117

Анонимен

преди 1 месец

За да опази доброто си име днес забегна чак в Париж за да се отърка в славата на нашият златен медалист.

116

Анонимен

преди 1 месец

НАГЛИ ГЛУПАВИ НЕВЕЖИ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ГОТОВИ НА ВСИЧКО ВЕДНАГА ПОД ВСЯКА СТАТИЯ ИЗЛИЗАТ И СЕ ЗАПОЧВА ОЧЕРНЯНЕ ГЛУПОСТИ ЛЪЖИ ЗАКАНИ ОБИДИ ТОВА Е ОБЩЕСТВОТО НИ И САЙТОВЕТЕ НИ ВЕЛИКА СА ХАХАХАХАХАХАХА

115

Позор!

преди 1 месец

ДПС-***, не добро име има тоя Главунчев.

114

Мнение

преди 1 месец

Радев му би шута на Главчев, който се самопредлагаше нагло да бъде отново премиер на служебно правителство! Некадърник некомпетентен!

113

Пффф

преди 1 месец

Какво добро име бре, Главчев? Правеше гаф след гаф, герберска "калинко"!

112

Анонимен

преди 1 месец

Главчев ще. Го запомним като най- комичния външен министър. Голям цирк беше. Добре, че има друг кандидат за служебен премиер.

111

Анонимен

преди 1 месец

Главчев , кой ще ти повярва, на празните приказки? Бъди мъж, признай исках много но като разбрах, че са избрали друг и направих тоя театър. Твоя отказ оповестяваш 10 минути преди президентството да обяви новия премиер. Смешен си. Ама много смешен.

110

Анонимен

преди 1 месец

Всички сте с добро име бе .....на труженички на Дунав мост .

109

Анонимен

преди 1 месец

Луи дьо Ке *** във Франция. На свиждане на началниците са го привикали да дава обяснения.

108

БАНко

преди 1 месец

ГЛАВУНЧЕ , ПОЗОР БЕШЕ В ПАРЛАМЕНТА , ПОЗОР В СМЕТНАТА ПАЛАТА , И ГОЛЯМ ПОЗОР В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ !!! ТАКИВА НАТООООООВЦИ НАРОДА ГИ МРАЗИ ОТ СЪРЦЕ !!!

107

Здравко

преди 1 месец

Главчо, никога не си имал добро име, че да го пазиш !

106

Белия зъб

преди 1 месец

Кой се интересува от теб бе главуч.

105

Немало пари за

преди 1 месец

Нормални пътища нормално заплащане нормален живот а за Ботаж по милион на ден има пари и за луксозни коли и какви ли не още пи4 ки майни!А?!БАСТА!!!!

104

Анонимен

преди 1 месец

Служебния министър-председател в оставка се отказвал!!!!!!!! Така ли един от тия провалени управници няма грам достойнство и да признае, че тая работа не е за него и толкова.

103

Муахаха

преди 1 месец

За това ли им Пращате: "Главчев обясни от Париж защо се е оттеглил. Служебният министър-председател е на Олимпиадата, за да гледа състезанията на българските спортисти" - Примиерът на Китай - да е Отишъл, Държавният Секретар на САЩ - да е Отишъл - НЕ, но Наш ГлавчУ на Екскурзия!!

102

Анонимен

преди 1 месец

Дрън , дрън. Много ама много искаше да продължи, но като разбра, че е отсвирен и минути преди официално да бъде съобщено името на новия министър председател реши да пази "доброто" си име. *** то се пази нещо дето го имаш!

101

Анонимен

преди 1 месец

Ако на това му викат <ДОБРО ИМЕ>, не мога да си представя какво е лошо име

100

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен При мен е обратното , тъкмо тези безобразия ме мотивират да гласувам , естествено доколкото това е възможно да им обърквам сметките . Вярно е , че един , или няколко гласа нищо не решават , но ако хората вземат да мислят може и да се получи някакъв ефект .

99

не може да бъде!

преди 1 месец

Действително името е добро- празноГлавчев,отговаря на съдържанието!

98

Анонимен

преди 1 месец

На 20 октомври пак малко българи сте ходят да гласуват на изборите хората са отвратени от всички български партии без изключение в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български партии в България ги е хванала старческата деменция и затова не могат да го проумеят в *** си празни кратуни.