъъъъъ

преди 1 месец

тия верно ли ше се явяват на избори

26

от бузлуджа

преди 1 месец

леле какъв смях ше падне на изборите :) за да оцелее бсп са готови ленин да съживят с надежда за революция