31

Анонимен

преди 1 месец

До 123 Децата на извpатеняците от Холивуд и те по чиста случайност попадат в няколкото процента, нали? Няма нищо общо със средата в която растат.

30

Анонимен

преди 1 месец

Да се забранят и употребата на определени химикали, като атрозин, които водят до промяна на хормоните и съответно до джендерство.

29

Анонимен

преди 1 месец

тази с Y хромозома да вземе да забрани и комунизма, че от него по-голямо промиване на мозъци няма, тя е пълното доказателство.

28

Анонимен

преди 1 месец

Ape изчезвай, че ми писна от тебе!

27

Пр0стачка

преди 1 месец

Тая глуп***чка сутринта се появи по ъТВ и почна да изстрелва някакви глупости в пространството без да опомене източници и пр. Била чула от българи в Испания еди какво си. Получила еди що си. Типична комунистическа проста кр***ва!

26

Golem Praz

преди 1 месец

* тюфлek

25

Golem Praz

преди 1 месец

Тоя соц *** няма ли да мре вече? Физически или политически, най-добре и по двата начина, че ми писна да ме занимава с тъпoтиите си.

24

Анонимен

преди 1 месец

Те сами си ги промиват с друга. Намери си някоя друга дъвка вече, че стана б-Анална

23

123

преди 1 месец

Ако Нинова ми покаже един човек, който си е сменил сексуалната ориентация защото е жертва на "промиване на мозъци" ще призная, че е права. Нито един хетеро не е станал хомо защото е прочел нещо, както и нито един хомо не е станал хетеро защото е прочел нещо. Просто няколко процента от хората са с обратни сексуални предпочитания и това е в целия свят, дори в страните където е забранено.

22

Анонимен

преди 1 месец

Мда, дет се вика детето дори да не е знаело какво е трансексуален, хормонална терапия, вече знае. Другарката Нинова в национален ефир прави пропаганда.

21

БАЧКАТОР

преди 1 месец

Обратните нямат работа с нашите деца. Да си учат своите ако имат такива изобщо. В очите на българина обратните са хора с ПСИХИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. И не ни пука за джордж сорос и фондациите му, презираме ги! Разберете го най-после.

20

Анонимен

преди 1 месец

Нинчето от нема накъде и тя почна с тази тематика, че съвсем ще изпусне кокалчето дето е останало от БКП, прощавайте БСП :))

19

Х

преди 1 месец

никой не промива никой. Има упътване за деца лесбийки в лекарският кабинет. Това е... Народа все пази децата. Бие ги често, пие пред тях, псува пред тях, но ги пази....

18

до само поповете

преди 1 месец

умник третополов, тебе някой кара ли те да слушаш попове и да ходиш на църква като не искаш ?!? Не, нали ? Защо тогава някой ще ми "разяснява и ограмотява" детето като не искам. По добре да слуша поповете отколкото сбъркани джендури. Айде ходи си развявай дъгата в Европата. Там има място за всички ви и сте добре приети с повече права от обикновенните хора. Не ни казвайте тук как да живеем и възпитаваме децата си..

17

Анонимен

преди 1 месец

Много интересно, защо Нинова е всеки ден в медиите

16

Анонимен

преди 1 месец

Точно комунистите като тази промиваха мозъците на децата.

15

Анонимен

преди 1 месец

Никой не промива детските мозъци по-жестоко от комунизма и фашизма. Представител на комунизма в България: БСП/БКП, ДС/. Последен председател на БСП/БКП, ДС/ - Корнелия Нинова.

14

Тая трябва

преди 1 месец

да я изключат от БСП и да се маха от политиката. Изперкала тотално. Днешните деца от бебета боравят със смартфони и могат да се информират по всички въпроси. Толкова е глупаво да ограничаваш правата на хората и как да се самоопределят.

13

Анонимен

преди 1 месец

В случая е права, днес към 7.30-8.00ч я гледах в БТВтУ (ако можете си го върнете и изгледайте) ами кво да ви кажа?!? Кака Корни говореше с ясни и логични доводи, докато "журналистката" цънцарова смело бранеше ЛБГT пропагандата и за пореден път доказа, че е на хранилка при някое сорошккко HПO... Ако някой в училище обяснява на малкия ми син, че може да е жена, ще го cпykaм от бооой!!!!

12

Асенов

преди 1 месец

Лелче, ти нали твоя Рафаелчо го прати да учи и живее в САЩ. Не ги мисли нашите деца.Иначе пазите паметници на окупатори-убийци и козирувате на Кремъл, но като стане въпрос за вашите деца посоката е само на запад. Двулични комунисти.