10

халтураа

преди 1 месец

Следващото му произведение ще бъде спонсорирана от МОК многотомна биография, напоително описваща страданията на женския мъж, боксьора-медалист, хитрото алжирскоцигане.

9

Анонимен

преди 1 месец

Паолокоелюто на ембасито.

8

Анонимен

преди 1 месец

Накрая ще има и многотомник против майка си с обвинения, че не му е сменила пола като малък и сега той страда блъскайки се в стените на тягостната си естествена сексуалност и закрепостеност. Това е много хитър човек, който като опитен сърфист хваща съвременното модерно за да обере овациите на лицемерите. Книга за букар би била със сюжет в комунистическа Русия, евреин джендър и екоактивист се бори за човешки права и против местната фабрика, в затвора среща надзирател и като него и пламва хомо люб

7

IQ 3.14

преди 1 месец

даже и комерсиален автор като стивън кинг не си е позволявал да бълва на конвейр. нация техническа, удри бако у връбалако.

6

Анонимен

преди 1 месец

Тоталитарният автор Господинов.Пропадането продължава.

5

Анонимен

преди 1 месец

То беше ясно, че ще напише нещо и против родителите си, щом си започнал веднъж да плюеш по държавата си, по измисленият от него хиперболизиран режим, въпрос на време беше да посегне и на родителите си с мрачно зачеркващо перо. Да му дам идея да не се ограничава, а да напише и за лошия Господ, който е имал неблагоразумието да го създаде и за добрите ***, които гледат само как да помогат на ближния, я със смяна на пола, я с правилна ориентация и изкушение.

4

Анонимен

преди 1 месец

Турската ислямистка пролет в бг литературата.Това е Георги Г.

3

Ми нет 45

преди 1 месец

Старо номенклатурно издателство на потомствени комунисти. Мазол Пейков и мама божана. С претенции за 'арт'. ГГ е назначен за писател от коминтерна

2

Анонимен

преди 1 месец

Смешен некадърник бутан от непеотата нагоре.

1

Анонимен

преди 1 месец

Мерси за рекламата.